Стани богат - тема 21

• 22 408
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Аз така или иначе, не мога да разбера фетиша на редакторите в повечето случаи да "оцифризират" немалка част от подобен род въпроси...
Да, навярно е нарочно, за да объркат/затруднят играчите, но самата стилистика е признак за много ниско ниво(интелектуално визирам).
Кой бил най-стар, кой бил умрял най-млад, на колко години се оженил и т.н.
От цялата биография - буквално най-маловажното все питат нещастниците или кой къде бил роден, кой къде бил умрял...
Най-важното е какво е направила, с какво е останал в историята, делата и т.н. дадена личност!

# 121
Въпросът с Кристоф Валтц беше елементарен за хора поне малко обичащи кино.  Изненадана съм, че толкова пишещи в темичката ни ги е затруднил. П.П. Много го харесвам Валтц.

# 122
За мен Кристоф Валц, наред с Гари Олдман и Крисчън Бейл, няма слаба роля, от това, което съм гледала.

# 123
  • Пловдив
Ех, аз като видях 50+ нови отговора, преди да гледам, реших, че Ем Брадърът е бил днес.

Наистина изненадващо лесен въпрос за отпадане при жената. Въпросите на мъжа също бяха лесни и за мен, но все пак е субективно. Той изглеждаше нервен, нормално, разбира се. Курт Валц (така, де, Кристоф, дори не съм го запомнила) го чувам за пръв път, а Оскарите са ми слаба област като цяло.

# 124
Мъжът от вчера получи най-елементарните въпроси за мен до сега в историята на предаването. Горе долу такива бяха въпросите на много по-младите участници неотдавна. Но като взема предвид средната му възраст, по-големият му житейски опит като цяло, слуша качествена музика по негови думи (изуми ме, че ползва жокер за Бийтълс) и т.н, определно ги категоризирам много лесни за него. Доста по-кофти са се падали за 1500-2000 лв. Късмет има човека. Въпросът за Луи също беше лесен (за 5000 ли беше?), пак много се учудих, че и двамата не показаха никакви разсъждения и сбъркаха.

# 125
  • София
През 2019-а ОС на ООН обявява 5 април за Международен ден на съвестта. Днес именници няма. Агнета от АББА става на 74.
Оставям днешната игра на съвестта на компютъра там.

# 126
Много се замисли за аргонавтите туй девойче. Позна го с изключване, ама не би трябвало да се замисли изобщо.

# 127
Планински кристал…

# 128
  • София
Хахаха, моята история с планините. Разсъждаваш дълго, показваш какво не ти е ясно - искаш 50/50 и ти се пада... най-рисковото (обсъждано). Ама то, аз също само пуша пред компютъра, а не изкачвам върхове. Тъй ни се пада. Съдба, късмет, компютър.
А Компютърът не знае, че днес е Ден на съвестта. Simple Smile

Последна редакция: пт, 05 апр 2024, 18:14 от EmBrother

# 129
Елементарен въпрос. Как може два жокера на такъв въпрос?

# 130
Кристално чисти води- само като се сетиш за този израз...

# 131
Ами девойката не е ли чувала за "кристално чист" нещо си, "водата беше направо кристална" някъде - за мен това  винаги е било като ниноним на "прозрачност".

# 132
Не мога да повярвам, че една жена няма никаква представа от камъните. Като са избирали халки, толкова ли не е хвърлила един поглед от любопитство? Покрай зодиите също човек придобива някаква представа...
Странно.

# 133
  • София
Е, момичето гледа в Космоса, не в краката си за камъни някакви. Че и "уста" не знаеше. Сега може да й дойде и един по-старовременен въпрос...

# 134
Е, то и Космосът е пълен с камъняци. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт