МАЙски сладички устички, казват вече първи срички!

• 15 802
  • 292
  •   1
Отговори
# 45
Е Ирка забравяш ни  Cry Пиши по -често!И искам снимки на пеперудка!  Grinning
Ани твоето свеки ще отиде и т в отбора на свекито на Кабранска май  ooooh! Rolling Eyes
Аз имам много работа ,а така ми се излиза с Жули ,но няма как ще я извежда детегледачката  Sad

# 46
  • Плевен
Здравейте МАЙки!

ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ЕВКА!

Искам да почерпя, че днес майка ми има рожден ден!

Grinning Ирка, защо не пишеш някъде, нещо като дневник, всичко което чувстваш към Елла, всички преживявания. След време като ги препрочиташ ще си спомняш прекрасните моменти ..... е ще си поплакваш, но по някакъв начин ще ги "запаметиш"  Hug  Heart Eyes Hug
 Grinning Ани, голям смях с тази Евровизия... Joyи честито ти возило, безаварийно шофиране и до много хубави дестинации да ходиш  travel А за свеки....по-добре без коментар  Mr. Green
 Grinning Леле, Мони колко е пораснал, тез дечица са като гъбки и приличат вече на дечица, а не на бебета!
 Grinning Споделете, къде си играят вашите сладури, защото май на Траяна са й омръзнали местата и ще размествам, за да създавам разнообразие...

Heart Eyes Приготвихте ли Валентинките?  Two Hearts

Приключвам, че много се размрънка "някой"...
Весел ден и приятни разходки!
  261uu

# 47
  • Пловдив
Здравейте и от мен!
След поредната нощ с температури и среднощни писъци съм отново така  #Crazy #Crazy #Crazy Rolling Eyes

Поне не беше толкова висока температурата, пък и май сте прави, че е от зъби  Hug Благодаря на всички, че ми давате кураж  Heart Eyes
Вени Вики и аз се присъединявам към отбора, само че напоследък не само в 2, ами на всеки кръгъл час го прави Калинка-Малинка  Cry
Ирка, Лусмар е много права - пиши ги тези неща в дневник, така ще съхраниш спомените (даже може и в компютъра да си направиш файл  Wink Наистина имаш талант... и описваш много точно чувствата, които и мен ме вълнуват  Heart Eyes Да нацелуваш тази закачливка Елла  Hug

Вие гледам се оцикляте, пък мен още ме подминава  newsm78 Обаче ме избива на непрекъснат ПМС, което е лошо... Даже вече си мисля дали няма да ми е по-добре да ми дойде (леле не съм вярвала, че ще го кажа някога  Embarassed)

А за утре хич не ми е празнично... никакво настроение нямам  Cry
След като намекнах и натвърдих на мъжо какво искам като подарък (и аз като Олчето се надявах все на пръстен  Rolling Eyes) и след като стана ясно, че няма да го получа  Sad вече ми е супер криво  Crossing Arms
Дано вие получите мечтаните подаръци и си изкарате прекрасно утре  Hug Heart Eyes

# 48
  • София
Здравейте и от нас. Мерси за поздравленията за нашата месечинка! Честито и на наборите и на всички празнуващи!
Черпим ви две снимки от днес. С мъжа ми все се шегуваме, че понякога Евка се усмихва като някакво зло джудже. Ето го доказателството.

# 49
  • София
хахаха евка колко е сладка, верно като джудженце от приказките Simple SmileMr. Green

змейко, според мен зъб излиза на калинка, някой мъчителен при това... а за оциклянето, много съм си добре така, не ми е притрябвало  Naughty

верно утре е валентинчо, като се замисля, нищо повече не искам от това да сме заедно и здрави  Hug, от семейството и домашната топлина по-голямо щастие няма!
весел празник ! Two Hearts txtloves 1dating

# 50
Честито на месечковците,на майката на Лусмар също!!  bouquet  bouquet
Анна не си права не е като зло джудженце ,а като хитруша  Grinning Ще има да ви върти на пръста си ..особено мъжката част  Party И каква е бузанка  Grinning Браво!
Жули бая хапва,но имам чувството ,че не наддава много ,много ,а такъв апетит има  Crazy Ох и аз не знам какво искам -единия ден като я видя как хапва и пърха за яденето си викам:Дано не стане дебелана,а после пък се чудя дали наддава достатъчно  Grinning
Змейковице-може нарочно да казва,че няма да получиш това ,което искаш,за да те изненада утре или в подходящия момент Peace Стискам ти палци  Praynig

# 51
  • Варна
Ееееее, Анитка, недей така бе. Рано още за сестричка на Макси /макар, че всички ме бъзикат, че сме го оставили при майка и вече можем за сестричка да работим/. Обаче миналата година явно съм прехвърлила забременяващия вирус на всичко живо около мене дето става за забременяване - чакам 6 бебета на приятелки....  Mr. Green за сега.. Mr. Green може и още някоя да ме зарадва  Laughing
А иначе за разходки - ми той Макси чак в петък се оказа, че ще го вземем, а и аз като съм на работа не мога да го разходя.... Евентуално събота може да се видим... ще се чуем

ЕЕЕЕ, много сладка тази Евка!!! Да е жива и здрава, и все така дяволито да се усмихва!!! Има да мами мъжете като порасне....

Честито на майчето на Лусмар!! Да е много обичана мама  Heart Eyes

# 52
  • София
ЧЕСТИТИ 9 МЕСЕЦА НА ЕВКА!
Анна много си е сладко детето,и като най-злите джуджета да се усмихва пак ще ми е слабост.За първи път ми се случва да видя толкова голяма прилика между брат и сестра.Без да съм виждала Мони като малък съм сигурна,че Евка в момента му е 100% копие.Да са ти живи и здрави и много да те слушат.
Ирка и аз се присъединявам към мнението на мамите да записваш всичко за чувствата си  в дневник(ако вече не си го започнала),невероятна си.Много обичам да ти чета именно тези постинги,защото много ме разчустват и после ми става много хубаво на душата.

# 53
Здравейте и от мен.
Днес отново се върна моето дете. Едно спокойно и добро. Играе си, радва се. Лусмар, за игрите, ние си си играем в хола, на земята. Аз бях пуснала едно клипче. Много му харесва там. Вчера си помислих че му е омръзнало вече, но чвно вчера си беше кривотийка от зъбите, но днес пак си се забавляваше там. А аз свърших сумати и неща. А Мони сериозно ли се вози вече в количките по заведенията дето са. И ние имаме тук на близо , но не съм го слагала.

Честит рожден ден ма майчето на Лусмар!
Честити 9 месеца на Ева!

# 54
  • Пловдив

верно утре е валентинчо, като се замисля, нищо повече не искам от това да сме заедно и здрави  Hug, от семейството и домашната топлина по-голямо щастие няма!

Малко тъпо съм го написала за подаръците...  Rolling Eyes Не са важни за мен по принцип - интересува ме точно този жест, който искам да направи, ама той си е инатлив Козирог какво да го правя и не признава брака  Rolling Eyes
Днес цял ден не мога да вляза във форума, дано го оправят  Peace

# 55
Честити 9 месеца на Евка- да е жива и здрава!

Честит рожден ден на майката на Лусмар!

Момичета, не можете да си представите какво ми се случи днес- забравих да отведа Вики на консултация. Направо ще се  #2gunfire #Cussing out как можах да забравя. Утре ще се обадя да видя дали има свободни часове, че при нас всичко е със записване.

Играем навсякъде и свсичко, стига да съм покрай нея от време на време и да й разнообразявам за бавленията

# 56
  • София
Честито на месечковците!

Честит празник на Лусмар!

В къщата си имам истинска разбойничка.
Днес се излупахме три пъти яко и още няколко пъти по-лекичко.
Вече направо не знам как де го опазвам това дете.
Момичета как си обезопасявате къщите?

# 57
  • Пловдив
Здравейте и от мен,

veni_viki, не се ядосваи че си забравила за консултацията, дано имат скоро свободен час, че тук при мен консултациите са веднъж на 2 месеца  #Crazy
По този повод да се оплача от моята принцеса, днес бяхме на консултация, освен че рева когато я теглеха и мериха, доста порева при лекарката и тя немога да се увери че следи предмети и да провери другите двигателни умения, та прие честната ми дума че моето зверче ги може. Иначе сме 8,04кг и 71 см.
Змейковице, ме обиждай Козирозите  Laughing аз като такъв мога да кажа че когато решим тогава правим нещо....
И около мен има доста бременни колежки и даже приятелката ми от Румъния е бременна с близнаци и термина и е Май, та честно казано много ми липсва коремчето  Embarassed
Накрая един поздрав от нас:
http://images13.snimka.bg/002175355.jpg

# 58
Вчера ми пуснаха най-накрая нета, че не го бяхме платили и бях надъхана да пиша, но пък за късмет форума не ми се отваряше. Иначе за щастие успях да ви изчета и доста се посмях с поривите на Ани за Евровизия и лафа на Сискиния мъж за пеенето. А бебоците - големи сладури, всичките.

За утрешния празник нещо не ми е празнично - вчера празнувахме и се прибрахме в 2 през нощта, а сутринта Гоги се събуди в 6 и не съм мигвала. За утре единствено си пожелавам да се наспя. А и няма на кого да оставя малкия. Нещо последно време бабите са ме отсвиркали отвсякъде и се спасяваме самопоединично. Ходим само на гости. /за заведение и дума не ще да става/ Обличам си му пижамката и чувалчето, приспивам го и посред нощите го пренасяме увит в одеал. Вече съм се усъвършенствала да го пренасям без да го будя. Но пък ми се ще да мръднем някъде навън двамата с мъжо, ама като няма кой да се сети. [/color]

Да ви се оплача - при нас вали дъжд и за разходка и дума не може да става, ще изкукаме вкъщи.

Честито на месечинките  и всички, които имат повод да празнуват!   bouquet   bouquet   bouquet

# 59
Тази вечр мъжа ми е на среща с транспортния министър и аз пак сама. Утре му заявих че аз ще излизам самосиндикално.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт