Нормално ли е?

• 14 374
  • 543
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Ама брат ти казал ли ти е, че има нещо или?

# 151
От съображения за сигурност разкривам възможно най-малко детайли.Светът явно е шарен и нищо не трябва да ме очудва.Не съм тийнейджърка,но години няма да споделям.

😂😂😂Какви съображения за сигурност? Ти мислиш ли, че си единствената сестра, чиито брат си има любовница? Хипотетично, понеже нищо не доказва тезата ти. Виждала си ги на центъра на селото сигурно да си приказват и край-любовница!

# 152
Братът ѝ е казал, че няма лошо да се излиза с позната. Нищо не е казал. Тя влезе в турската сапунка – тъдъ видяла ги да се държат за ръце и си гукат.

# 153
  • София
За.мен темата е менте.

# 154
  • София
И си съчини любовница от 2 г? Че аз ако имах такава сестра, щях да я .....

# 155
Бе държанието за ръце нищо ли не е, баси? То верно за някои и йе****нето нищо не е, ама все пак тук друго обсъждаме

# 156
  • София
Е, мен едни комшийки ме бяха изкарали навремето любовница на девер ми, защото често (и сега) излизаме двамата да хапнем или пийнем. И под ръка го хващам. Съпругът ми и етървата също. Работим заедно и щем, не щем сме все заедно. И в командировки сме ходили в различни конфигурации. Wink
 С едните ни кумци сме така. Излизаме си в различни комбинации, близки сме. Даже моят съпруг постоянно ме кодоши, че налитам да оправям якичките на брат му и на кумеца, което знаете е много интимен жест.
А сме просто близки приятели. Дотолкова, че кръщелниците ни и нашите деца понякога забравят, че дори не сме роднини.
Та отстрани много неща могат да изглеждат различно.

# 157
Да, но сестрата би трябвало да знае, ако братът е в такива отношения, за разлика от съседката.

# 158
Ако имаше брат/сестра, щеше да знаеш "как".
Не знам какво причинява на детето си, и защо смятате, че като не обича жена си, автоматично не обича и детето?

Аз имам и брат, и сестра. Затова са ми много интересни коментарите как винаги някой ще е на тяхна страна, каквото и да направят. Че те по тая логика утре ще убият човек, и добрата "сестра" пак ще ги защитава. Не ги разбирам аз така нещата. И не смятам, че такова отношение възпитава добри хора.

Не знам по каква логика е възможно изневяра да се сравнява с убийство? Наистина има хора, за които са еднакви по важност престъпления, даже може би изневярата им се класира по-високо, но тук не мисля, че има такива хора.

# 159
  • София
Това не е сравнение. А проверяване на обхвата на "каквото и да направят".

# 160
Отдавна избягвам да съдя който и да било, дори и хора, които не харесвам. Никога не се знае каква е точно ситуацията от кухнята. как изглежда отстрани нищо не значи.
Може мъжът да изневерява по хиляди причини, които да не са само в него. Може жената да не иска секс, може да го фрустрира, може да го мачка, може да го "наказва", да е студена, да е немарлива към вида си, хигиената и още 890 причини.
И обратното – може и той да е баклучка. Но ако не си в кухнята на едни отношения, няма как да прецениш и усетиш. То дори и да си – точно между тях какво е, няма как да знае никой.

# 161
Това не е сравнение. А проверяване на обхвата на "каквото и да направят".

Цитираш мен, а аз такива думи не съм употребявала.

# 162
  • София
На мястото на съпругата бих се поставяла само докато говоря на четири очи с брат ми. Пред останалият свят, съм твърдо зад него, без значение кой стои срещу нас. Това е нормалното.

Цитираният пост беше последният който хванах от дискусията. Този ти пост ми прозвуча така. Ако си имала друго предвид, ще се радвам да уточниш какво.

# 163
От първото изречение би трябвало да става ясно за какво говоря. За ситуация, като описаната от авторката. На четири очи ще му задавам въпроси, ще кажа какво мисля, но пред съпруги, тъщи, мъщи, дори собствените ни родители, ще бъда на негова страна.

Това е. Не знам как стигнахме до убийства от две изречения. Малко over the top?

# 164
  • София
В целият тон на дискусията, приказките за предателства и подобни, прозвуча все едно е всеобхватно. Стори ми се доста прекалено и затова го извадих като отделен казус. Разбирам, че се е отнасяло само до конкретната ситуация. Пак не мога да кажа, че бих направила същото, в зависимост от обстоятелствата около изневярата, но приемам, че има и такава позиция, въпреки че не резонира с моите ценности. За мен правдата е на първо място.

Общи условия

Активация на акаунт