Нормално ли е?

• 14 300
  • 543
  •   1
Отговори
# 90
И какво, ще кажеш "ми не, всъщност не работи, сега е на среща с гадже"?

# 91
Ми не най вероятно, но ще стъжня живота на този, дето ме е нагласил така. И ще го накарам да си оправя бакиите, да не му ги оправям аз.
И между другото, правил съм го вече, макар и не точно за изневяра

# 92
Точно това е, ти не можеш да оправиш нечии бакии. Само можеш да направиш нещата още по-зле за всички.

# 93
Мразя лъжци. Като му е писнало, да се раздели с жена си, да си хойка. Ама да лъже…гнусна работа. Не може всичко или, или

# 94
Много мъже стоят в изчерпани отношения, защото искат да са близо до детето си, например. Ако се раздели с нея, срещите с детето няма да са много чести, особено, ако жената реши да води войни.

# 95
Съмнява ме да е много загрижен за детето, щом от раждането му си е хванал любовница. По-скоро е от онези, които отпосле са се светнали, че детето носи отговорности и ангажименти и му е по-лесно да не е вкъщи. Както и да е, авторката да не се меси, като е такъв мъж брат й, да се оправя и да си носи последствията от собствените си действия. Рано или късно истината винаги лъсва.

# 96
С какво право раздавате квалификации и съдите? Не е хубаво нещо изневярата, но никой не знае какво става в едно семейство.

# 97
Любовните отношения нямат общо с отношението към детето. Няма никакви подробности от авторката по този въпрос, та няма как да знаем.

# 98
Съмнява ме да е много загрижен за детето, щом от раждането му си е хванал любовница. По-скоро е от онези, които отпосле са се светнали, че детето носи отговорности и ангажименти и му е по-лесно да не е вкъщи. Както и да е, авторката да не се меси, като е такъв мъж брат й, да се оправя и да си носи последствията от собствените си действия. Рано или късно истината винаги лъсва.
Аз съм напълно съгласна точно с вашите мнения и също така се чудя, нямам брат или сестра, но ако имах и той беше такъв като описания от авторката, как бих застанала и така ожесточено да го браня от света, еле пък да застана гордо “аз, с брат ми, двамата срещу целия свят, понеже ми е кръв и семейство и подобни” това звучи доста романтично иначе😳и да забравям в същото време какво причинява този човек без да му мигне окото на едно невръстно дете, собственото..

# 99
Ами точно защото нямаш брат или сестра едва ли разбираш за какво става въпрос.

# 100
Ако имаше брат/сестра, щеше да знаеш "как".
Не знам какво причинява на детето си, и защо смятате, че като не обича жена си, автоматично не обича и детето?

# 101
Много готино звучи аз вкъщи с бебе, мъжо в леглото на някоя си. И мантрата, не знаете какво е в тях… Е, какво да е?? Отговорности, ангажименти, а не само кекс. Нека гледа той детето, а жена му да походи, да видим колко ще му е гот. 2 години връзка и то първите 2, когато има най-много грижи и ангажименти около детето и той си бие паса…

# 102
Аз обаче имам и точно защото знам за какво става въпрос да те забъркват в чужди простотии и да береш срамът от тях. Така че въобще не ме интересува брат ли ми е, къв ми е, да се е вардил от мен да не разбирам .Стигне ли се до там да трябва да правя аз простотии да го прикривам, направо ще му се стъжни. И да, напълно съм способен да ида да кажа на снахата.

# 103
Нещо много лично ги приемаш нещата, чак пък такава агресия спрямо брат ти? Какви срамове имаш да береш ти, срамът си е негов.  Снахи можеш да имаш безброй, брат ти е единствен.

# 104
Ако имаше брат/сестра, щеше да знаеш "как".
Не знам какво причинява на детето си, и защо смятате, че като не обича жена си, автоматично не обича и детето?
А с такова меко казано поведение на мъжка отрепка, как точно показва, че го обича?
И не, не е защото съм нямала брат/сестра, че не съм разбирала, въпреки че естествено такива отговори се очакваше да завалят. Но пък в същото време разбирам от това, че съществуват някои теми, достатъчно сериозни като тази, че на човек да му светне лампичката за морал, честност, уважение, ако изобщо тази лампичка работи 🙂

Общи условия

Активация на акаунт