МАЙски сладички устички, казват вече първи срички!

• 15 591
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте!Честити 9м на Вики и другите бебоци днес!   bouquet
Олче и ти си талант,да пишеш пак ей  Wink
Ирка-горкичката много кофти преживяване...Дано на Елла изпишат адекватно лечение и бързо да се оправи  Praynig
Смайли -страшнаааааа красавица  Flutter Какви мигли и очи..Браво,много е чаровна.Кажи как мина слагането на обеци,че и на мен ми се иска да сложа и се чудя как и кога,и ме е страх де.
Марти и той сладур.Видях и Велизар в програмата  Peace
Аз не знаех ,че вчера е бил такъв ден..
Кабранска-тортата наистина изглежда с някакви извънземни по нея ,а не с Лудия жабок..И на нас ни бяха направили едно време една такава само,че с Туити,което все едно страдаше от гръбначно изкривяване и куп болести.Беше адски грозна.., всички се чудеха какво има върху нея   #Cussing out
Важтното е,че рожденника е  бил доволен  Peace

# 211
Добро утро и от мен!

Най-накрая качих и аз снимчиците от Пловдив http://www.snimka.bg/album.php?album_id=64672&view=1&photo=25

Честито на месечковците!

Йонката е страхотна кукла с обечките  Heart Eyes, а  Марти е бузанчо и има много хубава усмивка  Grinning. Надя, желая ви приятна почивка. И аз с нетърпение чакам нашата другата седмица.

Кабранска, тортата на Сами е много красива, а за детски рожден ден в къщи аз се настройвам с дни и после подреждам пак толкова  Tired.

Лек ден на всички!

# 212
Здравейте,мами!

Днес и ние навършваме цели девет месеца! newsm44
Черпим всички  party023 cheers cook

Честити девет месеца и на Йордан на Tiqercheto,Виктор на емоли,Радослав на Мадлена, Калоян на Topi,Ана на GalyaG и на Стефан на mrancho(ако съм изпъснала някой моля да ме извини)На всички празнуващи днес месечовци ЧЕСТИТО party023 newsm38 cheers

nadia_777 благородно ти завиждам Simple SmileДа си изкарате страхотно и после да разправяш Grinning И кажи как сложихте обеците,че и ние все се ксним,ама мен ме шубе Embarassed
Честита племеничка на tania_ark.Аз вчера в еуфорията забравих Embarassed

Днес слънцето се усмихва(поне през прозореца ,де)и ние смятаме да оползотворим тоя ден в разходки Grinning
Хайде лек ден,пълен със слънце и много усмивки Hug

# 213
  • Варна
Така....
1. Добре дошла отново на мама Ивон  Hug и малка-сладка Ники   love001 newsm51 Да ви се похвалим, че Ники е гаджето на Макси  newsm68 newsm44 и мнооооооого си я обичаме  Hug
2. Честито на патерица на Сами - да е мноооого послушен, да обичка мама и да гледа Ивчо!!!!
3. Честито на месечковците, и особено на НИКИ  newsm59  love001!!!!
4. Даниеле стискаме палци всичко да е наред  Praynig и чакаме новини след операцията....
5. Йонката голяма красавица!!!! И не само тя - всички са мноооого сладки беборани...
6.Честита племенничка на Таня арк!!!
7.  Момичета, стреснахте ме с тези пишки.... и при Макси е много тясна и като пробвам да я забеля, се вижда само началото на главичката, повече не може.... Rolling Eyes

Тъй, а сега да се отчетем от консултацията - мъжа е качил 200 гр за месец и нещо та вече е 8.800 почти, и 1,5 см - 72.5 см.
Ето тук ни е албумчето с нови снимки, а тази е специално за Никол и мама Ива:

Това пък ни е последната придобивка и много й се кефим.

Ето и клипче: http://www.youtube.com/watch?v=pmNhHbLdn64 и още http://www.youtube.com/watch?v=OUqC0HkvHTA

Така, нахвалих ви се, прехвалих се, сега вече трябва да спирам, че ще намразите...  Embarassed
Целувки на всички бебоци!!!!   love001

Последна редакция: пн, 19 фев 2007, 14:36 от Vif

# 214
Честити 9 месеца на Вики и Ники!
Честити обички на Йони!
Наде , да си отпочинете хубаво в Копривщица и да се забавлявате много!

Честито на всички празнуващи!

Ирка, това че изглеждам слаба на твоя екрани че съм ти стимул, за мен ли се отнася или за другата Ани!? Че тя по елегантна от мен, да питам аз!

Ако това се отнася за мен, като се видим ще те почерпя.
Аз мисля, че Ирка теб си е има;а предвид, защото аз отдавна не съм се снимала. Все за мен не остава време, аз снимам всички и като помоля мъжа ми да ме снима с децата и снимките стават ужасни.
За отслабването да ви кажа, аз винаги съм била много слаба, сега с Ева се бях притеснила, че ще ми остане корема, но щом спрях да кърмя и той се прибра. Преди си мислех, че от кърменето се отслабва, ама не е така. Явно си хапваш несъзнателно повече.

За тебе е , за тебе е ! Знам си те аз какво тяло си изваяла, но наистина че отдавна не си се представяла със снимков материал и си викам , тези писания от Ирка за мене ще да са! И честно да ти кажа много ме успокои. Че тука всеки ден коремни преси правя, а тоя корем все не ми се стяга. Да се надяваме , че като спра да кърмя ще си влезе във форма като преди забременяването.

Разгледах всички снимки, много са сладки всички! Давайте още!

# 215
  • София
Здравейте!
Много благодаря за похвалите за стихотворението, не се имам за талант, а и определено незнам дали ако седна сега ще мога и 2 реда да напиша. Като погледнах, писала съм го ... 2002 г....  ooooh! Rolling Eyes Embarassed
И съм голяма патица!!! Забравих да ви искам ПРОШКА  Embarassed, ако с нещо някога някой съм засегнала или досадила.
И забравих да честитя рожд. ден на Сами  Embarassed Embarassed Embarassed, но в петък пак бяхме на диско с нашия тати и уикенда бях супер неадекватна (аз доста тийнейджърски се изживявам, но като не ни мъчат зъбки си спи по цяла нощ малчо с баба си, а мама и тати дивеят...  Blush) Душа, да го нацелуваш малкия палавник, да ти е жив и здрав, много щастлив и все такъв хубавец!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Кате, много хубави снимки! Йонката и тя е кукличка с тези обички! Heart Eyes
Честито и на месечковците! baby_neutral baby_neutral baby_neutral
Yvonne, изобщо не ни досаждаш, радвам се, че споделяш, защото знам колко много му прекипява на човек понякога и как има нужда от слушател и от една силна, макар и виртуална прегръдка. Изобщо не си лоша майка, защото се лишаваш от много неща в името на това, малкото ти момиченце да расте спокойно, щастливо и по нормален начин. Повярвай ми, че в обратния случай нервите биха били много повече, а и последствията и за двете ви - необратими.  Sad За съжаление такъв е животът, няма вечни неща, няма вечно щастие. Радвай се, че сте здрави и че си дарила на света такова прекрасно ангелче, няма по - значимо нещо от това да отгледаш дете!  Hug
Даниеле, моля се за вас, дано операцията приключи успешно, представям си как ти се е свило сърчицето, но мисли че е рутинна и се прави за добро, стискам ви палци да сте много силни и спокойни, позитивни и ще видиш, че всичко ще бъде ок. Лошото се забравя! Да нацелуваш малкия сладур! Hug
Относно пишките, мажем с Дефламол, забравих да напиша преди, но на всяка смяна на пампата мажа мъничко, а компрес с риванол само първите 1 - 2 дни правехме, понеже Риванола не се маже, както е известно. Naughty Вече нещата изглеждат много по - добре и се радвам, че в по - ранна възраст минахме през това, защото наистина е сложничко като порастнат и почнат да разбират...  Confused
Ирка, и вашето педи е за  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Като го гръмнеш, би ли ми услужила с твойта пушка, че имам и аз да гърмя една "компетентна" докторица...?  Thinking #Cussing out Laughing
Ани, кърма не съм изцеждала, нито съхранявала, защото в почти двуседмичната борба преди Вели да се откаже, тя постеренно спря. Не съм чувствала дискомфорт и нужда да доизцеждам, бях се побъркала от нерви и явно така съм си "помогнала" допълнително. Вече гледам по - реално и спокойно на нещата, а и 8м. и 1/2 никак не са били малко.  Wink Дано при вас кърменето продължи точно толкова дълго, колкото искаш ти и да сте доволни, щастливи и здрави с Ивко! Grinning
Руми, и нашето пъпче е в чекмеджето...  Embarassed
Поздрави и целувки на малките сладури!

# 216
Забравям ей....
На Даниеле кураж,всичко да минава бързо и леко  Praynig И да кажеш после да не ви мислим..
На Ивон  Hug тегли му една на тоя мъж и браво за куража.Най-добрата майка си за твоето дете.Анна много добре го е казала,че мъжете много обичат друг да им е виновен..Честити ви 9м и на вас   bouquet
Макси голям бонбон.На пловдивчанки благородно завиждам,че сте такава група... бойна  Simple Smile

# 217
Честито на месечинките-да са здравички и засмянички! Grinning
Даниеле стискам палци всичко да мине леко и скоро да го забравите.
Наде мога ли да ви завидя благородно и да ви пожелая весело изкарване Simple Smile(Искаммм и аз на почивка!)
Анитата да не ми говорят за килограми и шкембета,че се подтискам като се погледна(а нямам извинение с кърмене)
Ивон, мимозата добре ти е казала-тегли му една,а не се тормози.И евала за куража,че не всеки би взел такова решение.
Йоанка е голяма кукла с обички,а другите мами на девойки да не се чудят,а да действат,че сега бебките не разбират и ще мине леко.
Таня арк,честита ти племенница-сигурно ти е било голям кеф да си спомниш емоцията Simple Smile
Кабранска,верно са ви сасипали тортата,но щом детето е доволно значи проблем няма-я си представи,че беше казал това не е лудото жабче,искам си него(в чудо щеше да се видиш)
Ние сме добре,макар че сутринта докопа един найлон и си го завря в устата-уж целия извадих,но после почна едно кашляне-дано не е глътнал нещо и да му се залепи.Сега заспа и з се поуспокоих.Черпим ви една снимка.Целувкиhttp://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2208571

# 218
  • Пловдив
Здравейте мамита   bouquet
Първо да се извиня, че не съм писала отдавна но имам толкова много работа а като се прибера гледам да съм с малчо възможно най много време  Praynig.
Сега да ви почерпя по няколко повода newsm38  party023 beer  Hug Първо днес ставаме на 9 месеца и използвам момента да поздравя наборите  newsm51
ето ви едно клипче от нас да не ни забравите http://mrancho.multiply.com/video/item/3
И второ станах леля на една малка принцеса на име Дея   newsm03 ето я и нея
http://www.yordantodorov.us/coppermine/displayimage.php?album=38&pos=11
Пожелавам ви много усмивки  smile3525

# 219
Здравейте....днес вече има и време да поизчета,пък и да се разпиша....май се поизвървяха вече гостите...че и успях да пооправя къщата...макар,че пък сега се задават следващите рожденници/утре майка ми има рожден ден и май пак ще е у нас честването,че до тяхното село,не всички гости имат начин да стигнат.........след десетина дни съ и аз..../
Иначе ви благодаря още веднъж за успокоенията...но ви казвам,че тия дни ми дойдоха малко в повече проверките на прага на търпение-освен тортата, имах да взимам майчинства от ноември насам и след хиляди обещания,че ще ми ги преведат на куп за да си приключим взаимоотношенията,ми се обадиха че са преведени..обаче в сметката се мъдреше една смешна сумичка...и след всички разправии-май може и да пия една студена вода....отделно,че комшията под нас иска да продава правото на строеж над нас и тия дни ме тероризира с разни ултимативни искания-да му разпишем и да почват....пък аз взех че се запънах и сега сме в конфликт-щом стигнахме до заплахи,че нямало да ни пуска да минаваме през двора и стълбището....ама да не ви занимавам с глупостите му........да не забравя и свеки-тя както винаги ми напомни,че явно имам много грехове да изкупувам и сигурно тя ми е наказанието....но важното  че сме живи и здрави/почти/ ...всичко друго ще се нагласи някак....
Да не забравя да честитя племенниците на Мрънчо/макар,че вече го направих май newsm78/ и на Таня.....да са им живи и здрави..и много да играят с братовчедите...........
На снимките всички дечковци са големи сладури-но немога да не изкажа специални комплименти на Йоанката с обечките....абе тя майка и се скатава нещо със снимките...ама и аз такава хубавица да имам...и аз ще си я пазя..... Laughing
На днешните месечковци-Честито  bouquet..много да слушкат и да растат здрави и умни!!!
На Олчето-бравос-за хубавите стихове.....а за забелването-дано да няма последствия...ние не пипаме...татито не дава Stop...като пораснат,че ходим да ги оправи хирург-уролог...че и двамата ми са с тесни кожички..........
Ивон-аз от известно време те засичах из другите подфоруми и се чудех защо не пишеш...но сега се радвам,че се разписа....а за таткото на Ники-ако отношенията са такива...май е по-добре да не сте постоянно заедно......дано занапред да намерите верния тон и това,че сте разделени да не се отразява негативно на малката принцеска...а ти ,явно си силна и ще успееш и да се справиш и сама/правилно са ти казали-че понякога това  решение е облекчение/
Ирка-ти а самолета пишеш,а за самото прекарване нищо не разбрах...За кашлицата-да се стягате и да спирате да кашляте.....а ако имаш нужда от съвет-пиши на ЛС/нали знаеш,че съм пълна с полезни съвети/...............пък за кравата-от мен акъл...за такива неща  мъж не се пита......особенно ако не е жизнено необходимо.
Сега да споделя още нещо и да бягам ...че май пак се улях...но от няколко дни на Ивайло му излезе нещо като екзема на коремчето-кръгло петънце колкото нокът,леко изпъкнало и розово с люспички отгоре.....възможно ли е да е алергична проява newsm78/появи се след като му сложих лъжичка заквасена сметана в плодовото пюре..или поне аз това свързвам като възможна причина.../ ...та може ли да е от млякото/да уточня,че и предния път като му дадох да опита краве мляко/кисело/ имаше пак лек обрив......та засега го отлагам....но да не стане по-сериозно.........

Последна редакция: пн, 19 фев 2007, 20:46 от Анонимен

# 220
  • София
здравейте маминки,

ще съм бърза, че гледам "модна къща"  Mr. Green, днес голямо мързелуване, след 2 часа разходка, ядене на торти с още една мама и гледане на любимия ми "отчаяни съпруги", докато бебка спи, сега пак съм "пей сърце"  Joy

много сладки и александър и йонито с тези сладки обички (усети ли слагането или?), да не пропусна и макси, всички са сладурковци, нали са си наши  Heart Eyes

ето черпим и ние една снимка:
http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/P1040640.jpg

# 221
  • Русе
   Привет, майчета!
   Разгледах всички снимки-много са ни хубави дечицата, а за Йонката-нямам думи-каква е бузанка-сладуранка! Смайли, да я нацелуваш от мен!
   Кабранска, тортата наистина е малко извънземна, ама щом Сами е доволен, пък и вече сте я изяли, нали? Wink
   Мами, моля ви споделете какъв е режима на вашите дечица-колко пъти на ден спят, кога заспиват вечер? Дарито напоследък започна да спи от 14 до 15 часа и после заспива пак в 18-за около час. Така цялата вечер е бодра и иска да играе-не можем да я приспим преди 1.30 през нощта! Ето и сега спи, ама ще я събудя, колкото и лошо да е това, защото от сега се чувствам изморена, как ще изкарам до сред нощ не знам! ooooh! И най-интересното е, че забелязах по това време на нощта дават едни такива реклами-като за майки-прах за пране Тео бебе, хапчета за отслабване, препарати за миене на чинии. Явно знаят, че много мами ще гледат тв по това време...
   А за щитовидната жлеза-да ви кажа на бързо, че пералнята е изпрала и ме чака- след раждането ми дойде цикъл на 4-тия и 5-тия месец и после-нищо. И преди ми е закъснявало, но сега се чувствах много зле, отпаднала, изнервена, подуха ми се краката и ръцете... Направих си изследвания и се консултирах с ендокринолог-имам хипофункция на щит. жлеза. Оправя се с лекарства, не е страшно, ама трябва да се лекува навреме. Дано никоя от вас няма такива оплаквания, ама реших да ви споделя, за всеки случай.
   А и да не забравя-аз вчера дадох на Дарито да опита кисело мляко-без захар-много й хареса. Мисля да го въвеждам по малко, че тя от около месец отказва да си пие АМ. За сега не се наблюдават негативни реакции.

# 222
Аз много забравям май ..исках да кажа,че Велизар беше във вестник Уикенд.

# 223
Малей,одеве сума грешки съм допуснала....ама даже и не бях сигурна,че постинга ми е приет...че нещо сървъра се правеше на интересен......сега отивам да си ги оправя......
Мимозке-кой Велизар бе мила....на Олчето или на Икати?
Ванилка-направо ти завидях,че имаш време и за сериали......при мен нещо не се получава....макар,че ТВто е нон стоп включено....но немога едно предаване цяло да изгледам...
Мимето-нашия режим е абсолютно непредвидим,та и да искам немога да ти кажа по часове...но когато баткото го няма спим по няколко пъти на ден-когато е тук.....не смеем да си затворим очите/просто е нащрек и в състояние на повишена бойна готовност/...и заспиваме най-много веднъж дневно-на обед...докато баткото спи.........

# 224
  • София
kabranche, само като спи или като е добричка и се занимава сама Simple Smile)
пс. много добре изглеждаш на снимките, страхотно бих казала, ако не греша с рокля си, нали?

пс1 . пловдивски мами-много сте готини!! кате, много фенска количка, змейко - калинка да я изпапа човек!

Общи условия

Активация на акаунт