Нормално ли е?

• 14 364
  • 543
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Отговорил е,че няма лошо да излезе с позната.

# 181
  • София
Което е малко уклончив отговор. След като толкова се съмнява авторката, нека го пита дирекно и да получи еднозначен отговор. Не виждам нищо лошо в това.

# 182
Аз също не виждам проблем авторката да пита брат си директно. Големи хора са все пак.

# 183
  • Варна
Какво да го пита? Дали спи с онази? Какво й влиза в работата всъщност? По-добре да не знае.

# 184
Нали го е питала, той й е отговорил. Тя си е навила на масрафа, че са любовници! Всъщност на нея наистина не й влиза в работата. Защо да й казва? И да му е любовница какво ще направи? Ще му чете морал, ще каже на жена му?

# 185
  • Варна
По-добре да не пита и да не влиза в догадки. Така, ако евентуално се разсмърдят нещата един ден, ще може с чиста съвест да заяви, че не е знаела.

# 186
  • София
Ако аз утрепа някого, брат ми ще дойде с лопата, чувал, кола и идея за място. 😁

Не знам защо тази сестра върти такава интрига на брат си и не ми е работа, но не е готино.

# 187
Аз пък не мисля, че темата е пързалка. Има много мъже, за които е съвсем норма да ходят по чуждо, докато жените им нямат това право, те имат само задължения, да гледат децата и къщата. И какви са тия глупости, жена му знаела, имали отворен брак. Че коя жена ще каже - Мило, ти имаш право да евеш колежките, докато аз съм с бебето вкъщи 24/7, пък аз после, като се върна на работа, ще си наваксам...
Авторке, говори с брат си, ако не може да си държи гащите вдигнати, поне да бъде максимално дискретен, че ще си съсипе семейството. На снахата нищо не казвай, обаче, виж, можеш да поговориш  със шафрантията, дето се вре в чужди семейства при наличие на току що родено бебе. Такива са ми най гнусни. Кажи й, че ако смята да разведе брат ти, тя ще следващата рогата съпруга, а пък ако само се забавлява, да си потърси някой свободен.

Последна редакция: чт, 04 апр 2024, 09:37 от Прекрасная Василиса

# 188
Не знам кой какъв морал се чувства длъжен да брани и налива акъл, но авторката завъртя страхотна интрига.
Подозирам, че няма личен живот и се изживява през този на брат си.
Той, ако иска, ще има и 100 жени едновременно.
Остава си отново негова работа как ще ги върти всички едновременно и те доколко ще са доволни – с деца, без деца. Всички са доброволни участници.
Ако, ако са само хипотези в главите на списващите.

# 189
Разбира се, че няма личен живот. Видяла го на кафе с колежката и съчини веднага връзка от 2 години - как ги изчисли, как го сметна... Защо връзката не е от 5-6 години например, м?

# 190
Брат е това, не е комшията или колегата, че да не й пука. Що решихте, че няма личен живот?

# 191
Да ти пука не означава да си вреш гагата, където не ти е работа.

# 192
Много дами тук явно нямат  нищо против мъжете им да имат право на личен живот, извън семейството. Или пък нямат мъже , а са част от личния живот на някой семмен мъж? Да си време гагата означава да каже на снахата, а тя не го е направила, само проявява загриженост за семейството на брат си. Все пак съвсем малко дете е намесено тук.

Последна редакция: чт, 04 апр 2024, 09:57 от Прекрасная Василиса

# 193
И да имам против, какво? Той разрешение ли ще ми иска? Ако иска да ходи един мъж, няма как да го спреш. Избираш дали да си затваряш очите или му стягаш багажа. Ако си му жена. Ама тука говорим за сестра. Какво я интересува нея?
Тази история дори не е доказана, че я има. Аз пак към авторката, и да му е любовница-какво ще направиш?

# 194
Че то малкото дете ще започне да го засяга, когато майка му разбере. Ако вече не знае. Да, има много жени, които си затварят очите пред изневярата. Всеки сам си решава как да подходи към ситуацията. Авторката казва, че той се вижда с любовницата постоянно, едва ли жена му е толкова тъпа. Обаче сигурно и не 'и пука. Ама, ако сестрата реши да раздава правосъдие, ще трябва да започне да се занимава с аферите на мъжа си, защото е поставена в безизходица.

Общи условия

Активация на акаунт