Честит рожден ден, пожелавам ти много много здраве, любов и пари,
за да си купиш всичко останало!
и аз да се изявя този път с картинка
Момичета да ви се оплача, от 4-5 дена нета ни е ужасен, тоест нямаше го 3 дена, а като се появи сега пък аз като седна и спира, моят Деян се скъса да ми се присмива, защото той когато седне винаги има!

Благодаря за пожеланията за втория ни, както се оказа имен ден! Ние свети Валентин го празнувахме май само като имен ден на Валенцето, не остана време за любовния празник, пък и на мен нещо като на Мили не ми идва от вътре този празник, предпочитам си нашите такива! Колкото за рачешките рожденни дни на мамите и аз забелязах, че сме много, ще бъде някакси хубаво, но не съвсем възможно да си ги отпразнуваме лятото заедно
Иренка да знаеш, че си тегля тае-бо курса и започвам, ти ме вдъхнови

Кали, ти ще пускаш ли Дана на детска градина или още ще се гледате, аз нали съм на такава вълна...?
Креми, как се чувстваш? Малко остана... Така съжалявам, че не успяхме да се видим.

Толкова ми се иска, но ми е толкова смотано
И спокойно му казах, че навън вали и, като се върне, ще си кара колелото цял ден. Той се разфуча, стана страшно. В продължиние на мин.15 минути тряскаше всичко пред очите си, крещеше и ревеше неистово (добре, че не си удряше главата в стената, а само с ръце, което е по-малко лошо). Вътрешно ми идеше да ударя моята глава в стената, но запазих спокойствие. Ужасно дълго продължи. Ами ако такова нещо ми се случи по средата на магистралата - какво ще правя сама?!?!! 

не че има нещо общо, но отдавна не съм ходила на сватба и не знам колко ще трябва да реанимирам после 
Върнах се с подаръци, уж малко да го разсея, ако е нервен покрай моите нерви и депресия. Мен новите му придобивки ме извадиха от дупка
Направо не знам какво ще правим с този "отрицателен" период.
, въпреки че вече му е писнало да дава интервюта. нарича се "професионален давач на интервюта"
) и ще ти кажа първо на теб
Само не ме псувайте, но аз от опит мога да ви кажа, че сега изпуснете ли фронта да им угаждате с подаръци и да отстъпвате- край няма да има. Те са толкова хитри....
а сега като за капак и с тези гости ОСВИНВАНЕТО ми е в кърпа вързано...
пак не мирише но се е газирала манджата, изплаших се, защото ние - както и да е, но детето яде от това развалено месо! Добре, че ни нямаше нищо докато бяхме на сватба, но някъде към 3-4 през нощта аз първа усети болки в корема, студени вълни и право в тоалетната, след мен Пешо стана и ми вика "хайде по-бързо"

Днес работя като смахната, за да мога да не идвам утре, да попазя кревата вкъщи