МАЙски сладички устички, казват вече първи срички!

• 15 610
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
100 процента,извинявам се!

# 76
  • София
Честит празник мами! Кой каквото празнува и му е на сърце, да си го отпразнува подобаващо и да го изненадат приятно Grinning
Ирка, на мен не ми беше такова настроението, но като ти прочетох постинга и стихотворението, ми стана едно такова мило и романтично. Хем добре ги пишеш, хем и въздействат постингите Mr. Green
Та по тоя повод ще кажа, че майските много ви обичам, много сте готини и сладки Heart Eyes Heart Eyes
Те затова и бебетата са такива Sunglasses
Пожелавам кой за какъвто подарък си мечтае, да го получи. А по въпроса с пръстените, еми аз миналата година в началото на февруари получих, пък не сме се оженили още, така че и аз съм от тоя отбор (а дори тази година беше забравил и датата...). Говорим си за сватби, ама фактът не е на лице, то затова е хубаво всичко да е по реда си - децата след женитбите, ама чак сега съм на тоя акъл. Абе да сме живи и здрави...
Ирка, приятно изкарване през уикенда!
Честито на вчерашните и днешните месечковци. Евка изглежда много щастлива на снимките Simple Smile
Мерси за готината почерпка на Кабранска, а Кати много добре го е казала това за цветята без повод - по-хубаво е така Peace
И сега за ежедневните въпроси - Румен се събуди сутринта в 5, а преди това пак 2 - 3 пъти ставах да давам биберон. И се разбесня - кърмих го и не искаше да заспи, взех го при мен на спалнята и започна да се върти и да се изправя на раклата, ей така като се разбеснее и ме разсъни, ми идва да го нашляпам направо Embarassed Crazy Заспа чак към 7 и в момента спи, а пък мен татито ме събуди по едно време да ми честити празника Heart Eyes

# 77
  • София
Та като съм се разписала, да си продължа (може това да ми е за деня Wink). Криси си личи, че много си харесва новата играчка, хубаво е като се радват така, обаче ако постоянно му купуваме играчки на Румен, не знам къде ще ги складираме newsm78
Ирка е права, че мамите сме предпочитани от бебоците - Румчо само по мене ходи, лази до мен, хваща ми краката и много ме гушка, но то си е ясно, че който е денонощно с него, детето ще го търси повече. И на татито се радва де, а след време сигурно ще са голяма комбина и ще ходят по мачове даже, нали момчетата копират бащите Simple Smile
Аз тия дни обмислям варианта Румчо като навърши 9 месеца утре, да започвам с отбиването, то и без това кърмата вече е малко, май искам да приключваме вече - връзката е създадена, антителата са обменени и 9 месеца май са достатъчно за добрия старт Whistling

# 78
  • Варна
Сиска, пийвам от твоето кафенце с удоволствие.... Crazy

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК /който какъвто ще празнува/ - с чаша вино и целувка, пък ако ще и да се прочуе!!!!  Wine Glass  love001

Иркаsmile3518 ама така ме разчувстваа..... трябва да раздаваш кърпички преди да пишеш  smile3501 само така!!! Че то може да сме изкукали покрай дечковци и памперси, ама и ние имаме нужда от малко разчувстване  newsm51

smile3506 пак забравих какво щях да пиша..... тъпа кратуна....

# 79
  • София
Добро утро, майчета!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! МНОГО ЛЮБОВ И ВИНО!Ма, много продуктивни сте били тази нощ, за разлика от деня.
Ирка, свалям ти шапка, невероятен талант за изказ имаш  bouquet
И тук вали, пак сме пред компа цял ден.
Да ви се оплача, монитора ми започна да си показва настройките сам и го занесохме в сервиз и вече трета седмица няма резултат. Тия в сервиза явно се скъсват от работа, а казаха - проблема е малък , най-много 10-тина дни #2gunfire #2gunfire #2gunfire. Вчера им звънях били го погледнали, но не записали становище #Crazy
Моито зверче вчера направи първата си самостоятелна беля. Обърна цветарника( поне не падна върху нея), цялата стая стана в пръст. Докато почиствах с прахосмукачка извади всички вестници и списания-държа ги в един плик, че да ми е удобно при изхвърлянето им. Точно ги прибрах и гледам започнала да дърпа листята на едно цвете Joy. Точно за пет минути успя да направи всичко това, а аз си мисля -тя още бавно се придвижва-нищо подобно, много е пъргава.
Опаа, някой е гладен. Лек ден и   bouquet

# 80
  • Варна
Добро утро и честит празник- кой какъвто празнува

Ирка, страхотно стихотворение! Имаш страхотна дарба! Аз се възхищавам на такива таланти, защото не мога и 2 реда да напиша толкова красиво.

Иночка, бързо оздравяване на Бетинка. Дано вече е по-добре.

Емоли, за венците ми препоръчаха ново мазило- казва се "Пансорал". Не съдържа лидокаин и за това може да се маже неограничен брой пъти.
Ох, дребния се размрънка и забравих какво още щях да пиша...

# 81
Честит празник момичета! Бъдете винаги влюбени! [/color] 

Тази нощ и ние сме в отбора на неспящите, защото снощи си пожелах да се наспя. Гоги се будеше на 15 минути и пищеше. Заварвах го в какви ли не пози из кошарата. Даже единия път, полуспяща, едва го открих сред завивките. За капак сутринта скочи в 6 часа - наспан и ухилен до ушите. Но на мен не ми се ставаше въобще и му включих филмчето - така си откраднах още 1/2 час. Вече съм гроги.   #Puppy dog

За късмет - снощи се обадиха едни приятели и ни поканиха да излезем довечера на ресторант. Веднага се ентусиазирах и прозвъних на бабите и уви - всяка си има планове и ние пак "увиснахме". Абе, кога му е вървяло на сиромаха.  newsm61 Но стига съм се оплаквала мъжо каза, че ще ми направи романтична вечеря вкъщи. Добре, че е той.    Kissing Heart

На всички ви пожелавам весело изкарване на празника!

Последна редакция: ср, 14 фев 2007, 10:08 от lony_13

# 82
Добро утро на всички и Честит Свети Валентин   loveuuu
За мен деня не започна празнично, понеже към 4 сутринта Стеф се събуди  толкова изплашена, плачеше със сълзи, милото и се гушкахме и успокоявахме около час, но за сметка на това когато се събудих в 9.20 сутринта Embarassed татито беше дал млякото на Стеф да закусва в леглото, а мен ме събуди с любимото ми капучино, кутия Линдт и страхотна валентинка.....  Two Hearts Абе... думи нямам да го нахваля  Mr. Green Аз мисля днес да се отчета с една вкусна вечеря и ще пробвам и една нова торта от готварския, стискайте палци да не се изложа.
А и нашата шуша ни изненада днес- когато баща и тръгваше за работа и помаха, както всеки ден и и каза bye, bye, sweetie, тя му помаха в отговор и каза нещо от сорта на ба- бай  #Crazy #Crazy #Crazy Анди закъсня за работа... ама толкова кеф беше  Grinning
После ще пиша още, че май миризлива аварийка имаме  Wink
Дано и времето се оправи ...

# 83
  • Пловдив

Честит празник на всички май-чета и половинките им! Пияни от любов да бъдете и дълги години да се радвате един на друг Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Иночка - и ние сме така с температурата  Cry Снощи имаше малко, но тая сутрин в 7 имаше 39 градуса. Днес пак ще я водя при педката, побърквам се

Ирка, страшна си - евала  Heart Eyes Както ми беше едно тъпо веднага ми мина и се разчувствах   Blush Да питам мога ли да изплагиатствам някое куплетче  Embarassed, че аз такива красоти не мога да пиша, а винаги му надписвам книгите на нашия тати с послания  Grinning
Кабранска, аз направо си му казах в прав текст какво искам, ама той в още по-прав текст ми отвърна отрицателно  Naughty Снощи му казах, че съм се оплакала на мамите и той ми каза, че ако искам ще се оженим още утре, ама без сватба, без рокли и тем подобни  Thinking Crossing Arms

Анита, и ние го ползваме Пансорал-а, в по-леките случаи има ефект, ама като стане съвсем зле нищо не помага  Confused

Стайпър, страхотна е играчката на Криси и с каква усмивка я разглежда  Hug със здраве да си я ползва

За татковците и децата - нашия е много грижовен не мога да не му го призная  Heart Eyes И Калина му отвръща със същото и много му се радва. Даже почти всяка вечер той я приспива след като я накърмя, и през нощта е ставал да я успокоява и приспива (когато е тежко положението  Embarassed)

И за финал - един тост от нас  Mr. Green

Известно е, че когато Господ правил жените, във всяка поставил по една бучка захар, а само в една от тях сложил две. Оттогава всички мъже търсят онази жена, в която бучките захар са две.
Да пием за онези, които са я намерили!

# 84
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МОМИЧЕТА!!Пожелавам ви да сте пияни от любов!  Heart Eyes  bouquet

Ирка -разчувства и мен!Голям талант си,евала!Много ме впечатли Grinning   smile3501 smile3501

Муцунка -100 % като теб мисля.Ирка явно е прекалено добра.Аз не съм толкова добра и опрощаваща   Mr. Green

Бетинка и Калина да оздравяват  Praynig На озъбилите се честито,а на останалите бързо да излизат зъбчетата.И нас от сума време ни мъчат,но нищо не пробива още...

# 85
  • София
Честит св. Валентин на всички влюбени, честит Трифон Зарезан на другите влюбени (във виното)!
Евка днес се излюпи в 10 часа, та си поспахме малко повече.
Вчера и изби втори зъб. Разбрахме го по това, че вместо в 7.30 се събуди в 6 и не искаше да заспи без мляко. Така реагира и първия път, много ми е кротичка! Laughing
Иначе е голяма дунда, не сме ходили от декември на консултация, ама доста е понатежала. Нищо не отказва като храна, единствено попарата, така че засега минаваме без нея.
Днес сме на детски рожден ден, това ще ни е празнуването на празника.
Ирка много си романтична, страхотно стихотворение!

# 86
  • Бургас
[size=18pt]ЧЕСТИТ ПРАЗНИК /ЦИ ОТ МЕН, ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ПИЯНИ ОТ ЛЮБОВ[/size]
Емоли ние също ползваме Пансорал, може да се каже че има някакъв ефект, а когата си в безисходица и това  е нещо.
За татковците и подаръците, ами моичкия каза "какъв е този празник ....., защо не се напием нашия празник е Трифон Зарезан, абе нали бонбони се подаряват за Св. Валентив" че такаче моя подарък явно ще са бонбони, ама да не си мисли че и аз ще му подаря нещо различно  Twisted Evil Twisted Evil Mr. Green
Ох имам работа ще ви оставям, аз затова рядко се разписвам но почти успявам да прочета всичко
Айде много усмивки днес   bouquet

# 87
  • Плевен
ЧЕСТИТ СВЕТИ ВАЛЕНТИН И ТРИФОН ЗАРЕЗАН! ПИЯНИ ОТ ЛЮБОВ БЪДЕТЕ ВСИЧКИ И НАЙ-ОБИЧАНИ ДУШИЧКИ!

Two Hearts Брей Ирка, зарази ме...направо , ако ми беше наблизо щях да те разцелувам .. Heart Eyes...страхотно дар слово и дано ти идва по-често музата за стихове...ПОЗДРАВЯВАМ ТЕ!!!  newsm51
 Two Hearts Тази сутрин и аз съм наспана, нищо че снощи легнах по нощите,  загледах се в един филм, та и аз като Кабранска го изгледах от край до край. Романтично съм настроена още от филма, но Ирка направи деня ми още по-Валентински, нищо че нашия татко не е при мен , а в София. Довечера вместо да Валентинкам , мисля да се наТрифонкам с хубаво червено винце  Wine Glass.....дано Тери е благосклонна към това ми решение!!!
 Two Hearts Още сутринта поздравих мъжлето по Ретро радио , незнам дали ми е приготвил изненада, но миналата година не помня за какво му се разсърдих много, а той ми беше приготвил страхотно мил подарък и някак си исках да се "реванширам", все пак бях с Тери в коремчето и хормоните явно са си казали думата.....
 Two Hearts Емоли, дано бързо излязат тези зъбки, че и 4.....
 Two Hearts Страйпър страхотна играчка,а и Макси явно много си я харесва!  Hug  Интересно защо не ги внасят в България, имаш ли инфо по въпроса?
 Two Hearts Лони, сигурно довечера ще си изкарате страхотно, важното и двамата да сте настроени за това. И в ресторант да си, ако не ти е "гот"....
 Two Hearts DaniStef , браво на мъжлето , трябва да взимат и нашите пример от него!
 Two Hearts simbi и аз съм се замислила къде да намирам място за цветятя ми, че няма да остане и помен от тях....
 Two Hearts Много ви благодаря за поздравите за майка ми, много си я обичам!
 Two Hearts Ани, това е поздрав за Ивко от Тери

Весел ден, приятни Валентински или Трифонзарезански емоции!  txtloves 1dating Drunk
 Wine Glass

# 88
  • София
привет!

днес напук на ранния час при зъболекаря и дъждовното време МИ Е СУПЕРРРРРРРР!

cheers ЧЕСТИТ ВИ ТРИФОН И ВАЛЕНТИН!   bouquet

Миа заспа, аз гледам новини и акто ще седна да си допия кафето , пък като ще си отворя едни бисквити Траяна (мммммммммм), пък нека и Асан да е хора!  Joy

Татито ми подари вече изненадка тази сутрин. Миа ме посрещна на вратата с добре стегнат памперс, гащеризон и забележете, буйките все още на краката. В добро настроение , при това  Mr. Green
Добре тръгна деня  Heart Eyes, доволна съм, като реши да е послушен, цена няма  Joy А като реши, че има важна работа, по - добре да не си край него, не вика , но и все едно говориш на непревземаема крепост  hahaha

За брака, момичета, няма да открия топлата вода като кажа, че е едно сложно начинание, но когато човек дава всичко от себе си и работи за брака си, сигурността, топлината и уюта са безценни. Мога да кажа, че сме заедно 8ма година, семейни от 4,5 години, но сега след всички изпитания и перипетии по пътя ни, се обичаме много по-стабилно. Знам, че той не е човекът с когото мога да живея, но и този, без когото не мога (да пази Господ).

loveuuu Пожелавам ви много търпение и обич към половинките, с тях сме по-щастливи дори и когато им се сърдим за нещо, знаем, че бързо минава!  Two Hearts

bouquet На месечковците много здраве и на патерици поздрави за Р.Д. на майката на Лусмар!   bouquet

dancing Kissing Heart kiss kiss

# 89
  • София
Честит празник на всички  txtloves newsm51
И при нас 2-ра нощ е много мрънкащо. Буди се често на 1 час и по-малко даже и пак гледам малко на стерео. Добре, че вчера поспах с него 1 час, дано и днес успея, та довечера да мога да се порадвам на таткото.  luvbed то и снощи бяхме замислили такива хубави работи, но дребното ги усоети. И се базикахме после с таткото, че ревнува и не иска още нито братче нито сестриче.  Twisted Evil
Ох мойта сестра ме занимава с глупости на Скайпа и ме разсейва.
За подаръците - точно на този ден преди две години получих предложение за брак, освен другият.
Пожелавам на всички да получат желаните подаръци. И ако не сега, то за 8 март задължително да има пръстени (пожеланието е специално за Змейковица и Олчето, а за Бъбъл - халка)
Спирам
И след като сестра ми погледа детето виртуално по скайпа, докато аз му приготвих манджата мисля, че пак влизам в състезанието  Joy
Лек ден

Общи условия

Активация на акаунт