МАЙски сладички устички, казват вече първи срички!

• 15 584
  • 292
  •   1
Отговори
# 225
Ванилка-с рокля съм,ама на тия снимки съм още негримирана и нефризирана...това са от преди гостите...че после неможахме да намерим апарата в разтурията...пък и по-добре,че неможах да документирам разгрома,че ако бяхте видели за какво става дума не бихте и помислили да си причините подобно изживяване/ние в тонколоните торта нямахме...ама пък на колко дрги места имаше/...а за комплимента Embarassed......какво пиеш?
Сега тържествено обещавам повече да не приша за днес...че то бива,бива.....ама моето вече на нищо не прилича..........

# 226
на тия снимки съм още негримирана и нефризирана...това са от преди гостите...че после неможахме да намерим апарата в разтурията...пък и по-добре,че неможах да документирам разгрома,че ако бяхте видели за какво става дума не бихте и помислили да си причините подобно изживяване/ние в тонколоните торта нямахме...ама пък на колко дрги места имаше/
Аз очаквах такива снимки да гледам, че и като видях червения надпис "Не правете това в къщи" си помислих че ще е нещо зрелищно.  Laughing И се чудих досега защо няма купонджийски снимки, ама то ....апарата изчезнал.

# 227
Привет от нас ....загубихме се за известно време
Честито на празнуващите месечковции празнувалите тези дни
Честито на Сами на патерици....
Даниеле....стискам палци всичко да е ОК при вас
Олчето .....ако имаш притеснения..а и Анна...има една тема за фимозата...там отговаря доктор Оги.....той работи в Пирогов и доколкото си спомням е в урологичното и се занимава точно с това...дано не бъркам....може да му пишете на лични....ако нещо ви притеснява....Ани...пиши му ....и заведете Мони там .....мисля че слагат упойка и нещата се разминават леко....Д-р Оги ще ви каже.....на мен при проблема с пръстите на Габи ми отговори веднага и много добре ме насочи.
Неденце.....Стоянчо страхотно изглежда с каша по лицето  hahaha
Още щях да пиша....ама като се затрия....после докато чета трябва да си водя записки Simple Smile
Специално честит месечен ден на Велизаркин на Икати ....че те са ми на сърцето Simple Smile /другите да не се разсърдят....ама Катето ми беше голяма опора в родилното   bouquet /

Ние си имаме вече 6 зъба....от снощи....и 7-мия вече е стъклен....демек....утре може и той да е налице
Нямам много време за нет последната седмица, че нашия тате от едно вирусче....усложни нещата и още влачи пневмония като екстра от предишното боледуване.....залежа се вкъщи и доста се е поизнервил....та гледам да не се заседявам на компа...а и в къщи...да не го дразня допълнително.
Аз съм на АБ ....че ми се бяха надули едни лимфни възли под брадичката...като жаба бях станала....доста се поуплаших....ама вече съм ОК...
Иначе сме си по цял ден навън.....топло, студено, на сухо или на дъжд...излизаме към 11 и се прибираме след като вземем Габи от градина.

Имаше още ....ама ....ЕГН
Упс....и честито на ЛЕЛИТЕ

Последна редакция: пн, 19 фев 2007, 23:15 от BgViki

# 228
Привет от мен! Преди да сте взели да ме приветствате за добре дошла.- Риен съм. Имаме карнавал до сряда в немската тема/ и в германия като цяло де/ и сме се маскирали...
Ние бяхме в болница и пропуснах няколко теми. Също разбрах, че тук антибиотик не отпускат.Само като почне да здава багажа детето, тогава. Да споделя няколко немски трика за лечение, които ще са ви интересни:
1. при бронхит се предписва свеж въздух и лек сироп.препоръчват се разходки по няколко часа, ако не вали из ведро. При всякакви други климатични условия се приема за нормално да друсаш болното дете
2. децата се обличат с едно боди и един чорапогащник, оверал и чувалче. Или шапка, или качулка. ако сложиш едно боди повече, те гледат сестрите от болницата като пресъхнал магданоз дали си в час
3. температурата се отчита анално, т.е. не се намала с 0.5 като в бг.Ако възрастен си мери температурата външно ,а не вътрешно, прибавя 0.5 към стойността
4. ако детето има температура до 38,9 анална, се съблича по боди с къс ръкав, не се завива и се чака температурата да падне от само себе си
5. вкъщи детето се държи по къс ръкав и къси панталонки, може и с чорапи, ако е болно/ това в болницата при 20 градуса в стаята/
6. детето спи само със спален чувал, заради сииндрома на внезапната детска смърт. скараха ми се , че слагам обиколник на леглото и възглавница зад гърба й/ можело да ги дръпне и да се удуши/
7. температура над 39 градуса, така наречена фийбер/ треска/ , не е задължително да се третира. Ако детето вдигне внезапно, се предполага бактериална инфекция и се пробва с лек антибиоти4ен сироп, който вместо 3 седмици оправя положението за 48 часа.
Имам и снимки от болницата, но не съм ги свалила от апарата
8, очите на детето сълцят с гнойни сълзи, но това е нормално според немските доктори при запушен нос и капки не се предписват докато не се влоши тотално състоянието
9.детето си дърпа ухото..т.е. го боли, но и това е нормално понеже е вирусна инфекция. 2 седмици инхалации да преборят вируса, но не й капки за уши. Ще й минело!
Поздрави  риен!   bouquet

# 229
Здравейте, мацки!!!!!
Ама много добре изглеждате..., а аз... Омръзна ми да съм дебела вече, заемам се сериозно... Ходих всъбота на йога и на сауна... Започвам от утре една зелена супа - дадоха ми рецептата... Някой ако има нещо друго изпитано, моля да сподели...

Малее Риен, дано вече да сте добре  Praynig !!! Като чуя за болница и настръхвам..

Мимоза 78, купено кисело мляко ли даваш? Чувала съм, че е с много химикали и какво ли не вътре... На Марти веднъж също много му хареса - намери една празна кофичка в кофата за боклук и го хванах да я облизва... Голям рев падна като му я взех...

Честито на всички празнуващи и на новоизлюпените лели!!!!!

Лека и спокойна нощ!!!!

# 230
Риен -изправи ми се косата,като четох за немските д-ри.Не се сърди ама много са жестоки  Shocked
Тъкмо се чудех кой е тоя Агент 007  newsm78 дето ни чете  Laughing
Велизар на Икати е във вестника!  Laughing
Шуши да не ме бъркаш с Мимето 78 или нея с мен?

# 231
Да се разпишем и ние преди лягане и да се похвалим, че си купихме нова микровълнова и хладилник.Много съм доволна Joy

Да ви пуснем две снимки, че ще ни забравите.... Sunglasses

Станал е голям хитрец Joy

# 232
Какво да се сърдя мимозке! бях луднала да се разправям и пискам навсякъде, че като българка да ми дадат антибиотик за детето, техните герман4ета с конски фашкии ако искат да ги лекуват! Но твърдоглави, бе! иначе мъжа ми 120 кила се тръшна болен и пак същата работа- нямало лечение. Ела да видиш -няколко грипостата и на крака го изправих за 2 дни!
Свекито ме пита, как така нищо ми няма на мен. Ами викам й , от антибиотиците  в българия съм си създала имунитет!Пък и ние сме кораво племе !

Не е толкова сериозно в германия в болницата. Вкараха ни уж да ме учат да инхалирам, че моята бясна мацка не стои. ето малко снимки

http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=106865
съседния албум е карнавал, на който му се гледа да прескочи на него
ШоШи пробвай със секс, ама див. по час и нещо. Мъжа така смъкна за 3 дни 5 кила. Аз само 2.

# 233

ШоШи пробвай със секс, ама див. по час и нещо. Мъжа така смъкна за 3 дни 5 кила. Аз само 2.
Е,обещах ,ама не мога да се въздържа от коментар.....Ами явно се е упражнявал и допълнително Wink
Хайде-лека и безаварийна от мен.........

# 234

Шуши да не ме бъркаш с Мимето 78 или нея с мен?
Извинявайте - оплела съм се нещо - за Мимето 78 говорех...   Laughing[/b]

Риен, мерси за съвета, но за това "упражнение" трябва да си хвана любовник, защото все сме изморени и или аз ли той заспиваме, а напоследък Марти спи по средата на спалнята, защото вечер се буди по 100 пъти...

Много весел карнавал си имате!!!! В кой град живееш?

# 235
Шуши, ААА никакви любовници! Да се взема мъжа в ръце, ако не може да се побере в шепи , още по-добре  Laughing . В Хасфурт , в Бавария живеем.
Карабанска, къде да е работил на друго място моя бе! Че то хал не му остава сутрин, обед , вечер.....  Crossing Arms Не вярвам!

# 236
  • Русе
   Ето го и Мимето Mr. Green
   Ами да-купено мляко дадох-около 5 лъжички. То ако взема да квася, пак ще е с млека от магазина и ми се стори излишно newsm78
   Мами, абе вашите дечица по колко пъти акат на ден? Дарито от 3 до 6 пъти, но не е разстройство. Това нормално  ли е? (Така е от около 2-3 седмици.)

# 237
 Леле, много ака това Дари бе, за справка Йони ака 1-2 пъти на ден. Сутрин още докато се събуди я върши тая работа, а понякога и вечер се отчита Mr. Green Ай че замириса Joy
  Мале, агент 007 какви хубави съвети раздава, ще подшушна на мъжо рецептата, че доста е качил smile3521
  Леле-мале, съвсем забравих да чиститя на чаровния рожденник Сами, да е жив и здрав и семейството покрай него. Много щастливо детство му пожелаваме с Йони-бонбони  party002 Gift Тортата прилича на тукашна Mr. Green, не съм виждала красиви торти тук, като в Бг.  Сами е голям сладур с тези къдрици  Sunglasses
  Благодаря на всички за копмплиментите към Йонка, голяма ми е красавица с обичките. За Мимозката и другите мами, които се поинтересуваха, ще кажа, че всичко мина по-добре от очакваното. Първите 30 мин и беше кофти, порева малко, а после сякаш забрави какво се е случило Hug Даже се притеснявах, че ще си бута ушите, но за сега не го прави.

# 238
Много весели теми сте захванали.
Агент007 - какъв е този карнавал?
Щом толкова немци са оцелели - може пък и методите им да са добри. Най-добре да не се разболявате - и тук и там Simple Smile
В България могат да те уморят от антибиотици. Мъжът ми се разболя от грип. 2 дена се лекува с леки лекраства и отиде на лекар. Но я нямаше неговата лекарка и отишъл на дежурен. Там му премерили кръвното и му изписали някакъв нов супер силен антибиотик. Само, че после прочетохме в упътването, че не е препоръчително да го пие, заради таласемията му.
Как чрез мерене на кръвно разбраха, че има нужда от него...

Смайли - гледах Йонката на аватара ти и на снимката. Колко е пораснала! А и изглежда супер сладко хлапе Simple Smile Нещо ме е хванала амнезия от преумора и недоспиване - но на кого приличаше повече - на теб или мъжа ти?

Сигурно ще забравя нещо, но ви моля да ми простите.

Честито на месечинките!

Наде, много ти е сладък малчугана. Представям си как го гониш из дома ви, за да не извърши поредната беля Simple Smile
Ние така сменяме памперс - той дърпа един кабел, а аз гледам да съм бърза, за да не изкубне нещо.

Лека, мека и неревлива.

Хайде и аз да се похваля - 2 седмици правих интернет магазин. И вчера го приключих. Сега чакам да ми кажат какви да са последните промени и край. Ето го: http://www.4as-pik.com/
И за да потвърдя невъзможността си да определям цени ще споменя че ще получа 50 лв. В началото мислих, че трябва да направя някакъв обикновен сайт с 30-да продукта. Мислих, че ще го направя за 2-3 дена. Беше точно преди Коледа и исках да купя подаръци.  И реших, че 50 лв е добра цена. А то какво излезна....Отне ми доста повече време и нерви.  Поне ще купя обувки за Криси и мен с тях. Така че съм доволна. Набелязах си едни обувки на Hush Puppies. Дано да успея да ги взема на цената, която искам.

# 239
  • Бургас
Здравейте сладурки, почвам подред:
Честит Рожден ден на Сами - да е жив и здрав и палав и щастлив!
Честити племеннички на лелите!
Честито и на всички месечковци от последните дни!
И да си поискам и аз прошката, ако някого волно или неволно съм обидила или нагрубила.
Стискам палци на Даниеле, всичко да мине бързо  Praynig
Риен, леле страшни доктори  Joy, а карнавла сигурно е супер. Рецептата за отслабване май и при нас е трудна за приложение, асвен ако някой предложи поза със спящо бебе в леглото  Embarassed А аз стигнах до извода, че съм трагичен случай и никога вече няма да си вляза в старите дрехи, два дни обикалям да си купя риза, че нали на работа ще тръгвам и се потресох от свинските си размери  newsm45
Mimeto78 и аз давам кисело мляко от време на време като следобедна закуска или десерт с бисквити. Купувам го от магазина. А да ти кажа точно от него Жасмина ака повече, пък уж разправяха, че запичало, на нея явно обратно и действа.
Ай, Кабранска хвърляш ме в чуденка, аз мислех на Жасмина в къщи да празнуваме РД -то, бяхме в неделя на бебешки РД на заведение, какво да ви кажа уж знаеха, че деца ще бъдат, не бяха запалили камината, хората седяха с ръкавици, готвачката не разбрала кога да дойде, пристигна 2 часа по-късно, други хора уж нямаше да има, ама имаше и още куп неразбории.
И последно за сега само да кажа, че Райфайзен няма какво да ми предложат, няма начин просто да ме мотивират да работя до 20 ч, преди да забременея оставах, даже ми се подиграваха, че спя едва ли не в банката и защо ли се прибирам в къщи да цапам чаршафите само, но това време свърши, сега няма как да ме навият да напусна при положение че ми обещаха да си тръгвам в 17:30.
Ох, Йонка бонбонка как ми иде да я изям, страшна сладуранка е с тези обички.

Общи условия

Активация на акаунт