МАЙски сладички устички, казват вече първи срички!

• 15 589
  • 292
  •   1
Отговори
# 255
  • В сърцето на любимите мъже!
А ето и обещаните снимки от нас. За съжаление установих, че нямам никаква нормална снимка с мен:

Целувки!

# 256
Здравейте,мами и сладки бебоци Hug

Честито на всички месечовци  bouquet

Така....
1. Добре дошла отново на мама Ивон  Hug и малка-сладка Ники   love001 newsm51 Да ви се похвалим, че Ники е гаджето на Макси  newsm68 newsm44 и мнооооооого си я обичаме  Hug
..............................................
И ние да се похвали,че Макси е гаджето на Ники Laughing И не си го даваме NaughtyНаш е! Crossing Arms

Честито на всички месечковци днес!   bouquet
Ох имам голямо притеснение-Жули се заигра с една фиба и изяде 2 от листчетата на фибата .Големи са колкото нокът на палец,от плат обаче имат малко твърдо по тях.Стискайте палци да излязат без последствия. Praynig
........................
Мимозке и ние лапаме и доста пъти гълтаме разни неща(Немога да му смогна на това диване-толкова бързо лапа всичко,а пък как ги гълта-със светкавична бързина ooooh!)При нас засега винаги излизат PeaceДано и занапред да е така Praynig Тъй че мога да си представя как се притесняваш.Стискаме палци да се покажят от другото място Mr. GreenЧестито ви зъбче!да е бяло и  многоооо здраво Simple Smile

Iggiberry Честити зъби и вас и те да са много бели и много здравички Simple SmileАма той голям сладур станал Момчил
Кабранска, да ти кажа, хич не се тревожа за яденето на Момчил - той преди месец беше 10 200 гр, та сега и да не е наддал, здраве да е... и без това всички де що го видят и викат, че бил пълничък като мен! Wink Олигофренска работа са хората да ви кажа...

А за снимка - да, ще кача още днес и ще ви пусна... че то да се похваля - вече си влизам без проблем в дрехите от преди да забременея... кеф-кеф! Макар че то 96 кила не са за хвалене, ама за мен са си... Много съм доволна от фитнеса, който посещавам и от храненето, което ми препоръчаха... и в темата за секса... и мъжа ми е доволен, че вече не го задушавам толкоз като легна отгоре му... е, има какво да се желае, ама с времето...
Оф пустите му килограми ooooh!Май мен най-много ме мъчат CryКато родих първите три седмици смъкнах всичко което бях качила през бремеността,ама след това...... ooooh!Всички викат "ах,ти кърмиш и трябва да си хапваш" и аз ги слушам и ей го на резултата на лице по - дебела съм и от както бях бременааа  Cry ooooh! Cry Sad Cry

Емоли -Честита микровълнова и хладилник! LaughingДа си ги ползвате със здраве и дълго Simple Smile

Мимето78Ники и тя ака много често и то откакто се е родила.(поне по4-ри пъти на ден).Ама тя си и хапва доста.Освен че още се кърмим без да сме заменили и ядене,тя яде и от кухнята,че не й и стига Rolling Eyesама пък никъде не и се лепи ThinkingАма то с това право черво Laughing

...............Ей Стайпър страхотна работа си свършила, но трябва да си коригираш тарифите.
...................................
smile3501

Ние с Ники да не видим хубаво време и неможеш ни хвана спатиите(особено на Никита,като се развилнее в морската)От два дена е станала голяма певица,излезем навън почва да пее, качим се на люлките пак пее,качим се на количките отново пее Simple Smile(абе да ви призная чесно повече го удря на викане Embarassed,ама ......за мен си е певица,нищо че хората само се обръщат да гледат какво вика това дете Laughing)А относно спането ние когато сме навън неспим много,много,че да не изпусне случайно моето диване нещо.Но ако сме в къщи(а това става само при много лошо време) спи сутрин 2 часа,следобед 2 и после надвечер към час.А вечер си спи детето,е пробужда се,самообслужва се и пак заспива(ама мен съответно ме е разбудила докато си търси яденето под блузата ми Grinning).

Май се поолях Embarassed,ама.........
Много целувки на всички мами и бебоци  love001

# 257
  • Русе
   Мимозке, ами аз киселото мляко само 2 дни й го давах, а пък този проблем е от 2-3 седмици поне newsm78 В четвъртък сме на консултация и ще питам педиатърката, може пък да е от детската кухня и при нас или както казва Кабранска-от обмяната на веществата.
   Мами, да се похваля и аз със спортна дейност-днес, след прекъсване от близо 2 години, пак тръгнах на аеробика   261uu Един месец се подготвях у нас като карах велоергометър, ама днес след тренировката така ми трепереха краката, едвам се прибрах. Надявам се като се комбинират редовното спортуване и коригирането функицята на щитовидната жлеза да успея да се оттърва от тези пусти килограми!
   Честита месечинка на Лео  ura

# 258
Айде мимето откри спортния сезон!Аз имам диск с боливууд танци, и ергометър имам,но имам ли време и хал за тренировки.
Не е отпуска мъжа ми, Ани, ами симулира пред доктора си и взе два дни болнични.След това дойде уикенда и сега е нощна смяна, сутрин се прибира, докато детето спи -и секс, будя го по обед със секс, и следобед като заспи детето пак.Ей това е то, да преоткриеш любовта! А МАя не слуша, ама хич, просто я дебнем да заспи.
Сиска, няма засега изгледи да се завръщаме. Вие какво решихте с националната среща??Или още не сте решили.
Смайли, стига дразни недоспали мами, ами дай името на вълшебното сиропче.  Laughing

# 259
Здравейте и от нас Hug
Снощи писах 1.30ч. и накрая изтрих всичко-патка съм си.
Карабанска и от мен имаш критика, че не си снимала баш купона, а тортата нея мисли(идеята е да радва детето и тя е изпълнена).Това със студената вода, много кофти, няма ли какво да се направи?
Йоанка е супер(и ние тази седмица ще слагаме, дано и при нас мине леко)
Надя 777 дано си изкарате много добре(малко ти завиждам Embarassed)
Мимето78 Маги спи от 11.30ч.-13ч., от15.30ч.-17ч., от21ч.-6ч., и от8.30ч.-9.30ч.
Риен незнам дали да не се съглася с тези лекари. Моят кръщелник е вече 4 седмици на антибиотик и нищо(даже и разтройството не му спряха).Че той е без тези отрови ще се възтанови за толкова време.Направо съм бясна. Да знаете какъв е хубавец, а сега как изглежда.
Шуши дано да има ефект тава мъчение дето си го замислила(но според мен не трябваше и на нас да спираш аперитива преди лягане Laughing
Относно акото, ние също акаме поне 3-4 пъти на ден.
Анна ние на 29 ни измериха 67см. та и ние сме от джобните.
Аз за секса няма да си давам мнението, че както знаете, няма с кого да го практикувам в мамента(а как искам Embarassed)
И ние не измислихме нищо интересно за пъпа.
Нашата педка не ми дава да вкарвам киселото мляко, за сега.Но Маги опита и мнооооого и хареса.
 Praynig Praynig Praynig за Калоян
Какво става с нашата изгора Никола? Дано вече е добре.
Честито на всички месечинки  bouquet
Болните да оздравяват Praynig
Тази нощ Маги ще спи при майка ми и аз предвкусвам съня.
Май попрекалих. Лека и неревлива.

# 260
Няма ги още  цветенцата Confused
Риен къде са ви снимките?
Мимето -може от кухнята да е ,при нас граха така действаше,понеже беше на големи твърди парченца,но мина..
И аз все се каня да ходя на фитнес,ама време няма....Блазе ви на тия дето имате..
Момчо е голям юнак.
Стискам палци на Калоян   Praynig Praynig

# 261
  • Varna
Мимозке стискам палци утпе да си намерите листенцата. А за  шините позната история ( не се ядосвай ако знаеш още колко неща за губене има). То и ние по този път минахме- един път ги губихме после отчупи едната пластинка...   За очилата няма да спомнавам от трети клас колко сме ги сменяли досега.В събота направихменови и сега го гледамзаспалс тях.....
Кабранска, на патерица честит ти рожденник    да ти е жив и здрав  и сега повече белички да прави, че като порасне да да го подминават -белите.
дано с Калоянчо всичко да е наред. Praynig Praynig Praynig
 А да...днес бяхме на консултация -8.200 и 71см.   и ние сме от джобните, че сме и от най-големите при това.
Честито на всички месечинки

# 262
Повторение на линковете поради увеличен интерес!
Карнавал! http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=106869
Болница ! http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=106865
В болницата не съм снимала плазмата на стената, 21 инча.  Mr. Green
ЗАбравих да ви кажа, МАя е 9,500 73 см и ака един път на ден на гърне, сутрин след ставане. За което съм горда!

# 263
Здравейте!
Днес бяхме на консултация и сме 10.200кг,75см.Пораснали сме на дължина доста.
Също като Мая на Риен-Агент 007 ходим на гърне,ама още не сме свикнали да вършим голямата работа винаги,само някой път я улучвам.
Голяма изненада ни подготви Риен,с това Агент 007. Joy
Цял ден се учим да вървим,да се изправяме в кошарата,защото още неможем,правим упражнения и т.н.
Досега си писахме с Агент007 по Isq и вече мисля да отида да правя компания на Криска в спалнята,защото тя отдавна спи,а и на мен много ми се приспа.
Сега ви пожелавам Лека нощ!

# 264
Здравейте и от нас. Толкова сте изписали, че само чета и все не ми остава време да се разпища. /Е не си търся оправдание, но сигурно сте много по оправни от мен/.
Честито и на всички месечковци от днес и от последните дни.
Първо Честит Рожден ден на Сами - да е жив и здрав и палав и щастлив!
Честити племеннички на лелите!
Честити обички на Йонка с тях е още по хубавка.
И аз да си поискам и аз прошката /съжалявам, че след няколко дни но..../, ако някого волно или неволно съм обидила или нагрубила.
Стискам палци на Даниеле, всичко да мине бързо и да е ок.
Всички болни бързо да оздравяват.
Иги, браво на теб искам и аз така да отслабна. 
Таня 79 –  не само в банката където работиш е така, май това е практика във всички банки /това с оставането имам предвид/, но и аз като се върна няма да я бъде тази. То работа все си има, но нито компенсации нито нещо друго....
Риен снимките са ви страхотни, разгледахме ги с интерес, а Мая е голяма кукла, много е сладка.
Мимозке и при теб е една “веселба”, чакаш едно да изака цветенце, друго да си загуби скобите, а  трето  ....... /както казвам аз  “дъртото е за бой”/. 
Емоли, честити ти придобивки и то мен и със здраве да си ги ползваш.
Относно акането, ние го правим минимум по три пъти на ден. Храним се още па 5 пъти, като две са му кърма + около 40 - 60 мл АМ. Проби ни и второто зъбче и сме малко кисели и обляни в много лиги. По цял ден е прав на крачета обикаля стаята като се подпира на каквото му падне. Когато трябва да му сменя памперса настава рев и обръщане и пънене само и само да се изправи. Въобще не иска да седи или лежи. Даже не знам как въобща заспива в леглото си.
Е имаше и още нещо, но пути му акъл само за това се сещам.
Чао, лека и неревлива.

# 265
честито на Лео, предчувствам, че ще е разбивач на сърца, много е чаровен Heart Eyes
 И Момчо на Иги какъв е бузан, да ги нащипкаш от мен!
Аз днес много се застоях на компа Embarassed ще гледам да сготвя нещо , че тъкмо Йона заспа  chef

# 266
Не мога да не се възхитя на Йоанка!Толкова е красива-чак я показах на Петър!!!Пу-пу
Наде,а твоя синковец каква голяма усмивка има!!!Трябва по-често да ни го показваш Naughty
Мрънчо,честита ви малка Дея!Пожелавам ти да си най-гордата и щастлива леля на най-прекрасната племенничка!
Не беше ли днес операцията на Калоян?Щото аз затова влязох...
Крейзи се сети за нас!Знаеш ли колко си виновна,а? Wink
Мимозке,не се ядосвай повече.И не му се карай-направо го набий и готово Mr. Green
Иги,ми той Момчо хич не ми изглежда дебел newsm78.Аз мога само да се прекланям пред твойта воля с кг
Емоли,а със здраве да си ги ползвате!
Риен,какво да ти кажа-същата работа...направо трагедия.И аз не съм съгласна с тези непрекъснати антибиотични лечения в Бг...поне да изписваха нещо за възстановяване на чревната флора...ама и това тук е подигравка.Не може детето ти да кашля един месец и ти да предписваш парацетамол!Накрая отидохме на частно при един френски доктор и той ни даде разни сиропчета и свещички.
Много неща имах да ви казвам,но не се сещам за нищо в момента-просто съм СКАПАНА.С големи букви.Преди 2 часа се върнахме и аз съм разбита.Хич не мога да спя на чуждо място.Затова пък проспах целия полет и нямаше изпълнения,на които Петър после да ми се смее.Не ми купиха прекрасната крава SadПък аз нямах евро да си я платя...Купиха ми часовник с червена каишка и аз бях доволна Grinning
Затова пък прекарахме много добре.Много неща видяхме,много не успяхме.Не се и напъвахме де.Колкото толкова/то за няколко дни.../.Направихме снимки,но ме мързи да ги кача сега. EmbarassedБяхме в Кан,Ница,Антиб и Монако.Днес преди полета ходихме и до Сан Ремо в Италия/което заедно с Монако ми хареса най-много/.Много беше странно...Колко се е развила цивилизацията!За един ден бяхме в 4 държави/защото броя и Англия де/.Вярно,че са близо,но пак беше странно.Френската ми гимназия се е затрила тотално-едва разбирах това-онова.Никога не съм харесвала френския така или иначе.Но наистина бях очарована от Сан Ремо.Нямаше забележителности/направих само 3 снимки/,но атмосферата беше толкова успокояваща!Не използвах точната дума,но те караше да си мислиш за вкъщи.Монако е богата държава,в която се разхождат богати хора.И дори да не се впечатляваш от пари и коли,те кара да се чувстваш различен...дори фактът ,че не можеш да влезеш тук или там,защото не си член на нещо си,че не можеш да си купиш кажи-речи нищо от магазините й/Прада,Шанел и пр./,че не знаеш нищо за планетата,на която ТЕ живеат,наистина те кара да мислиш за себе си като за несправедливо незаслужил...малко дори обиден от факта,чт някой си е предпочитан и по-важен от теб.А аз не съм човек,който иска богатство...не се заглеждам по скъпи коли,нито завиждам на богати хора.А Сан Ремо е ''твой'' град.С красиви,семейни,но не богати къщи в стил точно като по филмите,с обикновени хора,водещи обикновен живот,просто някакси романтично.Разбира се,не ми вярвайте много-бях там 2 часа и това е.Кан е смесицата.Точно това място,където би живял нормално,но би ти било непрекъснато напомняно,че си ''по-ниската класа''.Грубо звучи,но е вярно.Винаги ще занеш,че има места,които са недостъпни за теб и хора,за които ще си никой.Като че ли разделението е по-очебийно понеже е малък град?Ница не ми направи никакво впечатление/ходихме преди няколко години/и не й обърнах внимание сега.Антиб ми напомня пък за Несебър/не че прилича толкова-напомня ми някакси/.Абе по-убаво от Бг няма.Цял живот да прекарам в Англия,цял живот ще ми липсва.Цял живот ще мисля,че съм била далече от дома си и себе си.Нескопосана,олющена и разграбена,тя е моя и аз съм щазстива,че имам възможност да я познавам.
Пак се раздрънках много.Вечер като ме избият едни меланхолични настроения и превръщам прекрасната ни темичка в размисли и разсъдения.За което наистина много се извинявам!Ще се постарая да не прекалявам с настроенията...
И Елка ака по 2 пъти.Някой път и по повече.Не съм разсъждавала много върху това newsm78.
Мами,исках да ви питам:някои дни не яде много,но аз се притеснявам дали приема достатъчно течности.Колко общо/вода,мляко или каквото и да било/трябва да пие?
И последно,че пак се раздрънках.Стана ми много кофти.Спахме при една приятелка в Антиб,с която се познаваме от години.Наистина много готино момиче,но някакси все ми казваше какво да правя с Елла.Даваше ми непрекъснати съвети и дори ме ''порицаваше'' така да се каже.Знам,че не е искала да се чувствам гадно,но направо избеснях по едно време.Тя е работила като детегледачка и смята,че знае много.Да,ама не е същото като е твойто дете.И не мога да й обясня,че всъщност ще го разбере чак като има свое.И реших,че вече никога няма да отида така на гости...наемаш си хотел и това е.Много добре се държа с нас,просто...всеки трябва да си знае семейството и личните неща да са лични.
Още нещо:много извинявайте,но ме тормози.Тя работи по яхти и аз я питах не се ли притеснява какво ще прави с живота си по-нататък/това е временна работа все пак/.На което тя отговори:неее.аз говоря 4 езика все пак,винаги ще си намеря работа.Не знам кои езици брои и как ги брои,но със сигурност включва английския-аз съм я чувала да говори и честно казано,съвсем не е във форма,за да каже,че го говори...та се чудех...не греша ли аз много,подценявайки себе си?Така ли трябва?Защото хора с високо самочувствие успяват,нали?
Обещавам,тържествено,да се придържам вече към темите!!!Просто ме тормозят разни нещица,а зна,че вие сте много и че винаги имате интересни мнения.
Също искам да кажа,че съвсем няма да се обидя на хора,които прескачат подобни постинги и дори на и.такива,които ме ''връщат на земята'' обратно при бебешките въпроси

# 267
Добро утро от мен!
Няколко дни не съм писала, но пък за сметка на това ви четях редовно. Просто нещо съм много уморена и нямах настроение да пиша. От няколко седмици Гоги почти не спи през деня - най-много 2 пъти по 1/2 час и това е. Вечер заспива към 9, но се буди на час и става най-късно в 6 - 6.30. Направо вече съм  #Crazy и имам такива кръгове под очите, че не мога да се позная в огледалото. Но няма да се оплаквам, добре че поне кротува през деня, та да мога да си свърша работата вкъщи. Положителното от неспането му е, че сутрин в 10 вече съм сколасала с къщната работа - пуснала съм прахосмукачка, заредила съм прането, че и съм простряла, даже и ядене за вечерта съм приготвила и така има време за разходка. Мислех си поне, че навън ще отмарям на някоя пейка - но не би. Като спре количката и мойто диване скача да обикаля по пейките, но така ще е.

Ирка, това за твоята приятелка ми е много познато. И аз имам доста такива самонадеяни познати. От контактите си с тях стигнах до няколко извода:
1. колкото по-малко знаеш, толкова повече си мислиш, че знаеш;
2. колкото повече знаеш, разбираш, какво още не знаеш;
3. /най-важно/ никога не подценявай себе си, защото знаеш доста повече отколкото ти самата си мислиш.

И да знаеш - не ни досаждаш с удоволствие прочетох "пътеписа" ти. Аз нямам щастието много да излизам извън България и много обичам да ми разказват за други държави.

Иги, Момчо голям сладур. И хич не е дебел, просто си е по-едро дете. И Йонката много сладка с тези обички. Леле, бебчетата ни вече приличат на дечица. Как бързо растат.

Стискам палци на Калоян всичко да мине без проблеми!  Praynig

Честито на днес празнуващите месечковци! И на тези от предните дни и на Сами Кабрански - честит рожден ден на патерици!   bouquet   bouquet   bouquet

И накрая, но не на последно място, макар и със закъснение, момичета моля да ми простите, ако някога с нещо съм засегнала или нагрубила някоя от вас - не е било с такава умисъл.

На всички пожелавам много белички и весел ден!  Simple Smile

# 268
  • Велико Търново
Добро утро! GrinningЕй го и кафето   food010 kaffeetrmker_2!Аз,пия вече трето Mr. Green,защото Божа за поредна нощ ме кара да се превъплъщавам в Ю.Вучков в "Размисли и Страсти".Божа е невероятно променена все едно това не е моето дете-спи адски неспокойно,буди се по не знам колко си пъти,плаче на сън и за капак Чемшира напусна семейното ложе.Не ме бърка,че не спи до мен,а това,че това него все едно не го засяга,ама то си е баш така ляга и заспива.Както се сещате съм кълбо от нерви,абе с две думи ужас.Ама,да ми е живо и здраво детето,пък и Чемшира ще си ги търпя Mr. Green.

Честита месечинка на Анастасия,Велизар на Мими,Симона и на нашата най-голяма приятелка Траяна!На всички пожелавам да са много здрави и щастливи! baloni

Ирка,благородно ви завиждам за голямата разходка искам и аз,ама нямааааааааааааааааа Mr. Green.На такива като тази твоя приятелка хич не им се връзвай,знам,че няма да те успокоя,ама и покрай мен се намират от този перфектен вид персони.Имах един приятел на времето и той викаше "айде да завъртат" и аз доста хора така съм пратила.Ама,хич не ми се подценявай,че ще дърпаме уши Grinning.

Това е за сега,че Божа е просто нетърпима и многооооооооооо мрънкаща!Желая на всички хубав ден и много разходки!

# 269
  • София
Добро утро.
Ирка, страхотно пишеш бе жена, много са ти интересни постовете. Незнам какво си учила, ама май си родена за писател. Като ти чета описанията все едно аз съм била там. И хич не се подценявай, такива хора съм срещала, дето само със самочувствие и нахалство се намърдват на места, които не заслужават.
Стискам палци на Калоян за операцията. Praynig
Момичета, да ви питам. Има ли някоя от вас прахосмукачка с воден филтър. Аз навивам мъжа ми да ми купи, но той се дърпа, защото му казали, че много трудно се чисти.  Така ли е?
Лек ден от нас!

Общи условия

Активация на акаунт