Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 79 (м. април)

• 31 659
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 660
еритрола си е за махане, направи крем-карамела без него, ще си го изядеш
по ковид развих алергия към силни препарати, сега пера само с бебебешки прахове и омекотители

# 661
Добро кардио метаболитно здраве:
Кръвна захар/гликиран хемоглобин- до 5.6-5.7
Кръвно налягане 80/120
Съотношение Общ холестерол към добрия холестерол - до 3.5
Талия- жени 88 см мъже 102 см
ИТМ - до 25
Това каза професор ЗДравко КАменов- началник на клиника по ендокринология
Здравчето обядва с бонбони, като е гладен 😂. Иначе е много отдаден и добър лекар.

# 662
Seeflower, алергия може да се отключи към всичко общо взето. Дали някой друг има към еритритол или не, за теб няма никакво значение, ако ти имаш. Аз бих го пропуснала. Ако ти трябва някакво подслаждане, по-добре използвай обикновена захар в много консервативно количество, отколкото подсладител. Най-добре пък изобщо да не ядеш такова нещо.

# 663
  • В центъра на моретата
С мултикукъра бульона става максимум за 40 мин. при високо налягане, при ниско може би около час. И това е за телешко рагу. Свинското е наполовина по-бързо. Чесно казано, не знам във вкуса и хранителните качества има ли разлика при този начин на приготвяне и при дълго варене на ниска температура. Втория начин не съм го правила и няма шанс да го направя. Един, два пъти пеках кокалите във фурната и после ги варих, ама и това ще преустановя като практика.

# 664
Seeflower, алергия може да се отключи към всичко общо взето. Дали някой друг има към еритритол или не, за теб няма никакво значение, ако ти имаш. Аз бих го пропуснала. Ако ти трябва някакво подслаждане, по-добре използвай обикновена захар в много консервативно количество, отколкото подсладител. Най-добре пък изобщо да не ядеш такова нещо.
Всъщност, да, така е...просто ме беше страх да пробвам, но пък- веднъж се живее, ще пробвам😁

# 665
Здравейте, правите ли нещо специално, за да контролирате нивата на пикочната киселина?

# 666
Общо подобряване на ИР действа и в тази насока, тъй като те са свързани.

# 667
Привет! Зарибихте ме с този бульон и обиколих днес 4 месарници в нашия град - няма и няма ни телешки кокали, ни телешки опашки. Само свинско рагу. В крайна сметка влязох в Кауфланд и излязох с една агнешка главичка за 2,70 лв. Сега се наслаждавам на агнешки бульон с черен пипер, приготвен  в мултикукъра за 35 мин. Мислех да   фаствам 36 часа, но не устоях на бульона - много вкусен се получи.  Нищо че съм пила бульон де, пак ще пробвам до утре сутринта да издържа.

# 668
При наличие на главичка не бих се занимавал с бульона, честно!

# 669
Здравейте
Много вкусно станало в темата.  Булъони, сунсупи, чорби, главички.  Огладнях🤣
Не виждам Дани
Тайсче❤ дано мама ти е по-добре ❤❤

# 670
Препоръчайте ми глюкомер.Поръчах си един,но сега видях,че е с много малко лентички за кръв.

# 671
Те се продават отделно лентичките, заедно със самия глюкомер рядко са някаква голяма бройка освен ако не е пакет някакъв. Виж им цената как е и сравни с други, пък тогава решавай дали искаш друг или само ленти отделно.

# 672
Те се продават отделно лентичките, заедно със самия глюкомер рядко са някаква голяма бройка освен ако не е пакет някакъв. Виж им цената как е и сравни с други, пък тогава решавай дали искаш друг или само ленти отделно.
Късно го видях това.Фактически лентичките и игличките се вземат отделно,пък аз гледах комплекти.Но няма проблем,ще се вземат периодично.Видях,че има различни бройки.

# 673
Нели, аз ползвам Accu-Chek Instant и съм много доволна.
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030017829
Продава се с 10 игли и 10 ленти. После се купуват самостоятелно. Лентите 50 бр струват от 17до 20 лв, зависи от коя аптека се купуват. Иглите не помня колко бяха, но май са по-евтини.
Ей тук гледам има на промо - 50 ленти + глюкомер за 23 кинта
https://gpharm.bg/produkt/test-lenty-aku-chek-instant-accu-chek- … komer-promocziya/

# 674
Нели, аз ползвам Accu-Chek Instant и съм много доволна.
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030017829
Продава се с 10 игли и 10 ленти. После се купуват самостоятелно. Лентите 50 бр струват от 17до 20 лв, зависи от коя аптека се купуват. Иглите не помня колко бяха, но май са по-евтини.
Точно него поръчах, Шарпи  Hug Предполагам,че не боли много,нали?

Общи условия

Активация на акаунт