МАЙски сладички устички, казват вече първи срички!

• 15 422
  • 292
  •   1
Отговори
# 285
  • София
забравих: от нас по -фино момиченце няма май на 9 м 7.500 и 68 см Simple Smile) хаби енерегия с проходилката яко и не се лепи на дупето, док. каза: я, гънките изчезнали, няма никакъв целулит  Mr. Green Simple Smile))

# 286
Eхо,да хвана последните възможности да се разпиша в темата.....че днес от препичане на слънце време не остана....предиобед само ви хвърлих едно око....и беж навън.......обаче ,ако още веднъж ме излъжат така за времето...ще подам оплакване...уж 10 градуска щеше да е...а то поне 20 и кусур.....та се и поизпотихме с Ивчо.....
Радвам се за Даниеле и Калоян...цял ден съм им стискала палци и Praynig дано скоро да забравят за това си преживяване.......
.........Ирка-така съм се забавлявала с описанвието ти....все едно съм била там......Благодаря ти за страхотния разказ......а за приятелката-то и покрай мен е пълно с такива компетентности...но лошото е,че  и много хора им се връзват/аз лично съм се парила от една такава англииско говореща,дето с две думи накръст ме измести от едно престижно работно място....а аз дето уж английска диплома имам-казах,че го владея прилично езика....ама като се правя на скромна,хак ми е.................../,а за съветите.....да ти е за сефте някой да те учи как се гледат деца/аз отдавна вече не приемам,не предавам-ами викам-"Абе,щом са оцелели досега,ще оцелеят и нататък въпреки моите грижи"/
Кате-страхотни снимки.....макар,че от тях пак трудно може да се придобие представа какъв е пъргавелко.....аз направо бях смаяна....той май стои на едно масто само като спи..........
Таничка-е развесели ме искренно......дано тая вечер да е занижен контрола..........а,пък аз да благодаря на Риен,че с нейните съвети определено раздвижи темичката-май всички се юрнаха да заслабват....../да си призная и аз пробвам Embarassed/
Ванилка-това за мерките и целулита ме накара да  се посмея...но ако ще те успокои и ние сме в тая категория....но сме 74см-та можеш да си представиш що за щиглец сме...висок,строен и в спортна форма...ама и  ние тренираме яко с"крокодилката"....,а от два дни  и пълзешком........в момента пак се възползва,че не ме вижда/мисли си,че и аз не го виждам/,та си е събул чорапите и се е надупил да гризе на батко си стола........
Сега черпя една снимка ,коато отразява недвусмислено отношението му към някои хигиенни навици.....и отивам да правя вечеря.........http://www.snimka.bg/album.php?album_id=97100&photo=533
А,честито на месечковците  bouquet

# 287
Здравейте Simple Smile Благодаря на Сиска за загрижеността и на всички ви, затова че сте толкова добрички и ни стискахте палци!!!
Ние с Калоян вече се прибрахме. След един хубав следобеден сън той вече напълно се освести от упойката. Слава богу, самата процедура не беше кой знае какво, ама пусто майчино сърце, побърках се от притеснение.
А ако знаете колко ми беше гадно като гледах как една сестра го гушна и го отнасяше към операционната, а той само ме гледаше и ставаше един такъв мъничък, мъничък, докато накрая изчезна в коридора... Тогава се разплаках...Имах чувството, че ми вземат детето и повече няма да го видя. А след половин час го гушнах - ревящ, подут, в полусънено състояние, нямаше сили биберона си да смуче горкичкият...
После говорихме с докторката, каза че каналчето му е много тясно, дори най-малката сонда много трудно е преминала и можело да се наложи след няколко месеца да повторим процедурата. Надявам се да не се окаже права.
Дано повече да не ни се налага да се занимаваме с това. А ако знаете на какви случаи се нагледах - едно сладурче, двегодишно, родено с глаукома, ходи на всеки 6 месеца да му правят оглед на окото с пълна упойка. Представяте ли си това пък какъв кошмар е. Горкото дете, като видеше бяла престилка, започваше да пищи...
ОХ, дано да са добре всички дечица, който е болен да оздравява и дано скоро да имаме добри новини от Юнос!   bouquet

# 288
Радвам се за успешната операция на Калоян и да се възстановява бързо.

# 289
  • Бургас
Самономинирам се за   animal085 на годината:
Честито на празнуващите днес, да тичат, пълзят, да се катерят и търкалят много! А майките им да са живи и здрави да ги пазят   Laughing
Радвам се, че сте се веселили с нашата неуспешна програма за отслабване, стискайте палци тази вечер и ако ви се залюлее полюлея да знаете къде е причината  Mr. Green
Много се радвам, че операцията на Калоян мина добре, Даниеле дано повече никога да не изживяваш подобно притеснение.
Имаме нов номер - бавачката я научи да слиза от спалнята и сега няма мира, все слиза щом я сложа и иска да върви - прави вече около 11 стъпки сама  Simple Smile
Мимозо, какво стана с цветчетата?

# 290
Танче цветенца няма още  Rolling Eyes
Има нова тема!
Радвам се за Калоян!Дано никой да не влиза в болница  Praynig
Танче и аз се веселих с вашия спор  Peace Ще гледам довечера полюлея  hahaha

# 291
Мимозка,айде напънете се,че що народ ги чака тия цветенца................

Даниеле-дано ви се размине повторната манипулация...но моля,те сподели,какви са признаците на вашия проблем/може и на лични/

Танче,ти поне можеш да прехвълрлиш вината на деттегледачката...а аз сама си го научих Иво да слиза и сега стой та гледай....но поне се радвам,че не тръгва с главата надолу ,а с краката..........а,сега по-новините казаха за  усетено земетресение-май отранко почнахте

# 292
Кабранска -напъваме се и резултат има,ама цветенца няяяяяяяма  Close Писна да ровя в л.......та  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт