Отговори
# 375
EL Mare, прочетох те с удоволствие Heart

Аз идвам да се възмутя, че ПР-рът ни върви много слабо! Нищо не споделиха нашите хора Stuck Out Tongue Winking Eye

https://twitter.com/yalicapkinidizi/status/1662199035451568128

# 376
  • Ямбол
EL Mare поздравления за хубавия пост.Наистина беше изпълнен със съдържание.Удоволствие е да се чете.
Хубав ден! ☺️🥰

# 377
Аз пък минавам да ви постна един стар ПР.😜 Днес няма епизод,ноооооо пък дано си заслужава 66- епизод. Ел Маре поздравления относно поста ти, много изчерпателно и с настроение всичко.

# 378
Хайде, стори и снимки от Афито! 🩵💙❤🧿

https://www.instagram.com/p/C5qYuUEsz0z/?igsh=MWttbXlpbGZvODc0NQ==

# 379
Най-после Афра качи стори  и снимки Blush И Мерт ги е харесал

# 380
  • София
В Гьоджек са в крайна сметка, залези, луна, музика

# 381
Какво повече им трябва на младите ,дето вика Мистери,музика ,луна,залези,приятна компания,любов

# 382
Фотографа на Афи е топ, успява да улови красотата й по най-добрия начин. Хайде и Рамо да сложи някой нов фотос. Sunglasses

# 383
  • Пловдив
Привет,  момичета!
Най-после нашата сладурка се показа, но ми е интересно кой ли е фотографа?  Предполагам, а и се надявам да е нашето момче. Само той може да прави такива хубави фотоси.

# 384
Поговорката с какъвто се събереш такъв ставаш ще излезе вярна за Афрам 😁
Че даже и снимките им едни и същи, луна, залези…
Рамо дава на Афра спокойствие и уют и това си личи по снимките ѝ които качва в последната една година.
Радвам се за тях ❤

# 385
През обектива на Рамо! ❤🔥🧿🍀🩵💙

# 386
Тази вечер се връщали от почивката си
Утре всички имат сетове.

То голяма почивка им даде шнура Simple Smile
Браво

# 387
Аз съм в началото на втори сезон и вече доста ме дразнят Simple Smile Ферит не иска да я заведе на почивка, тя му се дърпа ..страшна работа като за младоженци:)
Сума обаче все още е Бяла и добра, от вас разбирам, че търпи голяма метаморфоза.
А Орхан наистина ли е в интимна връзка с Дикле? Тя сигурно е на не повече от 20 г…

# 388
  • София
Тази вечер се връщали от почивката си
Утре всички имат сетове.

То голяма почивка им даде шнура Simple Smile
Браво

Да, голяма почивка, от сряда до петък... И се знае, че Мерт е снимал през нощта в понеделник срещу вторник.
Малко снимки и от Берил, качила ги е днес. Вероятно е била с Ерсин на почивка Simple Smile

Последна редакция: пт, 12 апр 2024, 22:14 от MysteryG

# 389
Афрош бая се е зачервила от слънцето Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт