HOUSE MD - гледате ли Хю Лори, егати добрия пич!

• 34 035
  • 702
  •   1
Отговори
# 345
Аз изгледах днес последните серии на 3-ти сезон. Вече съм в отбора на 4-я. Simple Smile

# 346
  • На края на света !
Amidala  bouquet  bouquet  bouquet

# 347
  • София
Вечер по Нова телевизия, сериите от трети сезон ли дават?

# 348
  • София
Мдам. Аз много се изкушавам да се възползвам от намиращото се в Замундата, но така по-дълго ще си доставям удоволствие с новите епизоди. Изключително ми е и интересно как ще се развият нещата с полицая. Не очаквах толкова да ги задълбочат.
Не ми отговаряйте!

# 349
Ибахти готият пич. Много брутално, почти оргазмено.......  Wink

# 350
  • E-CLM & CH-VD
Ето от тук можете да си дръпнете субтитрите за 4х1. На английски са, но все е нещо. Понякога по-добре се разбира, когато се чете, отколкото когато се слуша. Тайминга им съвпада с версията, която е в Замунда.

http://www.tvsubtitles.net/subtitle-8523.html

# 351
  • На края на света !
Свалих си първата серия от 4 сезон надявам се утре да намеря време да и се насладя Hug Heart Eyes

# 352
  • София
фен съм голям!  Peace и в други филми е много готин!

Peace

# 353
За актьора не мога да кажа ,че съм очарован, но за сами я герой ,то той е върхът, най -добрия доктор№1,дабест,дафърст.... Изтеглих си  сериала  още преди 6м и го гледах няколко пъти.Чакам да излезе новият сезон4-ти.ГОЛЯМ ФЕН СЪМ МУ!!

# 354
  • Пловдив
По ВТК тази вечер даваха "Джийвс  и Устър"  Simple Smile

# 355
Хю Лори е пич, голям пич....
Вече съм на 60 % от 1 серия на 4 сезон и нямам търпение да го изтегля...

# 356
един доста тъп въпрос от начинаеща с компютрите...... newsm78
как се "сваля"и гледа,че нямам представа(ама никаква),някой може ли да ме упъти,
много ми харесва сериала

# 357
Имаш ли програма за сваляне на торенти? Аз ползвам BitComet - трябва да я дръпнеш от някъде, пробвай в Donwload.bg.
После, като имаш тази програма, отиваш в сайта на Замунда (отваряш горния линк), може и от Арена.бг, ако е качен там сериалът - и отваряш файла, там ще видиш самия торент - натискаш го, може би ще те пита с каква приграма искаш да го свалиш - ти избираш БитКомет, и така - после си се сваля и си гледаш.
Ако не ти е ясно, питай пак, а може и някой друг да се включи с обяснение Blush

# 358
  • София
Има вече субтитри  http://DMCA-removal-from-Google/   Grinning

# 359
Аз се дописвам във фен-клуба на шантавия доктор. Малко късно го открих.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт