HOUSE MD - гледате ли Хю Лори, егати добрия пич!

• 33 587
  • 702
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Много особена серия беше последната /4х03/, даже и за Хаус прекалено странно  Thinking

# 571
  • UK
Някой, който гледа и по Нова, и новите серии забеляза ли, че в новия епизод се споменаваше за случая на Форман от този по Нова? Тъкмо попитах за кой случай става дума че не можех да се сетя, и те го пуснаха по Нова. Удобно. Simple Smile

# 572
  • USA, Steak State
Тези които вече гледат 4-ти сезон...
Искам мнение,според вас какво ще се случи с екипа... Кои ще останат и кои ще уволнят?
И със Форман какво ще се случи?

# 573
  • UK
Номер 13 ще остане със сигурност - иначе щеше да я уволни. От мъжете не знам, може би Ридикълъсли олд фрод, ама не знам как ще мине метър с дипломата... Другия - номер 6/9 или мормона... То те не останаха много други де... Той кого уволни, всички жени? А русата гадост остана ли?

# 574
  • USA, Steak State
Тя тази русата 100% ще е там.... Прекалено е брутална, Хаус да я уволни

# 575
  • UK
В такъв случай... Две жени? Не вярвам да уволни и номер 13, той сякаш прескочи момента с нейното уволнение в новия епизод...

# 576
  • DE
Ох, нищо не разбирам от това, което си говорите.
Моля някой да ми разкаже в резюме на ЛС.
Благодаря!

# 577
  • USA, Steak State
Мисля че ще са 4-ма...
Двете жени,6/9 и стареца-като негов консултант.... той си му го каза още като го разкри че няма диплома

# 578
  • UK
Ми да, ама той не се води от екипа му - а да наеме две жени нали не му се е случвало... А мормона? Той би могъл да е новия Камерън. Wink

# 579
# 580
  • София, Младост 2
Мисля че ще са 4-ма...
Двете жени,6/9 и стареца-като негов консултант.... той си му го каза още като го разкри че няма диплома
А пък аз си мисля, че накрая пак ще върнат всички предишни Mr. Green Натам вървят нещата - Форман вече си загуби новата работа, а Чейс и Камерън и без друго си работят в болницата и даже дават съвети на новите желаещи за постовете им. Така че силно подозирам, че накрая пак ще се събере стария състав - само да видим как ще извъртят нещата да се стигне дотам Grinning

# 581
  • На края на света !
на мен ми ске иска да си е стария екип Peace

# 582
Аз също мисля, че стария екип ще се върне, но на края. С тези новите ще ни занимават поне половин сезон, Хаус да ги изстиска до край. Simple Smile

# 583
  • UK
Въпрос. Нали Джеси Спенсър и Дженифър Морисън са развалили годежа. Какви са тогава тея снимки от сватбата им, дето се разхождат из Интернет. Много са сладки, между другото.

# 584
Въпрос. Нали Джеси Спенсър и Дженифър Морисън са развалили годежа. Какви са тогава тея снимки от сватбата им, дето се разхождат из Интернет. Много са сладки, между другото.

Дай линк.

Общи условия

Активация на акаунт