МАЙски сладички устички, казват вече първи срички!

• 15 621
  • 292
  •   1
Отговори
# 270
Честито на днешните месечковци!
Ирка страшен талант си,трябва да се изявяваш на това поприще!  Peace
Анна и мен ме интересува този въпрос за прахосмукачка с воден филтър.Ще чакам инфо..
Да ви се похваля -пишането е на гърне,ама другото още не сме успели...

# 271
  • Плевен
Здравейте МАЙки!
И аз от няколко дни само ви чета и не успявам да пиша.
Първо да ви искам прошка (с голяяяяяяяямо закъснение), а на всички които са искали да им е простено, нищо че не се сещам , някой да ме е обидил. Традицията повелява!
ЧЕСТИТО НА ВЕЛИЗАР, СИМОНА И АНАСТАСИЯ!
Ето и почерпката от нас:

Heart Eyes При нас все още нищо ново, освен, че снощи падна от дивана и имаше червено от лявата страна на челото! Станала е много бърза и трябва да си отварям очите на....незнам колко!
Преди няколко дни бяхме на консултация - 8,550кг и 69см. Яде 4-5 пъти на ден, като два от тях са напълно от мляко. Ака 2-3 пъти дневно. Все още няма зъби и в момента ми пее някакъв бебешки хит, пълен с крясъци и странни звуци излизащи заедно със много слюнка... Mr. Green

Heart Eyes Йонката е голяма красавица, много целувки  Hug
 Heart Eyes Момчо не ми изглежда дебел, съвсем перфектен "момък"
 Heart Eyes Ирка много ми харесват писанията ти, чета ги с огромен интерес. Толкова са увлекателни, че ги изчитам на един дъх! По въпроса за самочувствието , убедила съм се , че в повечето случаи хората с високо самочувствие не са с достатъчно голям умствен багаж. То от там им идва и високото самочувствие, умния човек ще прецени как да се държи с хората . Въобще не се подценявай! Сигурно ти липсва професионално-социален опит за да се сравниш с останалите и да прецениш "ти къде си". И при мен е подобна ситуацията, но от 1-2 години работя върху "проблема" и смятам, че успешно се справям с "работата"!
 Heart Eyes Анна незнам точно за какъв вид прахосмукачка става въпрос, но майка ми има перяща т.е. пере килими и дамаски и водно почиства стъклата на прозорците. Ако е такъв вид почистването е лесно , защото водата, която се изсмуква само се изсипва и след това се измива . Но мисля, че ми говориш за друг вид прахосмукачка, в която всмуканата въздушна струя с боклуците преминава през вода. За нея нямам информация!

Praynig Praynig Praynig Стискам палци на Калоян и Даниеле всичко да мине добре!

Исках и друго да пиша, но една малка "лейди" със събути чорапи ме зове

Весел ден и приятни разходки  Hug

Последна редакция: ср, 21 фев 2007, 10:57 от lusmar

# 272
Dобро утро и от мен!

Честито на месечковците!

Стискам палци на Калоян!

Тази нощ хич не спах, защото Георги сънувал нещо и се уплашил и се намърда до мен, след това Килиан се размрънка и него взех и на мен ми беше мноооого тясно  Tired.

Ирка, много хубаво разказваш. Аз нещо съм изпуснала, че ще ходиш във Франция, завиждам ти малко да знаеш...Кога ще ми дойдеш на гости в Швейцария? Тази нощ те сънувах, че си в Германия  Wink

И тук има карнавал, но ние няма да ходим. Утре започва и е до неделя. А и на Кьолнския карнавал повече ми харесва.

Иги, голям сладур е Момчо, а и според мен не е дебел. И натеб едно голямо БРАВО за упоритостта в свалянето на килограми.

Анна, свекърва ми има Рейнбоу и филтъра й е воден. Сменя се като се изхвърли водата и се налее нова. Не знам дали за такива филтри става въпрос.

И ние вчера ходихме на консултация - 8 160г. и 70.5см.

По миризливата тема - ние акаме според зависи какво сме яли. Вчера и онзи ден яде карфиол и тиквички и акаше няколко пъти, а като яде картофи и ориз се запича и ака по един път или пропуска.

Браво на Мимето за откриването на спортния сезон. Ние си купихме машина за гребане, но аз още не съм я пробвала  Embarassed Embarassed, но нямам време (или се оправдавам с това)

Мимозке, стискам палци днес да излезнат фибите  Praynig

Лек ден!

# 273
Кате кажи колко е Рейнбоу при вас!Казаха ми,че тая висока цена от 2200 евро е само в БГ и в др. държави била 500-700 евро?Вярно ли е ?
Перяща прахосмукачка имам -друго е.Анна пита за друг принцип-модел..

# 274
  • София
Здравейте, мами
и аз не съм се отчитала няколко дни, че все си намирах работа, а и Румчо пак е на вълна мрънкане. Все иска да е около мен, едвам успявам да оправя къщата, иска да се гушкаме и много за малко се занимава сам. В проходилката не обича много да го слагам, а от няколко дни спи малко през деня #Crazy  За сметка на това времето навън вчера беше чудно, едно такова приятно, не ни се прибираше въобще Simple Smile и днес май пак такова го дават.
Честито на всички рожденици и месечковци от тия дни! Да са живи, здрави и късметлии!
Ира, завиждам ти, че си видяла тези места. Кога ли и на мен ще ми се отдаде такава възможност Whistling Извън БГ не съм излизала и много ме беше яд, че пропуснах една командировка до Лондон, ама бях в осмия месец и нямаше как. Нищо де, би трябвало вече шансовете за пътуване в чужбина да се увеличават. Praynig Въобще не се притеснявай, че се отклоняваш от бебешките теми, по-интересно е като се обсъждат и други неща. Hug
По въпроса за акането - при Румчо е веднъж на ден, най-много два пъти.
Нашият отчет след консултацията в петък е 8700 гр/70 см. Отсега нататък вече размерите на бебоците ще се различават все повече.
Все още не съм давала кисело мляко, за сметка на това кърмя само сутрин, вечер давам АМ и ще видим докога ще изкараме така.
Дано операцията на Калоян да е лека и безболезнена, а Даниеле да се включи скоро с добри новини Praynig

# 275
Ето малко снимки на моя разбойник какви ги върши, когато майка му е пред компа

http://i12.photobucket.com/albums/a215/gogigo36/P1040805.jpg
http://i12.photobucket.com/albums/a215/gogigo36/P1040807.jpg
http://i12.photobucket.com/albums/a215/gogigo36/P1040803.jpg
http://i12.photobucket.com/albums/a215/gogigo36/P1040808.jpg
http://i12.photobucket.com/albums/a215/gogigo36/P1040804.jpg

Мимозка, и тук Рейнбоу е скъп - на свекито й излезе около 2300 франка ако не се лъжа.

# 276
  • София
Не питам за перящите, а за тези прахосмукачки, които вместо хартиен филтър и торбичка, имат резервоар с вода, в който се събира боклука. Та казали му на мъжа ми, че като се излее водата и после резервоара много трудно се почиства, та затова питам. Ама май ще пусна запитване в някой друг форум, че тук напоследък ни е слаба активността.

# 277
Малеееее Кате,тоя Килиан е опасен  Rolling Eyes Rolling Eyes Очите ти не на 4 ,а на 64 трябва да са.....Моя син беше така,дано Жули да е кротичка,че не знам вече............... #Crazy Имам право да гледам едно послушно дете,аз съм била тоооооолкова кротка и добричка,защо моите деца не са????
Е за Жули има надежди още  Praynig
Анна и аз за такава се интересувам,но не бях го чувала това за трудното почистване..

# 278
  • Бургас
Кате, за какво ти е машина за гребане, като гледам Килиан колко е енергичен допълнителен фитнес не ти трябва  Grinning
Ох, Мимозо излязоха ли тия пусти цветенца  ooooh!
Ирка, страхотна си, и аз все едно с вас бях, толкова красиво си описала всичко, винаги ми действаш страшно разтоварващо. Стана ми смешно за френския, аз също завърших френската, а сега и две думи на кръст не мога да кажа, умират от смях колегите като се появи някой французин, че карам на френско-английски  Joy И аз тия с висооокото самочувствие хич ги недолюбвам, от друга страна пък им се възхищавам, че са оправни и пробивни, не се страхуват, че ще се изложат, че няма да се справят и се ядосвам на мене си, че съм такава патка, все се притеснявам, че няма да се справя или ще разочаровам някого и разни ей такива работи, айде и аз се отплеснах ... имам чувството, че ако си наблизо има да си говорим с дни без да спираме.
Сиска, стига се оплаква, ами взимай Божа и пристигай - банята вече я измих  Wink, да видиш как ще се кротне детенце покрай Жасмина. Чак бавачката е в недоумение каква кротка била, тя такова послушно дете не била виждала  Mr. Green
Пък ние снощи решихме да приложим рецептата за отслабване  luvbed. Жасмина заспа в 20 ч с млякото, измих аз изчистих всичко и наточени двамата с мъжо с бодра стъпка към леглото тръгнахме и хоп, нашата маймунка скочи, облещи копчетата и се разпя. Набързо загасихме всички, лампи, телевизори, баща и я взе на ръце, пя и / горкото детенце /, да ама не. Гушнахме я между нас в леглото, тя уж заспива и се катери върху нас. И познайте кой заспа пръв  Embarassed, по едно време се събуждам, тя облегната на баща си и двамата спят  Joy и така снощи в 21:30 като добри дечица си заспахме всички и се събудихме сутринта и цял ден спорим кой заспал пръв и кой се правел, че спи да не си изпълни съпружескоите задължения и ей затова ще си ходя аз 100 кила  Mr. Green

# 279
  Привет Май-чета!
   Умирам от яд, такова прекрасно време, а ние пак сме заточени в къщи.Този асансьор кой знае кога ще го оправят. Е ние пак ще излезем пеша и носейки се на ръце, но така не може да спенка навън. Сега го приспах и после хайде навън. Така поне спортно го водя, днес имам мускулна треска на краката от вчерашното катерене по стълбите. Всяко зло за добро! Peace

Малкия, често се буди тази нощ и в 6 вече бе на крак Shocked за мой ужас! И в един през ноща ака, какво е това чудо незнам и то с едно звучно и мъчително напъване. Дадох му и еспумизан.
    Ирка и аз се радвам на твоите постове. Май всеки има такива познати или приятелки. Аз самата също се подценявам и понякога когато успявам в нещо ,чак се чудя и пак не си вярвам. Самочувствие ни трябва!

Praynig дано всичко с Калоян на Даниеле е наред  bouquet
    И дано излезнат листенцата на Жули Praynig

Честито на празнуващите днес!

Много е буен малкия, всеки ден с по една цицина, а все го пазя и как все успява да се удари. Направо как ще го опазвам като проходи! Бог с нас!
    Лек и усмихнат ден!

# 280
  • Бургас
ОХ АЗ ПАК СЕ ПОЗАГУБИХ, ама пуста работа край няма, сутрин като отворя докато ви изчета гледам станало 5 часа, а пък от няколко дена Радослав е с температура и си тръгвам на обяда. На някой случвало ли му се е - висока температура /38,5-39,00 спада до 37,00/ без всякакви други симптоми, е нашата лекарка се чуди и накрая от днес сме на антибиотици, ама какво да се прави направо се измъчи детето с тези студени компреси и лекарства и свещички всякакви.. а пък че аз съм тотално вече скапана  #Crazy Shocked няма нужда да ви казвам /това женския организъм много издръжливо животно бил ............ /
А пък за тренировките аз няколко месеца съм почнала и като резултат мога да докладвам стягане да, отслабване- не, явно майката му е не ядене, ама как да стане не знам направо ....
 За съпружеските задължения, какво да ви кажа, имам сили докато се навечерям след това съм направо труп, че номера ми е или да не ям /което е добре за идеята ми да отслабна/ че да не ми се приспи или преди това  hahaha Joy Joy

# 281
Кате, този Килиан голям палавник.
Ирка искам и аз такива разходки. Докато те четях си представях, че съм аз на твое място. И хич да не ти пука за познатата ти. Гледай ти да си добре, и горе главата. Такива многознайковци има навсякъде.
Мадлена, ние вдигнахме 39 от зъбките. Попитай и друг лекар, дано не е нещо сериозно Praynig.
Днес времето е страхотно. Даже сега е навън с баба му, та мама да се отчете.
Пейзи дано ви оправят по-скоро асансьора.

# 282
  • Велико Търново
Влизам само да кажа,че операцията на Калоян е минала чудесно и вече са си у дома.Даниеле сигурно ще се включи по-късно!

# 283
  • Варна
Страхотна новина! Дано вече всичко е ОК с Калоян.

Риен, озадачиха ме тези германци  #Crazy И аз не съм привърженик на антибиотиците и многото лекарства ама това тяхното ми се вижда доста грубо според нашите представи за лечение....Радвам се, че Мая е добре, дано не ви се налага друго посещение в болница скоро. А за килограмите -сега като се върне мъжа ми от работа и ще го "светна" с вашата програма.

Таня, много се смях с вашите креватни изпълнения. Дано тази вечер успеете Wink

Вече сме на 15та страничка, с какво ли ще ни шашне този път Олчето? newsm78

# 284
  • София
привет! ех, няма изчитане (като не си чел , де....). бях на йонофореза за зъбчето и сега се калсирма чак да чета.

кате, страхотни снимки , може би килиан ще става отрано майстор готвач  Mr. Green  hahaha насочва се правилно гледам  - котлони, посуда...

анна, ние имаме такава прахосмукачка - зелмер делфин  е марката, много съм доволна, няма нищо общо с торбичните, при които прахта хвърчи из въздуха, най-фината, де... ето снимка, каквато изрових, тази мисля е комбинирана, но пише , че е и с воден филтър.
http://appliances.market.dir.bg/zoom.php?xoffer=818718&shop_ … d=28&cat=3260

270 лв беше преди 3 г. ако не греша, много лесно се мие дори, просто идея си нямате какво излиза след едно чистене от контейнера, където се слага вода. помия...

според мен, този модел специално е добър, снаха ми има по -евтин някакъв, не е доволна, не била мощна хич.. незнам марката каква е.

ирка, поздравления душа, поет си и писател,  Heart Eyes а на приятелката ти й тегли една сладка пожелателна и да се оправя както знае.

Общи условия

Активация на акаунт