Стани богат - тема 21

• 22 733
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
  • Майничка
Да, програмите на Уиз Еър са толкова -17-20 месеца, имам познати младежи, които се обучаваха и сега работят.

Изискването за конните статуи май е художествена измислица. Сещам се веднага за статуята на Гарибалди в София и тази на Наполеон в Руан - конете са на задни крака, а хората не са загинали в битка. По-скоро е въпрос на внушение.

# 556
Да, програмите на Уиз Еър са толкова -17-20 месеца, имам познати младежи, които се обучаваха и сега работят.

Изискването за конните статуи май е художествена измислица. Сещам се веднага за статуята на Гарибалди в София и тази на Наполеон в Руан - конете са на задни крака, а хората не са загинали в битка. По-скоро е въпрос на внушение.
И на Петър 1 ви в Петербург.

# 557
  • София
Днес е Денят на Земята. След малко някои ще опитат да полетят, други ще си останат ниско долу.
Иначе: преди 524 г. португалец открива Бразилия, едва преди 186 параход преплува Атлантика, раждат се Кант, Ленин, Набоков, Опенхаймер и Джак Никълсън..., но пък преди 40 г. Христо Проданов оставя гордия си дух завинаги в Хималаите.
Днес един ще стане малко по-богат, друг - повече; колкото компютърът отпусне.

Грузия е.

Последна редакция: пн, 22 апр 2024, 18:22 от EmBrother

# 558
Em, радват ме всекидневните ти статистики. Понеже и аз съм подобен пунктуалист и обичам и помня дати Blush
Между другото, на въпроса за годините на раждане на 4-мата американски артисти, ги изредих гласно за секунди много преди верния отговор. Ако беше последен въпрос, печелех играта с усмивка Grinning

# 559
Добър играч, определено е дразнещо как водещият се заяжда с него.

# 560
  • София
Пепа, тенкс. Абе, аз ги пиша, понеже не съм по годините - така ги донаучавам.
Хубава игра прави човекът, но (нека бъда извинен) - ни виждам особено кофти питанка досега.
ПП. Миналият - донякъде. И този вече наистина!

# 561
Тук съм за Франк Синатра.

# 562
Това за мен е много измислен въпрос, ще си пуска музика на Луната.

# 563
  • София
И е той, понеже и песента има удобно заглавие.
@Солей, този път не е вътрешен въпрос, а последен външен. Малко си е бъг в системата.

# 564
И аз, но само на база на някакви разсъждения. Иначе нямам представа. И за предния въпрос така. По-напред не бяха трудни.

# 565
Е, този жокер направо му даде отговора Simple Smile

# 566
  • София
Наистина от любопитство: френскоговорящите (или учили добре) - езикът би ли помогнал - ако не знаеш точно за кого иде реч?

# 567
Не мисля. За мен е или Луи, или Робеспиер, другите ги изключвам и без да знам езика. Но там ми е мъгла. Обаче с приятел може да се намери лесно - да пита за кой да е от двамата кога е умрял.

За десет секунди намерих, че Луи е умрял (екзекутиран) през януари, което изключва термидор. Но този попита много лошо.

# 568
Не, френският не би помогнал.
Само историческа фактология.

# 569
Термидор е не помня кой месец от републиканския календар. Следователно Робеспиер.
Обаче... Прекалено лесно за 20 000!

Общи условия

Активация на акаунт