Погрижете се за комфорта и баланса си с новите аромати от колекцията на Lenor Fragrance Therapy!

• 10 698
  • 419
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Четене на книга, слушане на музика, пазаруване.

# 106
  • София
Време за мен с книга или просто тиха музика

# 107
Какви са вашите ежедневни трикове за справяне със стреса и поддържането на вътрешен баланс?
Йога, ароматерапия и музика са моите трикове

# 108
Разходки, пътувания, различни занимания 🙂

# 109
  • БГ
Справям се с натрупания стрес с един час на спинър байка Simple Smile

# 110
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Пътуване в чужбина

# 111
Лягам си последна и ставам преди всички. Така имам време само за себе си. Сутрин с чаша кафе и преглед на пощата и новините. Вечер с чаша вино и хубав филм или любимата музика. Прибирам се пеша през парка и не бързам, наслаждавам се на разцъфналите дървета и цветя.

# 112
Успокоявам се с музика, с аромати, с разходка сред природата.

# 113
Излизам навън с бебето и се разхождам. Всеки път като се прибера след такава разходка се чувствам прекрасно

# 114
Безцелна разходка, особено ми помага през пролетта, когато ароматите навън са навсякъде

# 115
Работното ми време е такова, че мога да си позволя следобеден сън - дори за един час и това е нещото, което ме презарежда и намалява стреса.

# 116
Разходки сред природата, хубава книга и чаша кафе или чай. Дори докато ги пиша се успокоявам и изпълвам с енергия. Simple Smile

# 117
При първа възможност отивам на чист въздух сред природата. Това ме зарежда с енергия и намалява стреса.

# 118
Да остана сама, да прочета глава от книгата, която чета, вечер да послушам тишината и природата.

# 119

Общи условия

Активация на акаунт