HOUSE MD - гледате ли Хю Лори, егати добрия пич!

• 33 578
  • 702
  •   1
Отговори
# 585
  • UK
Ми... Момент... Да кача някъде, че си ги свалих на компютъра и не ми се занимава да ги търся.

# 586
  • На края на света !
да не е снимка от списание weddings-in style newsm78

# 587
  • На края на света !
ето снимки от списанието

# 588
  • UK
Мда, за тях става дума. Десетина снимки са. Пишеше, че тя пробвала само една рокля и веднага разбрала, че това е нейната рокля и тн и тн, а отвсякъде информацията е че са отменили годежа. Може би това е от самия годеж или просто някаква фотосесия... Ама са много сладки. Simple Smile

# 589
Може би това е от самия годеж или просто някаква фотосесия... Ама са много сладки. Simple Smile
За списанието са само!

На мен N13 също много ми харесва като жена и определено ще гледаме още новите герои. Интересно ще е както винаги!  Peace               
Следващия епизод е много обещаващ - духове.. пак ще разклатят бруталния реализъм на Хаус!  Thinking

# 590
  • UK
Той вече е разклатен. Иначе нямаше да бръкне в контакта. Simple Smile

# 591
6 точки и от мен за епизода.
Само дето ми стана мъчно за кученцето - ама все пак е само на филм Blush
Следващият епизод май ще бъде още по-як, ако се има предвид кратките моменти, дето споменаха в настоящия Thinking

Тия двамката много си подхождат, странно защо са развалили годежа.

# 592
  • USA, Steak State
Според мен ще има два екипа
Единия воден от Хаус
другия от Форман...
Аз поне така мисля..... Много филми съм изгледала имам някакво 6 чувство..
Тука мъж ми се обажда че даже на Форман вече веднъж са му предлагали да води успореден екип на Хаус

# 593
  • На края на света !
Да ама Форма тогава отказа Peace

# 594
  • София
Аз съм от "изостаналите" - т.е. - гледащите сериите по Нова и малко ме натъжихте с това, че се е разпаднал екипа.  Sad Каква е причината?

# 595
Причината е Хаус. Simple Smile

# 596
  • Разпиляна във въображението
А аз изобщо не харесвам Форман. Повече ми допада Чейс. В последните серии на 3-ти сезон той се досещаше повече от Форман, който постояно задълбава я в рак на пациент я
че има проблеми в мозъка. Чейс е по-добър.

# 597
  • На края на света !
Според мен ,и тримата си имат своите плюсове и минуси Peace

# 598
  • UK
И аз не харесвам Форман. Той е точно от типа лекари, дето си задълбават в собствената специалност и рядко гледат за нещо друго, точно каквото каза Мириел. За него или е рак, или неврологично.

# 599
  • Тук някъде.....
На мен Форман ми харесва с начина, по който неуспешно се бори с Хаус и не се примирява. Вярно, по едностранчив му е образа, но така изпъква Хаус-то пък като че ли може да остане незабелязан, ама нейсе Laughing
Мисля че ще се събере стария екип накрая, но вече няма да е същото-то това май е и целта на мероприятието и ми харесва, че сценария е така направен, че не на всяка цена да се хареса на зрителите. Нещо като "Ето ви ги заедно отново-ама не ви харесват?! Ами такъв е животът и това е" Naughty
Изобщо много хубав филм, никога не съм гледала нищо подобно. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт