Отговори
# 510
Какво да коментирам…Нямам думи.В тих ужас съм от тези фрагове.Тематиката ми е чужда и не мога да разсъждавам по темата.Най-вероятно няма да гледам.

Тази вечер гледах серията по Стори и се замислих колко хубаво щеше да е да продължат в този дух….Сейран иска да учи..има страхове,че Ферит може да прилича на баща й….Ферит се страхува от нейната независима натура….иска да угоди на дядо си….такива неща…Но, уви!…Драми,смотани любовници,изтрещели психопати…
Но пак ще отговоря с цитати от сериала😂…Кязъм каза на Кая…”Английския дъжд тук не вали…и тук караме наобратно”😅

# 511
И за секунда не вярвам, че ще обезобразят Сейран. Не искам да вярвам, че Гюнгер ще стигне до там. Ще гледам епизода, само за да видя как всичко е инсценировка, за да докарат до инфаркт Хаттуч. Ще гледам, за да видя, че упояват Сейран и я изхвърлят някъде в гората, а червеното по гърба й е за да е достоверно видеото пред Ферит.
Ще гледам, за да видя как ни хвърлят на черешата.
Сплашването, само по себе си е напълно достатъчно да нанесе трайни поражения върху измъчената и без това психика на Сейран, а и на Ферит. И, напълно достатъчно, за да бъдат компрометирани пред всички Халис и Хатуч, а и любовта им, от която вече ми се повдига Imp
А аз си мисля че всичко ще е истина и ще има обезобразяване.Всички знаем че истинската Сейран има един спонтанен аборт и Мелих Озкая има снимки от сет в който Сейран казва да бъде ударена много силно в кръста.Ако случайно са решили да запазят бебето,помня,че истинската Сейран ражда сина им в чужбина,но не се знае причината защо отива там,или поне аз не я зная.Възможно е да вържат обезобразяването с пластични операции и да я пратят в чужбина,ще гледаме.Но ще е трудно.Интересното е че чета турците и те харесват фрага,даже някои казват че е най-добрия от доста време и разбира се искали да гледат майсторския клас на Афра и Мерт.
Другото което мисля е,защо се случва на Сейран а не например на Суна.Ами турците го казват,Суна никой няма да я съжали.Отмъщавайки на Сейран,удрят в сърцето на Ферит и по Корхан и едновременно Шанль.Някой беше написал за Гюлгюн,как се зарадвала за Ифакат.Всички знаем че фрагманите не са подредени по излъчване а са разбъркани.Може изобщо Гюлгюн още да не знае истината за снаха си.

# 512
Ох много тежък трейлър и  епизода ще бъде тежък и емоционален със сигурност .Там където забулената леля се смее като някое изчадие от ада  направо си изглежда като да е халюцинация . Дано на Сейран да са и дали нещо силно упойващо или предизвикващо към халюцинации ,за да я докарат до ръба на лудостта,за да заснемат видеото което  изпращат на Ферит. Thinking
Шехмуз да не са го разкрили ,че той е виновника за внасянето на животинската глава Thinking Защото само заради това ,че го хванаха да мърсува с Ифакат да го вързват с белезници  и да го прибират някъде за разпит не ми се струва ,че има смисъл.А Ифош най накрая си получи заслуженото и я изхвърлиха от имението и то май ,май с помощта на нейната бивша възпитаничка Суна .Ако е така само браво мога да кажа на Суна  Hands Clap ,че се е задействала  и върви в правилната посока .
А деде Халис еми тоя път ужасно много сбърка с тоя шамар дето го удря на Ферит .При всеки друг случай можехме да кажем емииии айде да му простим стар е ,от друго поколение ,а и Ферит понякога прекалява ,но не и сега . Angry Ферит е напълно прав да каже на дядо си ,че със Сейран им плащат греховете  и Халис вместо малко да си посвие егото и да си замълчи той нееееееее отново се прави на велик ага.Angry
Ох дано до края на епизода Ферит да намери Сейран ,дано ,дано дано  Hands Pray  Hands Pray  Hands Pray

Последна редакция: вт, 16 апр 2024, 00:02 от Eny87

# 513
66
Скрит текст:
От тази  инжекция  Сейран ще припадне. Ферит като я намери ще е припаднала,но той ще си мисли ,че е умряла. На телефона Ферит вижда как мъчат Сейран той припада бият му инжекция и се оправя. Казъм ще бие Акън заради това което е причинил на Сейран.

# 514
И за секунда не вярвам, че ще обезобразят Сейран. Не искам да вярвам, че Гюнгер ще стигне до там. Ще гледам епизода, само за да видя как всичко е инсценировка, за да докарат до инфаркт Хаттуч. Ще гледам, за да видя, че упояват Сейран и я изхвърлят някъде в гората, а червеното по гърба й е за да е достоверно видеото пред Ферит.
Ще гледам, за да видя как ни хвърлят на черешата.
Сплашването, само по себе си е напълно достатъчно да нанесе трайни поражения върху измъчената и без това психика на Сейран, а и на Ферит. И, напълно достатъчно, за да бъдат компрометирани пред всички Халис и Хатуч, а и любовта им, от която вече ми се повдига Imp
Juliya, и на мен ми се струва, че малко подсилват нещата във фрагмана, за да си върнат изгубените позиции.
Забелязала съм, че при силни фрагове, епизодите са малко разтегливи и не до там динамични.
Направи ми впечатление как Ферит спокойно наблюдава сцената с Ифакат, при положение, че би трябвало въобще да не е в къщи, а да търси навсякъде Сейран.

Е вие какво искате Ферит да спи на улицата ли, вижда се че я е търсил, но не я е намерил не мисля че това е най-важното, че се е прибрал вкъщи, по-важното е че е съсипан и то се вижда от фрага

# 515
Хатуч какво лежундри там и се прави на загрижена, за вс са виновни те - дъртите прилепи! А Халис ага пак за уважение говори ..пародия! Накрая когато Ферит видя клипа и Есме започна да се тръшка, лошо ми стана..Не знам как ще гледаме серията просто. Интересно ми е Шехо защо така го изкараха арестуван, заради изневяра няма как, май играе двойна игра, няма да се очудя той да е сложил главата и да е използвал Ифа.
От трейлъра най ми хареса как майка Гюлгун тръшна вратата на Ифош🤭😃

# 516
Имало е случаи дават във фрага сцени, а после не ги дават в серията. Дано и сега преосмислят и да не дадат някои извращения.

# 517
Добро утро! 🌷
Нещо хубаво, да им е честита!
Много точно казано❤️❤️❤️

# 518
  • Пловдив
Добро утро Flowers Hibiscus
Да им е честита наградата на нашите сладури и целия екип,  напълно заслужена. Не мога да си представя  друга двойка, която би изиграла тези роли и да имат този феноменален успех.
Благословен ден да имате!

# 519
Добро утро! Наминам само, и виждам, че към сериала все още има интерес, макар че се е превърнал в психо трилър. Аз отдавна не гледам, дори фрагменти. Но последния фраг  ми поподна и ме впечатли с разрухата,  която носи. Опропастиха хубавото сериалче. Жалко. Аз гледам Бахар, препоръчвам го, много свеж и динамичен,  драма има разбира се, но поднесена добре, засега. Забелязала съм в много дизита започват много добре,  а стават, ами ей такива стават, че не са за гледане. Хубав ден на всички!

# 520
Така е  със всеки филм достигнал до такъв брой серии.
Като цяло историята с Акън не я съчиниха добре. Хатуч знае какво е сторила на майка му, ама въпреки това си трайкше и помагаше за организацията на сватбата на Сейран. Да не е мислила, че с мед и питка ще я посрещат. Тука много не са го помислила....ама айде, сега легна да умира.  
Добро утро! Наминам само, и виждам, че към сериала все още има интерес, макар че се е превърнал в психо трилър. Аз отдавна не гледам, дори фрагменти. Но последния фраг  ми поподна и ме впечатли с разрухата,  която носи. Опропастиха хубавото сериалче. Жалко. Аз гледам Бахар, препоръчвам го, много свеж и динамичен,  драма има разбира се, но поднесена добре, засега. Забелязала съм в много дизита започват много добре,  а стават, ами ей такива стават, че не са за гледане. Хубав ден на всички!

# 521
Добро утро, момичета! 🫶

Много важно ми беше да знам кой сериал гледа Ninka555, едва заспах снощи,. Добре , че рано, рано го съобщи! Айде стига вече, като не гледаш , не гледай!

# 522
Добро утро, момичета Kissing Heart

Бел Grinning Останали сме тук двама-трима последни мохикани, с интерес към дизито Sunglasses

Между другото, аз също гледам Бахар, но нямам тръпка. Запълвам си времето просто. И там се поизчерпаха идеите, взеха да тъпчат на място. Какво ли ще е на 66-ти епизод?

Снощи не можах да спя, надявах се да има светлина в тунела след този фрагман. Остава да чакам срядата, дано да е там Sob

Последна редакция: вт, 16 апр 2024, 08:52 от Еванджелин

# 523
Добро  утро момичета.
Момичета споделяйте свободно мнението си. Вкяко едно е важно. Затова сме се събрали и сме изписали с удоволствие за тези години, цели  45 теми. Heart Ако не сте вие и богатото ни разнообразие  от гледни точки, това нямаше да е факт.
Жалея ви усмихнат и  ползотворен ден.

# 524
Не мисля да търся логика в сценария,но се запитвам как тази изгорена на младини жена е родила Акън?Че и от кого?

Общи условия

Активация на акаунт