МАЙски сладички устички, казват вече първи срички!

• 15 597
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте момичета!
Благодаря ви за съветите и подкрепата за кърменето. Уж в едната гърда няма нищо, а последните два дни като го накърмя и се събужда в 8.30ч. Затова си мисля че засега му стига. А и не искам много да стимулирам кърмата , защото все пак тя трябва да си свърши в един момент, но поне още малко. Сега се сетих за Олчето. Олче, ти какво правиш с кърмата си. Спираш ли я по някакъв начин или още се мъчите от време на време с Вели. Че е опасно оставането на мляко в гърдите. И за стихотворението да те похваля, много е хубаво. Обикновено на човек му идва музата когато е тъжен и сам. Когато си щастлив е малко по трудно да се изразят емоциите в стихотворна форма.

Ирка, това че изглеждам слаба на твоя екрани че съм ти стимул, за мен ли се отнася или за другата Ани!? Че тя по елегантна от мен, да питам аз!

Ивоне, разделяйки се с бащата на Ники, си мислила не само за  Ники , но и за себе си. А относно мислите ти дали си я лишила от нещо и дали и даваш всичко винаги ще те спохождат от време на време. Едно дете е по щастливо  с двама пълноценни родители, но щом си преценила че баща и ще и е по полезен когато е далече от нея , отколкото когото непрекъснато е покрай вас и ти вдига нервите, значи това е правилното решение. Браво. Възхищавам се на жени , които могат да отстояват решенията си.

Аз от два дни упорито карам колата. И вече малко задобрявам. Вчера бяхме на рожден ден и мъжа ми беше със шофьорка. голям кеф. окъсняваме с къпането, отивам.

# 196
Ивон, както ти е казал и Руми, явно за бащата на Ники нещата между вас все още не са приключени. Опитай се да не обръщаш внимание на дърдоренето му. Изобщо не бива да се съмняваш, че не си добра майма. Очевидно си!
А сега и аз да споделя тревогите си. Бях казала преди време, че ни предстои сонда на очето, която се прави оперативно и с пълна упойка. Надявах се да я избегнем, но за съжаление не можем. Във вторник ни приемат в болница с малкото мишле. Толкова се страхувам...Колкото и рутинна да е процедурата, ще я правят на моето дете..... Cry

# 197
Забравих да кажа - Олче, мила, ние преживяхме същото с пишлето, когато Калоян беше на 3 месеца ( за съжаление, при нас нещата са още по-сложни и предстои и операция - пластика). Та, мазането с риванол НЕ Е ДОСТАТЪЧНО. Много е важно при всяка смяна на пелените да забелваш пишлето и да мажеш обилно с дефламол. Иначе ще залепне отново като заздравее раната (все пак си е жива рана) и ще се наложи да повторите процедурата. Ние ходихме в Пирогов при един много добър хирург - детски уролог, от него го знам, не си го измислям Simple Smile

# 198
здравейте Heart Eyes
айде малко отчет о от нас:
все още чакаме да вдигнат грипната епидемия че не съм водила беба на консултация от 100 години Sad
още зъби нямаааааааааааааааааа Close и като гледам скоро няма да има Wink
честито на всички празнуващи и да прощавате ако има нещо  bouquet

# 199
      И аз да помоля за прошка, ако има нещо!
      Честито на всички празнуващи!
      И Ради е голям бяс, не се спира за минутка. Вече бързо се изправя и даже ходи като се държи за мебелите, но се пуска иведнъж и хаиде туп. Мъчат ни явно и зъбките и е киселок понякога нощем. Много ми се иска да не се кърмим нощем, но не винаги става номера с водичката.
     Yvonne, мила не се коси. Всяка майка се пита, дали дава всичко необходимо за детето си. По-добре разделени от колкото детето да расте в нервна среда. Няма да ти е лесно да си сама, бъди силна и кураж!
     Майка беше тия дни в къщи и си поспивах сутрин, то било хубаво така,но утре си тръгва Sad
      Даниеле  Praynig се за вас,дано всичко мине успешно Praynig
     Приятна вечер!

# 200
Даниеле , ще стискаме палци операцията да мине без проблеми. А ти дано да си по спокойна в този ден.

Да ви кажа такова чудо не ни се беше случвало. Ивко толкова озверял от глад че малко го пресрочихме и удари един як рев не млъква. Едвам го изкъпахме, но за обличането вече му дадох малко бисквита да смуче. Горкото реве , а на мен ми беше толкова смешен, че като има в ръката бисквита и папа  - мълчи, но като свърши и надава такъв оглушителен рев. Голям гладник, ще ми изяде ушите. Дори като го сложих на гърда се нахрани с дясната - дето не пуска. Така беше огладнял че и от нея мляко изцеди. Wink

# 201
Стискаме палци операцията да мине без проблеми,Daniele Praynig
Толкова се страхувам...Колкото и рутинна да е процедурата, ще я правят на моето дете..... Cry
Дано всичко мине добре и бързо ,бързо да ви изпишат. Естествено е да се страхуваш,но помни ,че ние сме с теб.Прегръщам те Hugедва ли мога да намаля страховете ти ,но мога да те подкрепя Hug
Хайде наистина спирам да пиша за днес Grinning да нацелувате бебоците  love001

# 202
Честита племеничка на tania_ark.
Daniele, разбирам какво ти е. Криси имаше запушено каналче и като си представях операция направо не ми се мислеше. Много ме беше страх. Все пак е око.
Но навсякъде из интернет казват, че е рутинна операция и дори те пускат да се прибереш в къщи веднага след нея.
Надявам се, че всичко ще е наред и ще мине бързо, така че да не се мъчи изобщо. Имаме добри лекари.

# 203
честит рожден ден на патерица на Сами на Кабранска  bouquet
честит рожден ден на нашето либе Никола да минават тези неволи и да радва мама и тате newsm51
Таня честита племеница Hug
Даниеле дано всичко мине добре във вторник. ние сме с теб Praynig Praynig Praynig
Кате радвам се че си се стегнала и мислиш така Hug  Hug Hug
Мами простете ми ако съм съгрешила пред вас
Другото утре че нямам сили(то за сили човек трябва да поспи поне час)
Лека и неревлива         

# 204
Момичета,благодаря ви за страхотните поздрави и пожелания от мое име и от името на Сами...........аз все още се съвземама от лудницата покрай неколкократното празнуване на юбилея/все пак три години са си сериозна възраст/....но и май нещо се поразболявам/но дано се размине...че само това остана Stop/...Тъй като нямам много време,а и сили...засега само ще ви пожелая лека нощ и сладки сънища и ще ви черпя виртуално с торта и опит за усмивка от рожденника/малко отклонение-тортата беше ужасна на вид,но стахотна на вкус...татито вдигна луд скандал в сладкарницата,че няма нищо общо с поръчаното,но в крайна сметка,важното е,че Самуил беше във възторг.....за разлика от мен и баща му/http://www.snimka.bg/album.php?album_id=97100&view=1&photo=473...и в заключение ви давам един полезен съвет относно празнуването на детски рожден ден вкъщи-не правете това у дома си!!! Naughty

А,щях да забравя-макар и пак със закъснение...но прощавайте ако има нещо Blush/най-вече ако съм досадила с дълги постинги безкрайни оплаквания/

# 205
че какво й има на тортата?много си е хубава даже...И рожденика изглеждя доволен!
мами,здравейте,искам и аз прошка!извинете за липсата на главни букви?ама не мога да я разбера тая клавиатура
таня,честита племенничка!голямо бебе!да е жива,здрава,палава и спяща нощем!а на мама бързо възстановяване!
ивон,мноооооого ревнува таткото,класически признаци.изобщо не се поддавай!щом за един ден може да те накара да се разплачеш и да не се и опита да ти помогне;взела си правилното решение,миличка!възхищавам ти се!кой е казал,че ники расте без татко?тя си има татко,но той не се разбира с мама.пак ще я обича,пак ще е баща.
даниеле,стискам ти палци,ще си мисля за вас!
кате,знам,че ти е много трудно...но се радвам,че се справяш с болката!знам,че е много силна,но ти също си!
олче,стихотворението е невероятно!!!браво!
ивоон,много подходящо за деня,много вярно!
мислихте си,че сте се отървали от мен,а? Mr. Greenама и през 9 планини и морета пак ви намирам.да кажа,че съм жива-едва...пак си поревах,доста този път.понеже съм карък,имаше ужасна буря!на кацане самолетът така се наклони първо на едната,после на другата страна,че си казах:знаех си!ето тук ще умра.наистина беше много страшно...за всички.И разбира се,времето е гадно.вчера имаше буря,днес валя,дано утре е по-добре Sad.то сигурно 2 пъти в годината вали и естествено тези дни.
кашляме още повече и утре сме на лекар.честно ви казвам,моето джи пи е най-трагичното в света!дано утре ни дадат нещо,щото то се видя,че наште лекари са трагични и няма да ни помогнат.  #Cussing out
отивам да събирам сили,че утре ще крънкам петър за една прекрасна порцеланова крава,против която той се е заинатил като магаре на мост! Crossing Armsтва мъжете грам вкус нямат

# 206
   Само да пусна една снимчици, че много се кефя на Йони с обечки Party Днес и ги спожихме

# 207
  • София
Добро утро  Hug Днес май кафето е от мен  kaffeetrmker_2 morning Coffee  food010 /ако някой не ме изпревари/
Днес заминаваме на почивкааааааааааа  dance newsm68 newsm44 майка ми ни уреди във ведомсвена къща от нейната работа в Копривщица за четири дена. Много съм щастливааааа  Hug  Grinning Къщата е страхотна - с камина, в старобългарски стил и е за 3,50лв. на легло  smile3521 Ще ходим с нашите кумци и тяхното едногодишно момченце - голяма лудница ще е с двама щури бебчовци  Mr. Green
Кабранска честит ти рожденник на патерици   bouquet Тортата хич не ми изглежда зле, а Сами направо ти е одрал кожата  smile3521
Даниеле стискам палци всичко да мине бързо и безпроблемно  Hug
А Йонката е голям бонбон   love001 Страхотни бузи си имате - само за пощипване  Grinning
А ето и една снимчица и от нас за тези които са ни позабравили  Wink

# 208
  • София
Честито на всички празнуващи!

Ирка, това че изглеждам слаба на твоя екрани че съм ти стимул, за мен ли се отнася или за другата Ани!? Че тя по елегантна от мен, да питам аз!

Ако това се отнася за мен, като се видим ще те почерпя.
Аз мисля, че Ирка теб си е има;а предвид, защото аз отдавна не съм се снимала. Все за мен не остава време, аз снимам всички и като помоля мъжа ми да ме снима с децата и снимките стават ужасни.
За отслабването да ви кажа, аз винаги съм била много слаба, сега с Ева се бях притеснила, че ще ми остане корема, но щом спрях да кърмя и той се прибра. Преди си мислех, че от кърменето се отслабва, ама не е така. Явно си хапваш несъзнателно повече.
Ох и още един много болезнен за мен въпрос, който гледам че обсъждате.
Пишлетата на момчетата. Оказа се, че Мони, който вече е доста голям, не му е забелена докрай. И аз много се ядосвам на мъжа ми за това, защото той забелязал отдавна, като го мие, ама нищо не ми казва нито на мен нито на педито. И сега ще трябва да му се забелва, а той е вече голям, разбира, направо много съм се притеснила. Така че гледайте навреме да свършите тая работа, докато са малки бебоците.

# 209
Здравейте и от нас!
Днес ставаме на цели 9 месеца!!!

Поздравяваме и всички баш набори, че това е един от най-плодовитите дни и сме доста Grinning

Даниеле, стискам палци всичко да мине добре и на малкия сладур да не му се отрази много зле упойката.

Приятен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт