МАЙски сладички устички, казват вече първи срички!

• 15 444
  • 292
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Здравейте и от нас. Ние най-накрая вчера отидохме на консултация. Ето го отчета: 8400, 68 см на 9 месеца и 1 седмица, абе джобно гадже.
И аз давам на Евка купешко мляко, това на Верея 4.5% мисля че беше. Нямам възможност да взимам домашно за да квася.
Ева ака по един път на ден, много рядко 2 пъти.
Лек ден и приятни разходки, че какво слънце е пекнало.

# 241
Честито на всички месечковци днес!   bouquet
Ох имам голямо притеснение-Жули се заигра с една фиба и изяде 2 от листчетата на фибата .Големи са колкото нокът на палец,от плат обаче имат малко твърдо по тях.Стискайте палци да излязат без последствия. Praynig
Ще сложа снимка после с тая фиба ..пуста..

Отиваям да актуализирам офертата,че имаше разни въпроси..

# 242
  • В сърцето на любимите мъже!
Здравейте, мами-сладуарни.... четох, четох и насъбрах 100 неща да ви разказвам, ама като взема да пиша и всичко забравям:

Смайли, голяма сладуранка станала Йоанка, направо ми се иска да я нацелувам по розовите бузки!
Кабранска, честити рожденик - жив и здрав и много усмихнат... и послушен де...
Емоли, тоя твоя човек Виктор е направо за реклама - толкова здравичък и свеж изглежда.
Риен, кефят ме тия немски лекари и съм  Peace 100% съгласна с тях!
Мимето78, Момчил ака и той по 1-2 пъти на ден, но едва ли имаш нещо за притесение след като не е рядко!

Ние тези дни ще ходим на консултация, но едва ли ще имаме промяна в теглото, че Момчо хич не го виждам кога яде това дете... хапне малко каша или пюре, но сме далеч от количествата, препоръчвани за нашата възраст - макс изяжда 100 гр от нещо, иначе си суче още стабилно.

Много смешно е започнал да джавка, че имаме куче в двора и все го имитира, но вика бау-бау на кучета, котки, кокошки, изобщо всичко що мърда е бау-бау!
И ние вече имаме 3-то и 4-то зъбче, макар че още не се виждат, се усещат като хапе.

Имах и други неща да пиша, ама забравих.... като се сетя пак!

# 243
Иги, то ти хубаво си съгласна с немските доктори, но да не ти стига до главата да си гледаш детето с гнойни сълзи и да не ти обяснява някакъв малоумник как температура 39,5 не е кой знае какво. Критично било над 41 градуса. Аз му викам , че те на тази температура мрат хората....А той се хили и отговаря:Ами в Германия също! #Crazy  #2gunfire
И бива глупост и самолечение , но тук прекаляват. Да стои детето три седмици с бронхит, а те да ми препоръчват свеж въздух и някаво сиропче мукосолван! А то кашля и пла4е след всяко изкашляне. Аз , че съм голяма магарица не бих издържала на подобни кашливи атаки! Не искам и детето ми да страда... Naughty
Иначе в общи линии не е зле, но не може да му викам на доктора да не би да има бактериална инфекция. а той , ами не!И как прецени? А след антибиотика да се оправи за един ден.
Мисля, че трябва да има майката избор и като му казваш на малоумника, че това си е моето дете , да приеме факта, а да не ми се прави на многознаец.Щото на другия ден се оказа бактериална инфекция.И понеже не стой безкрайни нощи буден. Той се прибира при жена си и спинка спокойно. Да ги  #2gunfire  #2gunfire докторите
Отплеснах се момичета...Простете!
а тук какво е ставало, че е такава ниска активността. Страйпър много ниско се цениш, от мен да знаеш!Вдигай цената, не ги учи тия кожодери на безплатен обяд!
Карнавала тук е като нашите Сирни заговезни.Само дето е доста мащабен и забавен! На който му се гледат снимки линка за албума е по-нагоре.

# 244
Страйпър ,верно много евтино,но супер си се справила..Браво!  Peace
Риен надявам се,че сте вече добре  Peace
Казах ли,че имаме 4-то зъбче вече Laughing

# 245
Здравейте и от мен!Наистина все по-слабо става дневното присъствие тук...дали няма след време и ние да останем една-две редовно разписващи се мами както в по-старите отчетни newsm78.........
Риен-да ти кажа,че и аз съм от поддръжниците на немската система.....че то и аз си ги лекувам и гледам така децата...и определено съм стигнала до извода,че е по-добре да не се бърлза с лекарствата-но си права за правото на избор.....но нека и на нас да ни го дават,че тук пък като се заинатят с тия антибиотици/незнам на процент ли са тия доктори та толкоз ги обичат/....а не да ни зйаплашват,че неги даваме/както и да не ни задължават да си ваксинираме децата,особенно с некачествени ваксини-кажи как е при вас положението с ваксинациите?.........,че на мен и това ми е болна тема/

ШоШи пробвай със секс, ама див. по час и нещо. Мъжа така смъкна за 3 дни 5 кила. Аз само 2.
Риен, мерси за съвета, но за това "упражнение" трябва да си хвана любовник, защото все сме изморени и или аз ли той заспиваме, а напоследък Марти спи по средата на спалнята, защото вечер се буди по 100 пъти...
Шуши,който иска намира начин,мила,който не-си намира оправдания.............а,понеже и Таня пита-да споделя за леглото,че при нас са два броя спящите деца там-та то не е казано,че само там стават упражненията.....пък и разнообразието се отразява добре/особенно при двойки с повече опит/ Wink Laughing Wink
Стайпърче-това можеш да си го пишеш мила за благотворителност......но пък си се справила чудесно......дано поне намериш хубави обувки на Криси...а ако някога реша/или някой пита/ ще те препоръчам като майстор....но си вдигни малко тарифата,че ще те погне конкуренцията.....
Иги-ти нали не се притесняваш,че Момчо не набляга на манджите....доколкото си спомням,това не му се отразява на жижнеността и размерите.....пък и от мен съвет-докато може по мързеливия начин да карате-все ти е от полза.....но имам и една забележка-дай да го видим ние тоя юнак/ако може и мама му на снимката да я има/-че се затъжихме .......
Мимето-то и аз си мисля,че проблема е в купеното мляко,но и аз няма да квася-първо нямам сигурен източник на прясно мляко,а и се съмнявам че ще спазя технологията......затова предпочитам да поизчакам още........А,за акането-ако не е рядко,слузесто или с кръвчица...не мисля,че е повод за притеснение...ние също имаме дни в които акаме повече от нормалните два път/но това е обикновенно ако сме си похапвали повечко/....и с риск да се задържа повече на тая тем-това е признак за бърза обмяна...можеш да се радваш,че не задържа тосксини и няма да е склонна към напълняване Дарито.....
таня,май преди време бях писала,че ценностите и приоритетите се променят с майчинството-виждам,че и ти си стигнала до тоя извод.........ама те затова повечето работодатели предпочитат несемейни и без деца служители......щото ако трябва да се избира..............
Мимозка-изакахте ли листенцата???Ако нямат твърди ръбчета-не би трябвало да се плашиш.........а,и честито ви зъбче Heart Eyes.....
Честито и на месечковците.......

# 246
  • В сърцето на любимите мъже!
Кабранска, да ти кажа, хич не се тревожа за яденето на Момчил - той преди месец беше 10 200 гр, та сега и да не е наддал, здраве да е... и без това всички де що го видят и викат, че бил пълничък като мен! Wink Олигофренска работа са хората да ви кажа...

А за снимка - да, ще кача още днес и ще ви пусна... че то да се похваля - вече си влизам без проблем в дрехите от преди да забременея... кеф-кеф! Макар че то 96 кила не са за хвалене, ама за мен са си... Много съм доволна от фитнеса, който посещавам и от храненето, което ми препоръчаха... и в темата за секса... и мъжа ми е доволен, че вече не го задушавам толкоз като легна отгоре му... е, има какво да се желае, ама с времето...

# 247
Ееееее най-после ви изчетох.
Честито на всички празнуващи.
Ей Стайпър страхотна работа си свършила, но трябва да си коригираш тарифите.
Виждам също,че сте подхванали страхотна тема за креватните упражнения и също като Кабранска съм на мнение, че могат да се извършват и извън кревата.  Браво на Иги за волята и продължавай в същия дух.
Руменчо е основно на кърма и засега наддава добре. Заради тези зъбки не ще да яде друго и незнам докога ще я караме така.
Много са сладки бебоците. Целувки по розовите дупета.

# 248
Не съм чела 2 теми  Embarassed
Но влизам първо да ви почерпя, днес Лео става на 9 месеца  Heart Eyes

Отивам да чета, че сте много продуктивни и сте обсъдили доста интересни темички  Hug

# 249
Ти хубаво има други места за правене на секс, но не пробвайте във ваната прави, че много се хлъзга!  Mr. Green Предполагам де!  Joy  Joy

# 250
  Ех, Май-чета, до като ви изчета и малчо ме погва е немога да се разпиша!
  Много интересни темички, не си водих записки и ще карам по памем, ама то една памет.....
   По темата за акането и ние нормално си ходим по 1-2 пъти дневно, но от скоро зачести и станаха по кашеви, свързвам го със зъбоникненето. Горните венци така са се подули, ама зъбчета още няма. И много обича на чист памперс да сърши тази работа.

И нашето пъпче стои в шкафчето.
   Виф, къде го намерихте този сняг?
   Забравих да честитя ражденният ден на Сами, много здраве и щастливо детство му желаем с Ради!
   За секса, незнам оправдание или не, но за това вечер нямам силици, малкия мъж ги изразходва през деня Embarassed
   Риен, не ви е било лесно. Лоша е всяка крайност.
   Много трудно стана с приспиването денем, на ръце не иска, понякога и в количката не става. И след много нерви, го оставям да беснее, макар че виждам как му се спи и търка очета. И като се изтощи до край пак със зор заспива в количката. Преди спеше по половин час сутрин, час и нещо или само час след обед и по половин час в късния следобед около 17 и нещо. Днес спа 2 часа от 11 до 13 и сега мърка, та да видим кога ще заспи.
   Бели прави за трима, събаря, пада, плаче и пак продължава.
   Два дена нямаме асансьор и вчера пропуснахме разходката,но днес слязох пеша с него на ръце(на 12-я етаж живеем) и поседяхме на слънчеви пейчици пред блока. Поне фитнес си направих!
   Хайде от за сега чао, отивам да сменям памперс!
   Целувки от нас Hug

# 251
Кабранска -има твърдо ръбче в края  Sad Още ги чакам....
Мимето 78- на Жули така се отрази детската кухня и педиатърката ни каза,че и се дразни стомаха да направя няколко дни почивка от кухнята .Защо не спреш и ти малко киселото мляко и после да опиташ с някоя др. марка.
Иги браво за постижението!
И аз съм от тия с изчерпаните сили.Да не говорим как ме ядосва моя мъж  Twisted Evil ,всяко нещо ме вбесява ,направоооооооо ужас.Оня ден го пратих да води Митко на ортодонт във Варна,от там отишли на Макдоналдс/ да ги питаш защо ,като за никъде не са и хич акъл нямат/  #Cussing out Twisted Evil и забравили-загубили скобите там.Бяяяяяяяясна съм.Да не говорим,че направата им ни излезе поне 300 лв.Ортодонтката е от София ,идва 2 пъти в месеца , а ние съответно пътуваме до Варна за всеки преглед ,проба и прочие..Идва ми да го   #2gunfire
Хайде оплаках се и аз.

# 252
На Йони и изписаха едно "вълшебно" сиропче за кашлицата, от което спи Mr. Green и аз най-после се наспах хора newsm68 Тая но6т се събуди чак в 5:00 и после спахме до 9:00, то живнах бе и на вас ви пожелавам да се наспите. Ама аз си знам, че като свърши сиропчето пак ще съм на повикване на 2 часа #Crazy
  Иги, той и Момче като Йонито, набляга на маминото млекце, пък манджите хич не ги поглежда. Ама явно за това са ни бузести Heart Eyes
  Мимоз, дано Жулито изака тия цветчета Praynig

# 253
Днес наистина повече сме се възползвали от хубавото време отколкото да седим из форума.

И Ивко нещо се разкашля. Не съм се обаждала на педи, все си мисля че ще му мине. Но ако и утре е така , вече ще го водя.

Риен, много готино сте се маскирали във форума, много симпатична идея. А и карнавала , сега си го разглеждам.
Честита микровълнова и хладилник на Емоли.
Страйпер и аз разгледах сайта. Бях с идея да поръчам нещо, помислих че е детски. Но то няма почти нищо за деца. Но пък има много интересни сувенири и свещници като за Ванилка  Wink

Като гледам, май почти всички давате кисело мляко. Дори и кърмещите мами. Да взема и аз ли да дам?  newsm78

Мимоз, пиши като излязат листенцата , че и аз се притесних сега.

Честити 9 месеца на Лео!

За секса и аз да се разпиша - не отказвам, къде е!? Пращайте насам!  Mr. Green А бе Риен ти ми събра очите, кога успявате и сутрин и обед и вечер? Явно мъжа е в отпуска , а Мая голяма послушанка!

# 254
  • Велико Търново
Добър вечер,мили ми сладурки!Не съм се отчитала няколко дни,но категорично заявих на Чемшира,че тази вечер нищо и никой не е в състояние да ме спре! Mr. Green

Честито на месечинките!Да растат здрави и послушни!  bigdance2  ura

Честита племенница на Таня!Да им е много здрава и да ги радва!

Страхотни поетеси си имаме в темичката Hug!Момичета пускайте по често ваши стихотворения Praynig

Наде,Марти колко е пораснал и още по-чаровен е станал.Като се върнете от почивка да се отчетеш! Grinning

Yvonne,явно си невероятно силна жена.Скоро четох,че Бог обича смелите и ги дарява с щастие.Това го четох по повод на разведена мама,която вече е щастливо омъжена втори път и се радва на бебе.Никита е страхотна!

Смайли,да нацелуваш и на гушкаш от мен тази Йоанка сладуранка!Очите и са невероятни/пу-пу/.Божа имаше същото блузе като новородена!

Кабранска,и на мен тортата ми хареса!А,този Самуил колко ли сърца ще разбие newsm78.Горко им на девойките и майките им Heart Eyes!

Риен,те и при вас "бъшка" луди,ама от към обстановка са перфектни!Радвам се,че Мая е добре и карнавала е страхотен.А,няма ли да си идвате насам?

Страйпър,страхотно си се справила! Peace

Мимозке,Жули изака ли цветенцата? Praynig вече да е!Ама,твойте мъже не те оставят да скучаеш Heart Eyes!

Утре,сутринта ще оперират Калоян,нека се помолим всичко да мини добре и Даниеле да се успокои!

Ами,това е от мен,ако тази нощ Божа е благосклонна към мен и не се буди на всеки час с рев утре сутринта ще ви чакам със сервирано кафе!Хубава вечер и спокойна нощ!

На патерица и аз да ви поискам прошка!

Общи условия

Активация на акаунт