Нормално ли е?

• 14 260
  • 543
  •   1
Отговори
# 390
Абе не е много ок да заблуждаваш човек, че имате бъдеще заедно. Най-добре приключваш и кой откъде е.

# 391
Няма да изпадам в повече подробности, колкото и да ви е интересно.
Дано поне да е имала големи сиски.
И сега да са увиснали.

# 392
В паузите през 5-те години ли? По-добре наистина да не изпадаш в подробности, ама място за страдание, болка и фрустрация, че ти била изневерила преди 20 години, аз към днешна дата не виждам

# 393
  • София
Ти сам написа, че си имал приятелки в това време. Това с паузите сега го споменаваш.

# 394
Е, ти първо уж се ядосваш как си загубил 5 години в старание, а сега не си я взимал сериозно, не си имал планове за нищо, само си я лъгал, че имаш... Последно?

Ако става дума за детето ми, най-вероятно ще намеря начин да го предпазя. Ако става дума за гаджето на детето ми, пак ще искам да предпазя детето ми. Има разлика между хората, които са ти семейство, и които не са. Не е трудно за разбиране предполагам.

Освен да предпазиш детето си, може да пробваш и да предпазваш други от него, ако им прави мизерии. Дори да не разполагаш с морал и да не те интересува какво причинявате на други хора, в крайна сметка детето на края може и да си го получи.

# 395
Тука станал голям купон... Изненадва ме реакцията на няколко потребителки, те си знаят в коя точно част на споделената ми история се разпознават. Искам да обсъдим две неща.
Първо, защо е срамно да ти изневерят, както се намеква в някои коментари? Ок, не си се усетил навреме, имал си доверие на грешният човек, но защо трябва да се срамуваме от нечия чужда постъпка? Може би е някакъв остарял начин на мислене от дълбоката провинция. Да не изпадам в подробности, но не е било предизвикано или заслужено при мен.

Второ, тези, които ще си замълчите ако хванете в крачка гаджето на вашия син или дъщеря, до къде бихте пазили тези тайна?
Аз в моя случай имах съмнения и освен в първите месеци на връзката ни от когато беше тази случка, никога по нататък не съм я вземал много на сериозно тази връзка, нито съм имал някакви планове за брак или съвместен живот ( само и го обещавах). Но ако вашият син/ дъщеря тръгне да се жени/ омъжва пак ли ще си траете? От мъжката страна как бихте се чувствали ако внучетата не приличат изобщо на синът ви или от женската страна зетя почне да набляга на излизания с приятели или работа до късно вечер?
Просто ми е интересно и айде този път без лични нападки. Ако модераторите преценят да удрят ключа, може и без повече лакърдии.

Първо тя ти изневерила, ама не е в теб причината. После ти си имал забежки в паузите, докато не си имал сериозни намерения, само си я лъгал и заблуждавал, че си имал такива. След това майка ти ти отваря очите, че са ти сложили рога и майка ти тие виновна, че не ти била казала, за да не си губиш времето с жена, с която уж си нямал намерение да имаш бъдеще😂😂Накрая ние сме с провинциалното мислене 😂😂 Малко шизофренично ми звучи

# 396
  • София
Освен да предпазиш детето си, може да пробваш и да предпазваш други от него, ако им прави мизерии.

А това ще се случи,когато си го възпитал правилно, а не да се сетиш със закъснение да ходиш да правиш интриги пред партньорите му.

# 397
Просто е разочарован и фикснат още на нея. Уж я е преживял, но не е. Може би от его, че му е сложила рога или си я обича. Без значение, двоен стандарт има- хем нищо сериозно и я залъгвал, хем що му изневерила и се заигравал.
Човек,  ако обича дълбоко и истински, обикновено не му идва да играе номерца.

# 398
Освен да предпазиш детето си, може да пробваш и да предпазваш други от него, ако им прави мизерии.

А това ще се случи,когато си го възпитал правилно, а не да се сетиш със закъснение да ходиш да правиш интриги пред партньорите му.

Със закъснение или без, тук почти всички казвате как не ви пука за другите, дори когато човек от вашето семейство ги тормози.

# 399
Пука ни.
Просто не сме истерясали интриганти. 🥳

# 400
  • София
Грешиш. Пука ни, но човек може да отваря очите на хора, които са му близки и които знае как ще реагират. Чуждият може да не му пука, може така да са си се разбрали, може всичко.
Ако твоето дете е правилно възпитано, дори няма да му хрумне да "тормози" партньора си.
Може пък и така да са се разбрали и всичко да е точно, но твоето дете можеш да го попиташ, а чуждият човек за чий ... трябва да му надничаш в чаршафите.
Пък и за сексуалния живот на пълнолетните ми деца не желая да знам подробности, както не го осветлявам за своя.
Пък и вероятно знаеш приказката за вестоносеца, а занимаването с клюки е много ниско стъпало.

# 401
Няма да преча на никой да се изживява като жертва, но продължавам да вярвам, че за проблемите в една връзка са отговорни двама. Ако някой се чувства тормозен, свободен е да си тръгне.

# 402
  • София
Понеже имам вече деца, които са семейни, просто си представих как отивам у някой у зетьовете ми и му споделям, че съм засекла щерка ми с някакъв мъж на кафе и да вземе да ѝ свие сармите или да се спасява овреме.
Сериозно ли някой би си позволил подобно нещо?

# 403

Първо тя ти изневерила, ама не е в теб причината. После ти си имал забежки в паузите, докато не си имал сериозни намерения, само си я лъгал и заблуждавал, че си имал такива. След това майка ти ти отваря очите, че са ти сложили рога и майка ти тие виновна, че не ти била казала, за да не си губиш времето с жена, с която уж си нямал намерение да имаш бъдеще😂😂Накрая ние сме с провинциалното мислене 😂😂 Малко шизофренично ми звучи

Ясно, разбрах. Значи като ти изневерят, понеже сам си си виновен, трябва да се стараеш повече. Ок, но не е лошо да имаш предвид, че тва ако минава някъде ( във ваше село), другаде не минава и рискуваш да ти намажат ските моментално или да си поиграят с тебе едни 5 години.

Значи 5 години си я мотал, секс без ангажименти, изневерявал си ѝ, ама си бил пропуснал по-добри възможности заради нея. И аз да бях на мястото на майка ти, щях да ви оставя да си се оправяте, модерна връзка - и двамата си поддържат "приятелства".

Да бе, мани, знаеш ли колко яко беше ?
Особено като се има предвид, че другата страна се има за по хитрата.
Няма да изпадам в повече подробности, колкото и да ви е интересно.
Дано поне да е имала големи сиски.
И сега да са увиснали.

Абе супер мацка си беше, и още става. Е не е като на 20 години ама карай. Ама виж, не съм проверявал дали са и увиснали сисите, сега ме хвърли в размисъл.

# 404
  • София
Е, ти първо уж се ядосваш как си загубил 5 години в старание, а сега не си я взимал сериозно, не си имал планове за нищо, само си я лъгал, че имаш... Последно?

Ако става дума за детето ми, най-вероятно ще намеря начин да го предпазя. Ако става дума за гаджето на детето ми, пак ще искам да предпазя детето ми. Има разлика между хората, които са ти семейство, и които не са. Не е трудно за разбиране предполагам.

За мен това да третираш една и съща постъпка от роднина и от чужд човек по различен начин се нарича много просто... Лицемерие. И двоен стандарт. Разбирам, че за твоите ти пука, а за чуждите не. Разбирам, че твоя няма лесно да изрежеш от живота си за нещо, което е направил на друг, за чуждия, за нещо което е направил на твоя - да. Разбираемо е. Но пак е това. Защото не гледаш постъпката, гледаш кой ти е близък. А за близките може, нали. Но всеки е на някой близък и на друг чужд. И хората си се цакат взаимно.

Общи условия

Активация на акаунт