HOUSE MD - гледате ли Хю Лори, егати добрия пич!

• 34 035
  • 702
  •   1
Отговори
# 330
Фен съм на Хю от времето,когато по кабеларките даваха сериал с него ,по разказите на Уудхаус (играеше Бърти).А на сериите,без дублаж се кефя още повече(егати готиния класически английски,който праска!Направо като музика го слушам) Heart Eyes

# 331
  • София
В момента по AXN дават наградите Еми, за съжаление Хю Лори не можа да спечели наградата за главна мъжка роля, но поне го дават чат-пат  Simple Smile

# 332
  • Пловдив
Много е готин тоя пич бееее страшен е!!!!

# 333
  • DE
Много е готин тоя пич бееее страшен е!!!!
Peace
Направо го обичам!

# 334
  • София
Фен съм на Хю от времето,когато по кабеларките даваха сериал с него ,по разказите на Уудхаус (играеше Бърти).А на сериите,без дублаж се кефя още повече(егати готиния класически английски,който праска!Направо като музика го слушам) Heart Eyes
Можеш да чуеш в негово изпълнение "Idle Thoughts of an Idle Fellow" на ББС със същото преркасно англисйко звучене и много подобно на гласа на Бърти. В демоноида го има на раздел Аудиокниги.
А факта, че толкова време е работил върху себе си и на прослушването за д-р Хаус изобщо не са го разбрали, че е англичанин е още едно от безкрайните неща у него, които заслужават възхищение.

# 335
  • Разпиляна във въображението
Един прекрасен мъж на средна възраст
Гледах повторенията по Нова телевизия. Колко много се е изменил от началото на филма до последната серия.

# 336
# 337
  • DE
Това е първият британец, който ми е харесал.
И не ми прилича много на такъв!

# 338
  • Разпиляна във въображението
Амидала, аз много харесвам и пича от аватара ти. Нямах си и на представа, че тук някой гледа и "Еврика". Не бих имала нищо против този шериф да ме арестува.

# 339
  • София
Защо  newsm78 Аз мисля, че баш на британец си прилича. Да не слагам снимки тук, но какво ще речеш за Дженсън Бъттън например или за Стинг.  Crazy

# 340
  • София
Амидала, аз много харесвам и пича от аватара ти. Нямах си и на представа, че тук някой гледа и "Еврика". Не бих имала нищо против този шериф да ме арестува.

Нали  Crazy
И аз така  Heart Eyes
Между другото Еврика ми е фаворита от сериалите, които гледам.

# 341
  • DE
Защо  newsm78 Аз мисля, че баш на британец си прилича. Да не слагам снимки тук, но какво ще речеш за Дженсън Бъттън например или за Стинг.  Crazy
Ами не ми прилича, защото аз само с британци работя.
Имат едни гадни блудкави физиономии.
А Хю Лори е страшен! Между другото Стинг също!!!

# 342
  • Boston, MA
Хайде на новия сезон!

# 343
# 344
Вече го свалям, благодаря за линка, Амидала!

Общи условия

Активация на акаунт