Нормално ли е?

• 14 309
  • 543
  •   1
Отговори
# 270
Тя не е видяла мъжа си, а брат си, аз не разбирам как не правите разлика...

# 271
Що, едни и същи признаци различно ли значат когато е за мъжът ви или брата? Ми така кажете, да се знае

# 272
Да, различно. На брат ми не му се меся в живота, на мъжа ми ще му се намеся, ако го видя хванат за ръка с колежка Grinning Ако е брат ми - няма да коментирам нито пред него, нито пред другиго. Все едно нищо не съм видяла.
А между другото - авторката казва подръка, което не е същото като хванати за ръце...

# 273
Много ясно, че е различно за кого се отнася. Вие пък защо скачате все едно вие сте измамената съпруга?

# 274
Да, сигурна съм, че майка ми, баща ми, леля ми, баба ми, братовчедите ми и всички останали ще оценят високо ако се захвана с любовния им живот. Че ако и те са хванати в крачка, охоо, семейните вечери никога няма да са същите.

# 275
Колежката да взима една лопата и да я заравя тая любовница някъде.
Трябва да се действа твърдо. Тея филми за какво ги правят хората, след като не взимаме пример.

# 276
Ама ти ще си доволна, защото си изпълнила моралния си дълг! Е, няма да имаш с кого едно добър ден да си кажеш и по празници ще ти мълчи телефонът, но голяма работа! Важното е да си изловила всички близки, които мислиш, че изневеряват, да си ги разобличила и да си им набила канчето.

# 277
Що продължавате да пишете глупости, никъде не видях някой да е казал на авторката да изтропа брат си на снахата, а и тя не е питала дали да го прави. , всички я посъветвахме да си мълчи. Ако иска, може да говори с брат си.

Последна редакция: чт, 04 апр 2024, 17:51 от Прекрасная Василиса

# 278
Съветът на Абуто е най-практичен. Няма любовница - няма проблем.

# 279
Хайде само да не начукваме канчетата на потребители, става ли, колкото и да ви влече?! Smiley

Именно, няма семейство, няма деца, но вместо да погледне себе си, се занимава със семейния живот на брат си. Класика!
Да, хайде да не начукваме канчета, ок? Wink Това че някои хора намират нередното поведение за нередно, искат да помогнат, не дава право на никой да ги изкарва че нямат личен живот, че нямат право на мнение щото не били женени и че явно били без работа. Тук всеки може да си казва мнението свободно, не е нужно да се сочим с пръст.

Правим ли разлика дали се коментира по казуса или се коментират потребители във форума?! Smiley
В първия случай самият автор създава темата с цел да получи различни мнения и гледни точки. Във втория се нарушава добрият тон на дискусията.
И не е като някой да се е троснал обидено, защо така авторката не приема съветите и гледната му точка Joy

# 280
Понеже се спомена "Да не се меси, семейството на брат й си е негово семейство, и проблемите ако ги има са си пак негови".
Какво щеше да е, ако вместо брат й, това беше баща й?
Ако тази любовница има мъж може да се вкара в сценария, но там пък може брата да яде някой винкел. Днес съм настроен за бой.

# 281
Да, различно. На брат ми не му се меся в живота, на мъжа ми ще му се намеся, ако го видя хванат за ръка с колежка Grinning Ако е брат ми - няма да коментирам нито пред него, нито пред другиго. Все едно нищо не съм видяла.
А между другото - авторката казва подръка, което не е същото като хванати за ръце...

Той пита дали са различни признаците за връзка, а не дали ще реагираш различно.

# 282

Той пита дали са различни признаците за връзка, а не дали ще реагираш различно.
Пита различно ли значат признаците, а не дали самите признаци са различни и аз съм отговорила, да, различно значат.

# 283
Аха, аха, разбрах. Значи ако видиш мъжът ти хванати за ръчичка да се лигавят с някоя дама, става оле мале. Но ако е с брат ти, тва няма такова нещо, те са просто приятели, колеги, на кафе, и там още квото беше. Така де, всичко разбрах.

# 284
Много е кофти, когато брат ти е боклук, но няма как да го кажеш и на него, и на жена му.
Няма какво да се лъжем.

Общи условия

Активация на акаунт