Целувки!

и малка-сладка Ники
Да ви се похвалим, че Ники е гаджето на Макси
и мнооооооого си я обичаме 
Наш е! 

)При нас засега винаги излизат
Дано и занапред да е така
Тъй че мога да си представя как се притесняваш.Стискаме палци да се покажят от другото място 
Ама той голям сладур станал Момчил
Олигофренска работа са хората да ви кажа...
Май мен най-много ме мъчат
Като родих първите три седмици смъкнах всичко което бях качила през бремеността,ама след това......
Всички викат "ах,ти кърмиш и трябва да си хапваш" и аз ги слушам и ей го на резултата на лице по - дебела съм и от както бях бременааа

Ама то с това право черво 
(абе да ви призная чесно повече го удря на викане
).
В четвъртък сме на консултация и ще питам педиатърката, може пък да е от детската кухня и при нас или както казва Кабранска-от обмяната на веществата.
Един месец се подготвях у нас като карах велоергометър, ама днес след тренировката така ми трепереха краката, едвам се прибрах. Надявам се като се комбинират редовното спортуване и коригирането функицята на щитовидната жлеза да успея да се оттърва от тези пусти килограми!

за Калоян

.Аз мога само да се прекланям пред твойта воля с кг
Пък аз нямах евро да си я платя...Купиха ми часовник с червена каишка и аз бях доволна 
.
и имам такива кръгове под очите, че не мога да се позная в огледалото. Но няма да се оплаквам, добре че поне кротува през деня, та да мога да си свърша работата вкъщи. Положителното от неспането му е, че сутрин в 10 вече съм сколасала с къщната работа - пуснала съм прахосмукачка, заредила съм прането, че и съм простряла, даже и ядене за вечерта съм приготвила и така има време за разходка. Мислех си поне, че навън ще отмарям на някоя пейка - но не би. Като спре количката и мойто диване скача да обикаля по пейките, но така ще е.

Ей го и кафето
!Аз,пия вече трето 
.