Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с НЯР/ИЯР - тема 22

• 49 663
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
eyeswideopen, а какво имате предвид с "ПИД не е гаранция, че ще се получат нещата, но е гаранция че няма да се получат."? Аз също обмислям консултация с генетик, но реално и не знам дали той може да ми каже нещо ново, тоест възрастта не подлежи на промяна и тя си е факт. Евентуално може би да разбереш ако ти самия си носител на генетични проблеми. Доста се чудя дали помага с нещо консултацията. Но това може би си е за темата за ПИД.

# 631
eyeswideopen, а какво имате предвид с "ПИД не е гаранция, че ще се получат нещата, но е гаранция че няма да се получат."? Аз също обмислям консултация с генетик, но реално и не знам дали той може да ми каже нещо ново, тоест възрастта не подлежи на промяна и тя си е факт. Евентуално може би да разбереш ако ти самия си носител на генетични проблеми. Доста се чудя дали помага с нещо консултацията. Но това може би си е за темата за ПИД.
ПИД дава резултат дали ембриона има непреодолими генетични аномалии, дали е мозаичен(т.е. С възможност за самокоригиране) или генетично е здрав. ПИД "открива" ембрионите, които не са съвместими с живота и нямат шанс. В този смисъл дава гаранция "че няма шанс"

# 632
На мен консултациите с генетик са ми били много полезни. Няма какво да губите. Самата консултация ще отнеме по-малко време от търсенето в интернет, а ще бъде с професионалист 🙂 Успех

# 633
Отчитам се:
Извадихме 2Я, едната дегенерирала- другата изглеждала прилично.
Hands Pray се да се оплоди!
Така имам нужда от мъничко чудо....

# 634
Отчитам се:
Ще се случи чудото,вярвайте!Искрено ви пожелавам скоро да се зарадвате на детенце!

# 635
Отчитам се:
Браво, patence Yellow Heart
Вярвай! Всичко, че ще бъде хубаво и както си мечтаеш!

# 636
Отчитам се:
Успех желая и аз. Дано се оплоди и да стане добър ембрион Simple Smile

# 637
Отчитам се:

Успех и от мен! 🤗 Нека това бъде Вашето чудо! 🙏

# 638
  • София
Отчитам се:
късмет ти желая.
следващия път помоли по-раничко да планират пункцията

# 639
Patence, късмет и успех и от мен 🙏❤️ Пожелавам от все сърце това да бъде вашето бебенце ❤️ Кога ще бъде трансфера?
Отчитам се:

# 640
Силно стискам палци , Патенце 🤞🤞🤞

# 641
Благодаря ви, момичета! Много ме е страх...., чакам утре обаждане дали Я се е оплодила.
Както ви казах, мен ме стимулираха с Гонал 150 и Дуфастон 3х1т. Реално днес ми е 11- ти ден от цикъла. Докторът каза, че като спра Дуфастона трябва да ми дойде до 4-5 дни. Странно ми е, защото реално това ще е 15-16 ден от цикъла.
За първи път съм по такава схема с Дуфастон.

# 642
  • Be realistic - plan for a miracle.
Нали не си спряла Дуфастона? Изчакай да видиш дали няма да правите трансфер. По принцип лекарствата се спират след като д-ра каже, с него ли се разбрахте да го спреш веднага след пункцията?
Дуфастона си е прогестерон и целта е да се осигури достатъчна дебелина на лигавицата преди трансфер, а след това да се подкрепя имплантацията.

# 643
Той ми каза да го спра. Вчера в 14ч. беше последното хапче.

# 644
  • Be realistic - plan for a miracle.
Това е много, много странно, наистина. No Mouth

Общи условия

Активация на акаунт