МАЙски сладички устички, казват вече първи срички!

• 15 613
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
  • Varna
Момичета благодаря ви зазагрижеността, днес сме по добре  температурата е по ниска, но вече сме с разтройство.
змейковица, стисам палци да се оправите. Аз си мисля,че са последици от грипа който уж ни подмина. да видим. Сега говорих с педката ни, ако не се подобри утре да отидем или тя щяла да мине.
 аз незнам дали подък ще получа, носинчето днес си изкрънка допълнителни джобни така, че той ще раздава Валентинки.
  Ирка старшо пишеш.

# 91
Здравейте в този празничен ден!
Честит Св.Валентин и Трифон Зарезан!
Моят син обича повече баща си,като го види и полудява-почва да вика ,да маха с ръчички,абе радост голяма.
Ирка,много си поетична Hug
Иночка,Змейковица,дано Бетина и Калина са по-добре.
Весело изкарване на празника,от нас Наздраве,че почитаме повече пияндурския Mr. Green.много любов и усмивки  bouquet!

# 92
  • Варна
Аз, вече честитих по-рано, ама да взема и да се оплача сега....

Аз спах снощи, ама явно моя син и майка ми не са. Играл си е от 1 до 3 часа. После пил АМ в 5 и спинкал до 8.
Ама то това не е фаталното де...
Майка ми ми каза, че й изглеждал подут от едната страна на бузката. Не давал въобще да му бръкне в устата да види дали са зъбки, стискал устните. А иначе непрекъснато се опитвал да я докопа и да й хапе брадата /и тя се чуди как му е хрумнало/, и той си ровел от едната страна на устата.  И сега ми е притеснено  Sad няма температура, но дали може от зъби чак да се подуе милия? И защо отстрани, като нямаме ни един зъб досега и трябва да излязат предните все пак? Или на майка ми й се привижда? Уф вече не знам... в събота и без това сме на консултация...

Уф, казах си болката, дано ми се оправи ангелчето  Praynig

# 93
  • София
Честит празник на всички!
(каквото и да празнувате)

Виф, ние също нямаме нито един зъб, та не съм много компетентна, но на съседчето първото зъбче беше някъде отстрани, така че не е правило първо да се предните.

Емоли, с тия четири зъба направо ме шокира.

Ирка, стихотворението ти е супер.
Весел ден и много радости Hug
и утре чакам само весели историйки Simple Smile

# 94
Здравейте момичета,
Честито на месечковците празнуващи днес...на Трифоновците и Вальовците също...
Ние сме ОК ...като изключим тати който е с пневмония....като усложнение след грипа и си е вкъщи..
Днес ходихме на бебешки РД и си изкарахме супер... ето да видите какъв сме отбор Люлинки :

Ани .....май попита за колата която Мони кара в детския клуб .....тя е за малки бебоци....с много странна седалка....няма как да падне....и се ползва като проходилка...няма педали..забравих марката....много е готина....с влизането там всеки път се засилва и пълзи към нея с бясна скорост....после като решим да си тръгваме и го извадя..... реве  hahaha
За зъбките.....все някога ще излезнат....не им се притеснявайте.....ние мажем с Генгигел.....хомеопатичен е .....има страхотен ефект..поне при нас ....мажа сутрин и вечер.....първото като избиваше беше голям зор....мазах с дентинокс...но ефекта беше краткотраен...следващите 4 с Генгигела почти не ги усетих....не че съм спала докато пробиваха.., че пъшкаше и мрънкаше на сън, но поне не се дереше...
Да се похваля.....вече се задържа прав за 5-10 секунди без да се държи....после се оглежда, тупва по дупе и отпрашва нанякъде....обикновено се навира да вади дрехи от гардероба
Щях да пиша още нещо....но следващия път.

Сетих сеееееееееее
Бабълче .....не дръж на тези работи...за сватбата де......уредили сте се със шашер....сега поработете и за шаферка.....и след 2-3 години....купон....ще са от малкото които ще имат спомени от Мама-Булка и Тате с костюм hahaha ние така го плануваме...след 2-3 години

Последна редакция: ср, 14 фев 2007, 17:13 от BgViki

# 95
Честит Св.Валентин и Трифон Зарезан...
На всички мами и бебчета, много обич и румени от винцето бузки (на мамите)...
Ние днес имаме подути очички, затова пием само мляко. Преди седмица минахме на Аптамил 3 но беби не го хареса много, и днес отново сме на 2-та. Една позната майка каза че подутите очи може да са и алергична проява затова днес сме само на мляко, а утре на консултацията ще питаме и лекаря. Дано не е нещо сериозно...и да сме пораснали...поне малко...Вие колко тежите вече? А ръста...последният път (м.декември) Мими беше 73.5см...Е сега като ни претеглят ще се похвалим и за килограмите...Още не можем да стоим изправени без опора, но пък се изправяме самостоятелно, лазим, ''хвърчим'' с проходилката наляво надясно и играем на гоненица докато тати го няма, а той до 5-ък отсъства, така че можем отрано да празнуваме и да се гоним на воля...така че  ВЕСЕЛО ПРАЗНУВАНЕ...

# 96
  • София
поздрав от нас с Миа по повод днешното напиване и любов  Party с това мое произведение:

надявам се да ви хареса  Hug

пс. недче, благодарско, писах ти на лични, но форумът бъгна точно тогава, но с това се реванширам   bouquet

Последна редакция: ср, 14 фев 2007, 16:57 от vaniliaice

# 97
.........ох,днес явно не ми е ден...но пък се надявам довечера да  не ми върви в същия дух.......но понеже е празнично,няма да ви занимавам...
Само да кажа на Емоли,че и при нас четирите горни/+2 долни/зъба никнаха накуп и аз щях да лудна....но засега удържаме положението с Вибуркол Н-това са хомеопатични свещички/слагам по една преди лягане и така поне 4-5 часа има мир и любов/...иначе и Хамомилата помагаше/в началото,но ни се промениха симптомите/...за геловете-не мисля,че има някакъв ефект-което не значи,че не мажа и от тях,като стане нетърпимо..

# 98
Vaniliaice,
Много романтична и красива атмосфера ще цари у вас на празника. Благородно завиждаме на щастливия и предполагам ще бъде много приятно изненадан татко...Е остава само да ви кажем НАЗДРАВЕ cheers cheers cheers cheers

# 99
  Честит празник на любовта и виното! Много пияни от любов!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 100
  • Бургас
Честит празник и от нас!
Ванилка, произведението ти е страхотно   bouquet
Ирка, ти си невероятен талант, винаги ми вдигаш настроението  Hug
Аз подарък получих - сутиен, че нищо не ми става вече - кърмаческите са ми големи, старите малки Crazy, а нали ще се връщам в цивилизацията и трябва на човек да приличам. Иначе ще си празнуваме Трифончо - сега ми правят салатата  Mr. Green
Днес сме във вихъра си / то от вчера сме я захванали/, мъжо утре е рожденик и сме поканили цялата рода. Изчистихме цялата къща, днес навих и сърмите, утре ще идва гледачката, че да смогна на салатите и масата. На рожденика му се полага пазаренето и скарата   chef Какво да ви кажа - златен ми е той, е ядосва ме като всички мъже понякога, ама бързо ми минава, какво да ги правиш - просто понякога не мислят.
Жасмина умира за баща си. През нощта като заплаче и я взема при нас все в него се гушка. Заспива на неговата възглавница, чак го съжалявам понякога, ако знаете в какви невероятни пози се опитва да спи  Joy, а не смее да я премести, нали си му е на тати принцесата  Laughing
Дано Бетинка и Калинка да не плашат майките си повече  Praynig
Весел празник на всички  Drunk

# 101
  • София
мамита,

радвам се, че ви харесва моята аранжировка Wink и да ви се похвалим с беба тати какво ни подари:

http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/P1040604.jpg

златен ни е днеска Simple Smile

приятна вечер!

# 102
Честит празник на всички!
Който празник ви е по душа, на него да се насладите.

Аз също получих подарък за св.Валентин, но тази вечр май празнувахме Трифон. Вчера нали ви писах че скъпия е на среща с министъра, тя прерастна и във вечеря и се пребра след 1ч, аз бах заспала вече и той ми подредил до възглавницата едно плюшено мече със сърчице на коремчето и една кутия с бонбони Линд - класика. Много са вкусни. Вече ги няма.
А тази вечр съвсем спонтанно реши че иска да ни заведе , мен и детето да хапнем на вън. Естествено отидохме в заведение с детски кът. Ивко много се забавлява на парзалките, количките и каките. Като го сложех да покара колата и момиченцата веднага го заобикаляха и му се радваха. И на него не му липсваше ухажване тази вечер.
А на Тери много благодарим за поздарва. Много сладурска картичка. Като си я видин на срещата, ще си я цункаме на живо, а с мама и тати ще се чукнем с по винце, че и ние сме му любители.
Ирака специални поздрави и от мен за стихчето. разкошно е. И аз преди години за всеки св. Валентин му пишех на Дидо или на някой друг преди него по едно. Но вече не ми идва музата. Сега ще избера едно и аз ще ви го напиша, дано да ви хареса:

Свят празник на
Влюбените
*
Вълшебство е голямата любов,
А не всеки го открива!
Любовта на нашия живот
Е като цвете във мечта красива!
Необикновено биле е любовта
Таена в ласките на твоята душа.
И ярка, бляскава звезда
На този празник в чест на любовта ни заблестя!

Сега погледнах , на 18г съм го писала. Лелееее преди 11г, а ми се струва че скоро беше.  #Crazy

Ванилка, забелязала съм, че много обичаш да внасяш уют. Страхотна аранжировка. И аз обичам такива неща да правя, но от както с роди Ивко е вечно разхвърляно някъде и хич не ми вървят аранжировките.

Ирка , пожелавам ти наистина да си изкарате много романтично през уикенда. Много хубаво го е замислил Петър.

Смайли и иние научихме Ивко на Гив ми файф. И ми стана интересно , че вие в щатите я учите на Дай пет, а ние тука на Гив ми файф.  Mr. Green

Романтична нощ на всички мами пожелавам и отивам да си лягам!

П.П. Забравих нещо. Мъжа ми специално ме помоли да ви напиша , че нищо не съм му подарила за празника.  Embarassed

# 103
  • София
Мъжа ми специално ме помоли да ви напиша , че нищо не съм му подарила за празника.  Embarassed
Aни кажи на Дидо,че не е сам,ако ще му бъде някакво успокоение.Нашия тати също не получи подарък за Св.Валентин,въпреки че той лично се беше постарал аз да получа.А в момента толкова му се ядосах,че направо незнам как ще ходя да си лягам,иде ми да му фрасна един.Явно настроенията ми много се влияят още от рабърканите ми хормони,дано скоро да се успокоят,че вече всички у дома едва ме търпят.
Лека вечер от мен,надявам се,че сте прекарали хуваво вечерта.
 П.П. Ирка следващия път преди писанията раздавай кърпички или предупреждавай да си вадим нашите.Добре,че имаш такова дар слово,много добре ми действа на психиката,малко си поплаках,но казват че уж било хубаво.Едно голямо БЛАГОДАРЯ лично за теб Hug

# 104
Ани, къде ще си лягаш в 22:30?
А за подарък - особенно за Св. Валентин  - не винаги подаръка е материален. Даже нашия тати се радва най-много на нематериални подаръци. Подари му някакво време само за вас двамата и готово.

След нощните ни подвизи цял ден съм с ужасно главоболие. Преди малко го намазах с гела за зъби. Дано тази нощ да спи.

Общи условия

Активация на акаунт