Нормално ли е?

• 14 348
  • 543
  •   1
Отговори
# 105
Лампичката може да ти свети колкото искаш, пак нямаше да изцепиш сестра си, или брат си, ако имаше такива, и ако бяха в такава ситуация.

Пак питам, какво общо имат личните отношения на един мъж (или жена), с любовта към детето? Хората, които си обичат децата, също правят секс. Защо не прави секс с жена си, няма как да знам.

# 106
Нещо много лично ги приемаш нещата, чак пък такава агресия спрямо брат ти? Какви срамове имаш да береш ти, срамът си е негов.  Снахи можеш да имаш безброй, брат ти е единствен.

Как мислиш, защо? Дали защото може би не съм изпадал в подобни ситуации, където квото и да направиш все си в ла****та?
Радвайте им се на братята ви, ама не всички братя са като вашите.

# 107
  • София
Въобще не бих казала и не съм казвала за изневяра, независимо кой е изневеряващият.

# 108
Абсолютно съгласна с Radeva-87 и rf22. А братът очевидно е кофти материал. Сори нот сори.

# 109
Аз обаче имам и точно защото знам за какво става въпрос да те забъркват в чужди простотии и да береш срамът от тях. Така че въобще не ме интересува брат ли ми е, къв ми е, да се е вардил от мен да не разбирам .Стигне ли се до там да трябва да правя аз простотии да го прикривам, направо ще му се стъжни. И да, напълно съм способен да ида да кажа на снахата.
Егаси клюкарката интригантка си. 😅

# 110
  • София
Най-важното е, че ако брат/сестра на съпруга ми дойде да ми отваря очите, със съпруга ми ще се разделя, но мнението ми за неговия роднина и за отношенията в родата му ще е основно под формата на отвращение. Да предадеш брат/сестра е противно, дори да е най-големият измамник и пропадналяк.

# 111
А може да не се стига до "предателство", ако любовчията си пази скрито аферите.

# 112
  • София
Тогава поне предателят ще е само един.

# 113
  • София
Или ако по-малко хора се набъркваха в чужди семейства.

# 114
А авторката как е разбрала?

# 115
  • София
Не става ясно. Поне досега.

И кой вкара момента с използването на авторката за параван – досега и за такова нещо не е писала.

# 116
Паралелна връзка от 2г, едва ли само сестрата знае.

# 117
  • София
И аз си помислих, че за 2 години няма вариант само сестрата да знае. Жена му трябва да е или много глупава, или да е избрала да си затваря очите.

# 118
Паралелна връзка от 2г, едва ли само сестрата знае.

Точно. И жена му знае 100%.

# 119
Е, според авторката жената нямала представа.

Общи условия

Активация на акаунт