МАЙски сладички устички, казват вече първи срички!

• 15 603
  • 292
  •   1
Отговори
# 60
А,Лони,хич не се притеснявай-само си спомни,че аз живея в Англия и в Бг ще ти се стори светло и слънчево.Ако някой ден те е особено яд на дъжда-имаш си другарче по неволя Laughing
Ей,мами,благодаря ви много!Не знам доколко ставам за писане,но често ме избиват такива настроения-само че не ми се иска да се отклонявам от разискваните теми и затова си ги къткам Mr. Green.Преди пишеш добре/много съм скромна/,дори стихотворения,но напоследък изобщо не мога да се изразявам.Като тръгна да говоря и се запъвам като първокласник,който иска да използва думи ''за големи'',ама ъ-ъ,запецва.Бях започнала да пиша нещо на Елла/отчасти ''говори '' тя/днес мама...,отчасти аз/Елла днес/,но много ме мързи.Уж и детска книга пишех...Аз съм един стрелец вятърничав...
За Св Валентин едно време бях писала стихотворение на Петър.Сега минавам с купени шоколадови сърца и надписани картички Mr. Green
Анна,не паднах,ами сълзи ми излязоха от смях със снимката на Евка!Да ви е жива и здрава!
Лусмар,честито и на твоето мамче!
Ще пиша след малко,че имам един ''заложник'' тук,който трябвало да сложи на някакъв мач.

# 61
Честит ви св.Валентин и Трифон зарезан....да ги отпразнувате подобаващо и двата празника и само хубави спомени покрай тях да "образувате"
Сега да направя обзор на изминалия 13-ти и да бягам да лягам...че не се знае ще се полага ли сън или не тая нощ.....та да хвана поне малко в началото......
Първо да честитя със закъснение рожденния ден на майката на Лусмар-да ти е жива и здрава и много да ти помага-а пък ти да я зарадваш  с още внуци!!!
На месечковците-здраве и късмет пожелавам/ще ме прощават,ама накуп им честитя и на вчерашни и на днешни/....и мамите им да са наспани Peace....
Лони,то и при нас заваля...а и при нас и да вали и да не вали-децата са си лично наши/т.е.баби доброволки няма,сестрите ни са на другия край на света...приятелите с повече деца от нас......комшиите  изкукали/абе няма на кой за пет минути да ги оставиш............та сме го оттренирали и ние това с разнасянето/лошото е,че понякога е трудно с двата броя/,или основно наблягаме на каненето на гости вкъщи/хеле Асен как го обича тоя номер Mr. Green/...но се свиква със всичко....
Ади-обезопасяването не е гаранция,че няма да се удряте и контузвате.....то колкото и да разчистваш-все намират къде и каква беля да направят....поне тоя модел-нали и аз си го имам вкъщи.....а как бързо се е научил да се превърта и мята със засилка...е просто не е истина............и вече нямаме празно от синки ,ужулено и цицини/но да живее Арниката-не случайно и батко му като падне не реве ,а вика"Дай бонбонче"/
Миленка/Змейковица/,аз и на живо ще ти го кажа,ама и тук-като съжителстваща с Козирог вече повече от седем години съм стигнала до извода,че понякога трябва да си кажеш какво точно искаш,ако искаш да го получиш.....ама точно обяснено/кратко и ясно/,че се объркват/а пък и поне моят Козел като реши да импровизира такива идеи му идват,че може да се изприщиш...но да не говоря много,че не съм казала за днес какво очаквам...та да видим Thinking/...а и може да няма откъде пръстен да купи Wink
Ирка-ти не се оправдавай с залозите ..ами пиши..че виждаш тук фен клуба тръпне в очакване....а и ти така сладко ги нареждаш ......и хич и не се вкарвай в групата на неговорещите-много хубаво си говориш даже...ама пусто рядко имаме възможност да те слушаме Sad...А,сега/дано не ми се сърдят останалите/,но официално да изпратим  от Ивчо на Елла...
Да се похвалим,че много сме пораснали-вече сме 8,350/74 и определено ни личат......
Евка-голяма хитруша и на мен ми се струва,за разлика от Мони който така сериозно  е подкарал колата...Хриси също е много променена откакто сме я виждали...
Дано утре времето да е добро,че да можем да се поразходим и видим с другите майски майчета....
Сега да ви пожелая на всички лека нощ и сладки сънища...утре да прекарате страхотно/в компанията на любимите ви хора/,пък кой каквото му е на сърце-това да празнува.........

Последна редакция: ср, 14 фев 2007, 00:37 от Анонимен

# 62
Честити 9 месеца на Ева! Да е жива, здрава и много да ви радва. Много е сладка на снимките .
Лусмар, честит рожден ден на майчето ти!

Аз вече влизам все по рядко, нещо все не ми остава време.  
Да се похваля имаме си вече зъбче.
Моето калпазанче е една фурия все едно, че има трънче в памперса. Сам се изправя и иска да ходи, не му се седи в стаята му, а само там мога да го оставя спокойно да си лази. Заиграва се за малко и после тропа по вратата и иска да излиза. Като капак не пропускам разходка, ноне 2 часа сме в парка и вечер направо съм скапана.

Ние с мойто мъж не празнуваме Св. Валентин. Не че е лошо, но за мен е малко измислен. За един ден ти се правят на  bouquet а през останалото време   #Cussing out. Аз съм била много по щастлива, когато без повод ми подари цветя или нещо друго. Но всеки има право да си празнува и да се весели както му харесва.  Joy  Joy  Joy . Ние почитаме  Трифон зарезан.

Хайде весели празници на всички. За едни стари вина за други млади гаджета. Важното е всички да са весели, влюбени и щастливи. 

то аз докато пиша и станало утре

чао, лека и  спокойна на всички

# 63
Пак цял ден нямам форум.
Честито на месецинките ни и на рождениците  bouquet
txtloves Heart Eyes Two Heartsчестит свети валентин Flowers Sunflower  loveuuu Two Hearts
нямам никакво настроение без Жоре(но пък Маги ще си ме радва, а той) Tired
искам да споделя една рецепта:
5-6 изсушени плода(праскови  и тн.)
каша според месеца или 2-3 бисквити
заливате с кипяща вода плодовете да омекнат,натрошавате бесквитите и пасирате
аз го правих на Маги с праскова и бисквити, като слетобедно ядене. стана много ароматно. само ще ви кажа, че като свърши тя заплака(прави го много рядко за ядене)
щях да пиша и за възрастни, но ми се спи.
лека и неревлива(май са малцина такива бебоци)

# 64
  • Велико Търново
Честит празник!На когото каквото му хареса това да празнува,аз залагам на виното,а пък,ако след това дойде любов няма да я върна!
Спокойна нощ! Simple Smile

# 65
Мале,то тука опашка станала..............що не спите ,бе мами??

# 66
  • Varna
ЧЕСТИТ ПРАЗДНИК И ОТ МЕН  bouquet
Настроението при нас не е празнично,    Бетка от вчера поддържа температура.освен зачервено гърло нищо друго видимо и няма, но се наложи да викаме бърза помощ през нощта Ще видим какво ще излезе.
   Лека нощ.
   за  karabanska, за да не ме пита каво правя посреднощ - доработвам си, натишина и спокойствие а пък и компа е свободен от баткото.

# 67
Честит Свети Валентин!!!Да сте много обичани и да обичате  bouquet

И ние сме вече в групата на неспящите.Все си мислех, че детенце може да се разболява а то какво се оказа...........

Всяка вечер му мажа с Калгел венците от долу а когато днес повдигнах горната му устничка и гледам 4 зъба са тръгнали на веднъж Shocked

Това мазило май не ни помага много, така, че мами помагайте със съвети какво да ползвам за да го облекча поне малко???

Лека и безревлива от нас и за празника ви пожелаваме много положителни емоции и приятни изненади от мъжете Grinning

# 68
Честит празник, весело и романтично изкарване!
  Емоли, дано ги изкара по-бързо тези зъбчета Вики , поне са доста наведнъж и после и двамата ще си отдъхнете Hug
    Йоанка вече много добре дава "чао", но други неща и аз не съм се хващала да я уча, като се сетя я уча на "дай пет", а тя много бързо възприема. Само да е по постоянна майка и Mr. Green
   Кабранска, това с хапченцето ми хареса, как си знае Сами Laughing, сигурно мисли, че е магическо Mr. Green

# 69
ЧЕСТИТ,ВЛЮБЕН И ПРЪСТЕНОНОСЕН СВЕТИ ВАЛЕНТИН,МАМИ И МАЙЧЕТА!
Аз си мислех,че ще съм първа,ама пусто докато свърши Сексът и градът...
Елла утре ще е трогната и специално ще благодари на Ивчо,а аз на майка му!Много сладко мече сте ни избрали и вече го копирахме за спомен Wink.
Бетинка и Калина защо така сдават фронта и безпокоят мамите си?Че чак и бърза помощ да идва!МНого е трудно като не могат дори да си кажат какво им е.Елла кашля ужасно.И то най-вече вечер.Притеснявам се да не е някаква алергия към прах/то май не е много дезинфекцирано вкъщи Embarassed Embarassed/Прах й пердетата в стаята уж,но разчиствам дрехи и всичко е вече цяла седмица по пода.Аз така разчиствам-като хвана и за Великден горе-долу ще стане Mr. Green.
Анна,Петър също много се смя на вашата снимка-с глас!
Икати,честито ви зъбче!Аз много се развълнувах като видях първото.И,ама разбира се-това съм аз,като първа лична ревла ми се приплака.Явно едно голямо бебе гледа едно голямо бебе,тъй че да не чувам повече за гледачи.
Понеже съм си скромничка и свита,реших да ви поздравя с така прословутото стихче за моя мъж.Чудя се/понеже вече не мога да измъдря такова нещо/дали да не го препиша на тазгодишната картичка?Той едва ли си спомня и без това...пък ако си спомни,ще кажа,че още така се чувствам и затова Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Купих едно шоколадово сърце и имах право на безплатен надпис върху него,та написах нещо много невярно,но романтично:Обичам всичко в теб.Това със залозите ми е трън в очите...ама карай-Св Валентин е-единствения ден,в който имаме пълното право да се гледаме в очите и да се лъжем LaughingМоже би на картичката трябва да напиша:не обичам всичко в теб,но обичам теб.Не знам защо,но така е.Особено като е мил няколко дни и аз,като 100% жена,забравям всичко и му се хвърлям на врата.А той се радвал,че не само ние се караме...Патка,със сериозно ''п''.И от Елла слпжих надпис:Daddy,I love you ,че продавачката се затрудни с бг букви.
Момичета,ние заминаваме на романтичен уикенд/4-дневен/ в съботааааааа!Аз много щастлив и доволен...Само Елла да е здравичка и да не й се отрази промяната в обстановката.
Гичо,май само аз не разбрах къде е мъжът ти?Наистина гадно да си самичка,но мноооого по-гадно от това е да не си обичана,така че съм сигурна,че ще отпразнувате подобаващо като се върне.
Сега,сериозно...по-сериозните,порастнали и стъпили здраво на земята мами да не се хилят.Няма заглавие,но има рейтинг:само за побъркани романтички:

И три живота да живея
аз искам да ги споделя със теб,
за теб да плача и се смея,
за теб да пиша всеки ред.

И сто години да отминат
за мен все същия си ти
и сто пъти да кажеш ''сбогом'',
аз пак ще моля: ''остани''!

И с всеки ден,и с всяка пролет
все по-красив за мен си ти,
все по-добър и все по-мъдър
те виждат моите очи.

Сърцето ми ще бие вечно
щом знам,че някъде си ти;
щом знае,че макар далечно
все още твоето тупти.

И всяка мисъл,всяка дума
към теб ще носи моя зов-
да ме обичаш със достойна
на моята към теб любов!

Пък може да му препиша само последната част Laughing.
Ей така като се разпиша посред нощите,млъкване няма.Имам си нова тревога.Може би не е честно,че ние ставаме нощем,мием бутилки,кърмим и сменяме памперси...може би не е честно,че ние чистим,перем и простираме...може би не е честно,че ние сме бременни,раждаме и дебелеем.Но чудя се,честно ли е това,че отнемаме някакси малчо?Че наред с ревовете и цицините,безкрайната умора и недоспиването,точно ние получаваме по-големия дял любов?Понякога ми става мъчно за Петър,че съм предпочитана.Защото той я обича не по-малко и заслужава не по-малко обич от нея.Знам,че в една по-късна и по-умна възраст предпочитат тати,но сега е гадно.Аз знам какво й е,какво да направя,как да я накарам да се чувства по-добре и понякога изолирам него в стремежа си да й помогна по-бързо.Не че и той не ми е казвал какво да направя,но не е същото.Жал ми е като става сутрин за работа,навън е тъмно и детенцето му остава вкъщи да му се радвам аз,а той го вижда вечер.
Тоя празник не ми влияе добре ooooh!Ако знаете само нощем как ми идва да го ритна!Спи и дори не се и замисля,че може да стане веднъж той.Тази нощ го ощипах ooooh!-ужасна съм.
Последно,обещавам.Не ми идва и това си е.Накрая ще цъфна в събота.Днес е ден 32 и много взех да се притеснявам да не е някоя киста или подобна гадост.Пфу!
Айде  по реда си-надписи ''герой'' насам ,моля!

# 70
Емоли,обърни се към г-жа Кабранска за разяснение относно хомеопатичните.Ама и Виктор е калпазанин!4 НАВЕДНЪЖ!Да са ви здрави и белички.

# 71
Честит Свети Валентин и Честит Трифон Зарезан на всички.
Бъдете много обичани и обичайте с цялото си сърце!

Дано Бетинка е по-добре тази нощ. Много е неприятно детето ти да е болно.

Ира, страшно хубаво стихотворение. Ако бях на теб бих му го преписала цялото. Много е хубаво.
Това ми напомни, че съпруга ми ми написа стихотворение, което каза в деня на сватбата ни. Май че той е много по-романтичен от мен. Преди малко ми подари подаръка си. Мислих, че няма да се сети. А моя подарък беше Криси с един лигавник, на който пише Мама обича Тати  Simple Smile и му казах, че много го обичам. Напоследък нямаме време един за друг. Така. че ще се възползваме от 14-ти.

Цял ден не можех да публикувам съобщения  в темата ни.
Исках да се оплача. За малко да осакатя Криси. Така падна върху едни пластмасови играчки на Макси... Ужас. Цялото му око е лилаво. Нещо ми идва в повече напоследък. Сега е 3 часа, а той не иска да спи. Добре че поне се заигра в кошарата. И на него му растат зъби  и само иска да суче.

Новата ни играчка: http://snimka.bg/album.php?album_id=92650&photo=18
Един познат я купи за Криси, а аз й платих транспорта до България.
Но май го простодих в нея. Започна да му тече носа.

Гледах, че същата играчка е можело да се поръча от Австрия за същите пари и без главоболия, но ще остане за друг път.

Дано всички да си прекарате много добре днес и дано утре да има много наспани мами. Аз явно ще съм от ненаспаните.

# 72
  • Велико Търново
Дубрютрю!След снощното кокошо парти сервирам много силно и черно кафе   food010 kaffeetrmker_2 morning!

Честита месечинка на Виктория!Да е много здраво и слънчево дете!

Ирка,страхотна си,ама ти си го знаеш! newsm51

Страйпърче,страхотна е играчката!Явно доста си се запалила да купуваш хубави играчки GrinningДано бързо да му избият зъбките на Криси!

Тук вали дъжд,но аз ви пожелавам хубав ден!И защото вали свекър ми днес ще ми докара количката-така ми върви като на бясно куче тоягите Mr. Green.Ставам,че трябва да оправя къщата.

# 73
Честит празник и от мен! Няма значение какво ще празнуваме, важното е да сме щастливи и обичани Simple Smile

# 74
здравейте МАЙ-чета.Весел Празник на първо място,много любов и разбирателство.
Ние на 12 февруари правихме 2 години брак,амам не празнувахме и днес също ,че мъжо работи вечер от 3 след обяд до 2 през ноща и прсото е трудно да се празнува като през деня малката е будна и няма кой да ми я гледа.
Много ми липсва Бг и ми е мъчно,тук се научаваме сами да се борим за всичко,даже и за 2 мин няма кой да те отмени и да ти подаде ръка.Затова си намираш тактика.Аз примерно чистя и готвя през ноща,след 22.00 часа,като заспи малката,тя може да не лази и върви,но не е от спокойните бебета.
Ирка относно татковците и ние признаваме само мама,но според мен вината е от части и тяхна(поне аз така мисля),защото когато има възможност да с детето все си намира друга работа или върши нещо друго(много се караме на тази тема,поне при нас е така).Все се опитвам да обясна,знам че работиш,но като имаш свободно време опитай се да го отделиш изцяло на детето,Да си родител според мен не опира само до това да изкарваш парите,а и да се научиш така да жонглираш с времето че да успееш да отдадеш нужното внимание както на детето така и на майката(която дава по 10 процента от себе си и има нужда поне от малко съчувствие,а не от изрази като от рода:"Ти какво си правила цял ден,едно дете гледаш,какво толкова!").Но да не задълбавам темата в този прекрасен ден и на този хубав празник.Целувам ви.
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт