Погрижете се за комфорта и баланса си с новите аромати от колекцията на Lenor Fragrance Therapy!

• 10 697
  • 419
  •   1
Отговори
# 90
Разходка, среща с приятелки, хоби.

# 91
Моите трикове за справяне със стреса са слушане на любима музика , някой хубав филм, разходки сред природата или до любим магазин . Срещи с приятелки , някоя приятна процедура , за да се поглезя . Като цяло всичко , което ме кара да забравя стресиращите моменти на ежедневието.

# 92
  • Пловдив
Какви са вашите ежедневни трикове за справяне със стреса и поддържането на вътрешен баланс? - намирам време за себе си - чаша кафе с преглед на новини, слушане на хубава музика, чаша вино и любимо ТВ предаване...

# 93
  • София
Спортуването и четеното на книги ми помага да сваля стреса.

# 94
Какви са вашите ежедневни трикове за справяне със стреса и поддържането на вътрешен баланс?

За справяне със стреса ходя пеша на дълги разстояния, слушам музика или някой подкаст, дишам дълбоко и си представям, че съм на пътешествие в чужбина.

# 95
  • Бургас
Опитвам се да се справя със стреса,като остана сама със себе си! Разходка край морето и дългото взиране в морето. Чаша силно,горещо и горчиво кафе. Студена бира на терасата ми сред цветята.

# 96
За мен най- доброто бягство от стреса е да изляза в градината на къщата ни и да се слея с природата. Да посадя цвете и да го съзерцавам как расте, да усетя аромата на зелена прясно окосена трева и да чуя жуженето на пчелите.

# 97
  • София
Аз обожавам да наблюдавам морето и планината. Супер зареждащо ми действа. Обожавам също така четенето на хубава книга и срещата с положителни хора.

# 98
Четене на книга

# 99
Време за мен- четене на книга, масаж или някоя разкрасителна процедура.

# 100
  • София
Чета книги и слушам музика.

# 101
Какви са вашите ежедневни трикове за справяне със стреса и поддържането на вътрешен баланс?

Разходка сред природата е най-доброто за нашето семейство да се справим с напрежението и стреса. Но това се случва в почивните дни.
Спорт практикуваме след работния ден: бягане, йога, фитнес...
Слушане на хубава музика и четене на книги е също начин да превъзмогнем стреса.

# 102
  • София
Работа в цветната градина, хубава книга, чаша вино с любими хора.

# 103
  • Пазарджик
Разходка сред природата през почивните дни,а през останалото време тиха и релаксираща музика.

# 104
  • Пловдив
На моята възраст се опитвам да не обръщам внимание на детайлите. Реагирам с повече разум на всякакви ситуации. Опитвам се да оставям емоциите на втори план.
Съобразявам се основно със себе си и с най-близките си хора.
 И най-вече, имам си своите моменти, в които оставам сама и не върша нищо, чета си книга, ровя си в телефона, гледам филм ... време само за мен.

Общи условия

Активация на акаунт