Нормално ли е?

• 14 372
  • 543
  •   1
Отговори
# 135
Щом брат ти е толкова нагъл, за да не се крие, жена му според мен знае.

# 136
  • София
Лъвица, да застанеш на нечия страна не означава да го прикриваш.
Вкл.в тази тема имаше много мнения сестрата да говори с брат си и да му каже мнението си. Което е много различно от това да иде да каже на жена му или да му поставя разни ултиматуми, които не са нейна работа.

Мдаааа, братът вече е с единия крак в ново семейство.

# 137
  • София
Нали твърди, че е говорила. А той казал, че просто излизал с позната.

# 138
Абе, докато не ги хванеш на калъп, нищо не значи.
Има хора, които се натискат и флиртуват публично постоянно, но не спят заедно. Имах една такава позната – тя имаше маниер да се отърква и лигави с мъжете, но не спеше с тях. Друга пък, бивша колежка все ги привикваше масажи да ѝ правят. Пак не спеше с тях.

# 139
То и лигавенето с разни е неуважение спрямо партньора.

# 140
Неуважение е едно, да се фантазират паралелни връзки и секс, съвсем друго. То и да говор пред жена си колко са секси разни други след като е родила е неуважение, но който колкото си може. До акъл и капацитет е, но няма общо с изневярата.

# 141
А защо не питаш брат си защо го прави, вместо да се опитваш да му казваш какво е правилно?

# 142
  • София
Фивър, не мисля, че коментарите "за брата" са от същите хора, които са да се говори с него. Което между другото е и масовото мнение на другия лагер, че трябва да се говори, не да се поставят ултиматуми и да се пее на съпругата. Това не е предателство. И ако са истински близки, братът няма да се настрои срещу сестрата, нито ще я обвинява. Ако го направи, значи той е предателят.

А някои хора просто са кофти материал и честно казано не заслужават подкрепа, независимо от кръвна връзка. Само защото нашите не са, не значи, че няма такива. Това попринцип.

# 143
Ти изобщо не си сигурна, че тя му е любовница. Как си го измисли това, че са и от 2г даже? От толкова работят заедно ли? Нещо май си ги украсяваш ми се струва. И пак питам, теб какво те касае има ли, няма ли любовница?

# 144
Ии съспенс...авторката всъщност е любовницата, а не сестрата.

# 145
Ии съспенс...авторката всъщност е любовницата, а не сестрата.

Най-вероятно си права. 😂

# 146
Не че нещо, ама случаите, когато потърпевшия разбира последен са много, пред очите ми имаше такъв случай. Цялата махала знаеше, ама никой не посмя да и каже доста време. Знам и други случаи, доста фрапантни и то от времето на нашите. Така че нищо странно няма, да не говорим че жената гледа бебе и сега малко дете, нищо чудно да не е много в час особено ако той се прикрива пред нея.

# 147
Офф, то даже не е сигурно, че човекът има любовница, авторката вече във филми! Колко пъти пък си ги видяла, че реши, че две години имат връзка? И в какви толкова компрометиращи ситуации го виждаш? И един въпрос, който може да ти се стори не на място, но - на колко години си? Малко на филмирана тийнейджърка биеш.

# 148
От съображения за сигурност разкривам възможно най-малко детайли.Светът явно е шарен и нищо не трябва да ме очудва.Не съм тийнейджърка,но години няма да споделям.

# 149
Ок, щом не ти се споделя, но чак пък съображения за сигурност...Grinning Чия сигурност е застрашена Joy Намери си занимание и си гледай живота, явно ти е скучно и си затънала в конспирации.

Общи условия

Активация на акаунт