Браво, момичета, чесстито, и много, ама МНОГО да ви радват 
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички именници с цветни имена

п.п- Записвам се и аз за Правешката среща

!
Честити ти бебченца,невероятна радост!Да са много здрави и щастливи
!Ревнува каката ужасно,направо се пощурих тия дни с нея.Хем се радва,хем агресивна,тръшка се,капризничи,после започва да гледа тъжно.Пратих я малко на село и там се чувствала добре,надявам се да свикне,че така ме боли за нея
.
.Само дето го ,,лепна,, една пиодермия,бая се опъпчиви,но се надявам да отмине скоро.

Съкровищата поспиват още, а аз пия кафенце и релаксирам
- случва ми се от време на време /рядко, ама се случва...
/
- то не бяха игри, песни, танци на народите... ужас. Сега вече много държи тя сама да се грижи за бебето - когато тя реши и каквото реши да прави с него.
И сега не ми е лесно, ама горе долу се оправяме. И ние сме сами, ама на тебе шапка ти свалям с тоя юнак и с бебоците!
Да са ти живи и здрави! 

(някои ги видяха на новогодишното парти - няма нужда да обяснявам). Искам пак да са бебета пък
.
. От есента като тръгнат на детска ще ги запиша ни всичко дето го прадлагат там като спорт и танци, че да се прибират вечер гроги
. Неуморими са. Мама и тя нещо дава фира и си изпуска нервите, та съм в дилема дали да търся жена за прибиране от ясла и да ги гледа лятото навън от 17 докъм 18.30- 19.00, докато се върнем ние. И за море гледам, ама нещо много много дебели цени тая година (специално за ол инклузива), много са се оляли... С тати сами ще ходим28-30 април на Огняново, да си покисна копитцето малко в мин. вода, че пък ми откриха и шип на петата, ама поне ножа отървах засега. Заела съм се и кила да свалям (уж), че вече сама себе си не мога да понасям мамка му.

Да ме прощаваш, мила! И за днешния ден да ти пожелая здраве, ЯКИ нерви и мноооого щастие с твоите гълъбчета 
Баткото ни го няма, на Влас си го е посрещал, но на нас с Ками таткото ни беше направил пълна програма на деня. Ставане, ходене при дядо боб /поп,де/, купуване на миниатюрни подаръчета /но пък от сърце/, обяд в къщи, обедно спане за Ками и подобаващо
внимание за мами... След обяд- посещение с още едни приятелчета на р-т Островчето, после за по- напряко през цирка за "захаен мукук" /захарен памук/ и чак в 8ч. в къщи. Малката беше вече в полузаспало състояние, та след измиването на памука от дългата и коса - веднагическо заспиване 
И това малко конче като слушка защо го бие лошия чичко,аааааммммаааахаааа.... 

Иначе, ако сложат всичко по масите, то ще изсъхне и ще се изхвърли. Така мисля аз,незнам
казвайте, че не остана време. Имаме възможност за:

).