Благодаря ви за съветите и подкрепата за кърменето. Уж в едната гърда няма нищо, а последните два дни като го накърмя и се събужда в 8.30ч. Затова си мисля че засега му стига. А и не искам много да стимулирам кърмата , защото все пак тя трябва да си свърши в един момент, но поне още малко. Сега се сетих за Олчето. Олче, ти какво правиш с кърмата си. Спираш ли я по някакъв начин или още се мъчите от време на време с Вели. Че е опасно оставането на мляко в гърдите. И за стихотворението да те похваля, много е хубаво. Обикновено на човек му идва музата когато е тъжен и сам. Когато си щастлив е малко по трудно да се изразят емоциите в стихотворна форма.
Ирка, това че изглеждам слаба на твоя екрани че съм ти стимул, за мен ли се отнася или за другата Ани!? Че тя по елегантна от мен, да питам аз!
Ивоне, разделяйки се с бащата на Ники, си мислила не само за Ники , но и за себе си. А относно мислите ти дали си я лишила от нещо и дали и даваш всичко винаги ще те спохождат от време на време. Едно дете е по щастливо с двама пълноценни родители, но щом си преценила че баща и ще и е по полезен когато е далече от нея , отколкото когото непрекъснато е покрай вас и ти вдига нервите, значи това е правилното решение. Браво. Възхищавам се на жени , които могат да отстояват решенията си.
Аз от два дни упорито карам колата. И вече малко задобрявам. Вчера бяхме на рожден ден и мъжа ми беше със шофьорка. голям кеф. окъсняваме с къпането, отивам.