МАЙски сладички устички, казват вече първи срички!

• 15 418
  • 292
  •   1
Отговори
# 30
    Най-сетне и ние да се разпишем! Все покрай малкия и не остава време, а и като е слънчево сме все навън.
    Честито на всички празнуващи!
    Днес бяхме на консултация и вече сме 9.900 и 74 см. И пак рева през цялото време, само като видя пидито и веднага се разплака и така до края. Чудо едва го съблякох и обляках и като се вкопчел в мен милия, голям страх да не го оставя. Ние се изправяме до каквото се докопаме и обикаляме държейки се за мебелите. Казваме "ма-ма" само като е кисел и гладен, "та-та", "ба-ба", "айде", "дя-дя" и така. Кърмим се само сутрин и вечер.
   Лека вечер от нас!

# 31
  • София
karabanska,

този слайд е опция на фотобъкет сайта... много сладко става нали Simple Smile  Heart Eyes

ние 2 часа на разходка в парка откарахме, толкова топличко и печеше слънце... пролетта дойде май..

# 32
здравейте Hug
бързам да се запиша и ще ходя да чета че пак мноооого сте изписали ooooh!
цунки по муцунки Mr. Green

# 33
Честити 10 месеца на Бетина и 9 на Александър!

Днес направо ще хващам гората. Ивко ме побърка. Цял ден рев. Два зъба му избиха днес и просто е ужасен. Добре поне че беше топло и преди обяд и следобяд излизахме навън. Но за малкото време през което бяхме у нас все на ръце иска или да съм покрай него, направо откачих. Преди половин час заспа. Дидо се стяга да ходи на диско, а аз вече ще си почивам, че ми дойде в повече днес.
Кабранска, честит ти изгледан филм! Аз Ивко докато беше малък само гилми гледах през деня. Гушвах го и той спеше един филм време. Ама сега няма.
Като има кастинг за конкурс "Най-добре гледано бебе" , да се пробвам и аз да се включа. Та значи , вчера незнам колко градуса беше, но си беше доста топло, и докато карах колато , заведохме детето у свеки и тя го извела на разходка. Дотук добре. Но да ви кажа как беше онлечен: боди с дълъг ръкав, чорапи, чоропогащник, панталонче, блузка, елече, ескимос, с 2 качулки - на елечето и на ескимоса, увит в одеало, отгоре термочувал. Като го видях щях да припадна.  Crazy Че аз в най-студените дни не съм го навличала така. 

# 34
  • Пловдив
Здравейте и от мен,

немога да не се включа и аз в тази хубава тема, БРАВО ОЛЧЕ!!!!
Майчета направо во завигдам за хубавото време и че могете да сте навън с бебоците, тук е едно мрачно и целия уикенд валя  Sad
Много се раздвам на всички снимки на малките госпожици и господа, ама те много бързо разстат, като че ли вчера се опитваха да се обръщат, а днес вече бели правят.
Ние все още сме само с едно зъбче и затова явно бяхме кисели миналата седмица, но зъб все още няма, добре поне че е по-весела днес. Отскоро се научи да се изправя (тук проходилките са зазранени, пък и аз исках когато сама стане готова да се изправи) на каквото намери и сега само права иска да стои. Така че сега тренираме как да паднем без да ни боли много....Казваме още чао, играем на криеница и ме мамосва постоянно...Иначе много умения май нямаме, ами като вечер съм за по 3 часа с нея, а на нея и се играе...май ще повтаряме първи клац две години newsm78
Vaniliaice, аз и дурга играчките в едха голяма пластмасова кутия, тя като я види я изпразва веднага, а в Пловдив съм купила една кутия от Jysk, прилича на сандък на съкровище.
Лека и безревлива от мен

# 35
Честити първи стъпчици на Жасмина!

Честити 10 месеца на Бетина и 9 месеца на Александър!

Ани, честита кола! Със здраве да си я караш!

Ние утре сме на консултация и ще докладвам. Много съм любопитна колко е порацнала, след като не сме ходили 2 месецазаради грипната епидемия

Момичета, Вики вече трета нощ се буди в 02ч. с ужасен рев( чак вие) и не иска нито биберон , ното чай, а като я гушна ме бута и ме рита. Така около 30мин. и после заспива сама без помощни средства. Дали е изплашена??? Има ли и други като нас
Олче, отново страхотна темичка! Супер си

Лека и спокойна нощ от нас

# 36
Олче, мерси за старанието което полагаш за нас. Много те обичаме и ценим, заради това.  bouquet
Честито на всички днешни и пропуснати месечинки Hug
Ани, твоята гледачка бие всички други Joy
Karabanska и аз съм редовно оциклена и виж ние къде правим разходката(+2 шоколада, 3 кафета и безброй бисквитки(само дето на мен ми се лепят)
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=104700
Два дни ми га нямаше форумчето, незнам защо така. newsm78
Да се похваля и аз, моето братле ми взе комп+монитор(мишки и тн.),който аз ще изплатя незнайно кога, но важното, е че и в София ще има от къде да ви пиша.Много си ми е добро братлето пу-пу.
Лека и неревлива.

# 37
# 38
Хайде да приключвам тоя меко казано слаб откъм писане ден......и да отивам да се хоризонтирам при малкия звяр,щото и ние сме в точно такъв период,като описания от Вени Вики,с малката но съществена разлика,че при нас не е само през нощта и по време на сън-днес имах такъв пищящо-ревящ и гърчещ се бебок,че ако утре не се разпиша да ме търсите по последните страници на вестниците/нямам впредвид спортните ........там може като ми мине тоя период/
Лека и спокойна нощ ви желая..и да са живи и здрави месечковците  bouquet

# 39
Ейййй и моя ред дойде!
Олче,какво да кажа?От къде ги изнамираш?Евалата...
Ани,честита кола-със здраве да си я караш и да се вслушаш в пожеланията на Кабранска!
Гичо,а честит ти компютър!Вече нямаш оправдание-всеки ден чакаме отчети...
Кабранска,пиле,честит ти филм!За хвалене си е-и така да продължава!Само да не почнеш и ти да забравяш децата по мазетата... Laughing
Вени,пу съм в твоя отбор!И Елла изпълни този прекрасен номер в 2 часа точно няколко пъти.Какво и беше-не знам,но мисля,че се получаваше,когато беше ''пре-играла'' така да се каже през деня.С една дума:превъзбудена.Сега си имаме нов трик.До 2 не спим.И после до 1 на обяд къртим ooooh!.Днес,вече супер уморена,реших да викам,белким я сплаша.И леко даже я тупнах по дупарата уж да ми обърне внимание.Няма,братче.Тя реши,че това е най-смешното нещо на света.Аз още по-бясна.Тя реши да се обърне по корем и аз с цялата си бяс я върнах по гръб.И знаете ли докъде ме доведе това?Елла започна само леко да завърта рамото уж,че се обръща и като я хвана,се заливаше от смях.На мен ми писна-оставих я.Ама тя се обръща само наполовина и ме поглежда закачливо,полу ухилена-чака аз да я хвана и да се захили.При този нов трик аз ревнах.Не за нещо друго-представяте ли си?-моето детенце измисли игра и съвсем умишлено се закачаше!Изведнъж ми се стори толкова голяма!Вече можеше да разсъждава,да хитрува,да засмива мен!А къде е малкото човече,което гледаше с наивен поглед и риткаше с краченца?Много ми е мъчно...глупаво е...но ми липсва малкото бебенце.Вече и погледът и е друг-разбиращ.Дори ми се стори странно,че не ми говори.Уж е толкова голяма,а използва бебешки звуци...много странен момент.Ако утре започне да ходи,няма да се очудя,може би ще ми се стори естествено някак си.Ами тя ходи навсякъде,все едно е дете,а не бебе.Не че не се радвам,не ме разбирайте погрешно.Обичам я страшно много,искам да порастне.Но дойде моментът да тъжа за бебето Елла...дори ми липсва.Съвсем съм се смахнала,нали?Не съм в час,хораааааааа.............
В тази връзка-месечничета да са живи и здрави,щастливи мама и тате да ги гледат и да им се радват!
Леле,Ани,тази жена не е ли чувала за претопляне на бебе бе?Егати ненормалницата!
Ох,а Траяна колко е сладка!Напълни ми душата!Гледа едно такова полусериозно,полунасмешливо-все едно вика:тея пък,какви глупости са измислили.
Ние бяхме на р ден в събота и Елла беше пеперудка.Имам само 3 снимки,щото ми падна батерията,но като ми пратят другите,ще кача.
Ей,най-важното забравих-за Елла аз съм мамммм.Като ме види и така казва Laughing.Като й е вкусно и е гладна-мням,мням.Дава си пръстчето да и го целувам/много обича/ и това е всичко.Има си мързелива майка и не й се занимава с обучение Wink
Жасминка,честити ходещи крачета!Да са ти здравички,бързички и стабилни!

# 40
  • София
Олче, темичката е страшна Grinning Като видях мечето и ми стана едно мило, аз на Румчо някой път му викам, че е малко мече, като лази на такова ми прилича Simple Smile
Честита кола на Ани - тая марка и аз много я харесвам. Дано бързо да свикнеш да я караш  и да не се разваля въобще Praynig
Честит компютър на gi4o_pi4o! Много да му се радва!
Ние вчера използвахме изцяло пролетния следобед, а Румчо въобще не гъкна в количката, само гледаше гълъбчета и други интересни неща и се занивамаше, а като му дойде време за спане, си заспа както беше седнал Heart Eyes и много се кефя, защото още си спомням как преди огласяхме градинките, преди да заспи.
При нас напоследък обличането и смяната на памперс е голямо приключение - шилото постоянно се върти и се гоним, а майка му хаби калории, докато го облече Whistling
Много смешен ми стана лафът на мъжа на Сиска за песните Joy
Честита детегледачка на Таня79 и дано като тръгне на работа пак да има време за форумчето Hug
Ирка, сигурно знаеш, ама и аз да си кажа, че според мен имаш писателски талант - едно такова затрогващо и много хубаво ги описваш нещата... Simple Smile
Хубав ден на мами и бебоци!

# 41
  • София
ЕЕЕЕЕЕййййй, Сиска къде си? Айде добро Ютро. Този път кафенце и чай от мен   food002 kaffeetrmker_2 morning  food010( чак не ми се вярва). Ако не ме изпревари Бубъл, че гледам чете  Grinning
Точно чух прогнозата- щяло да има превалявания- да видим дали всички ще са пред компа и дали днес ще бъде по- активен ден във форума.
Честито на месечковците от днес и тези които съм пропуснала .
Поздравления на Жасминка за първите стъпки.
Олче,мила, прекрасна влюбена темичка   bouquet
По повод уменията Бояна от няколко дни пълзи напред, иначе караше само назад. Вече качих цветята нависоко, защото малката буба проявява нездрав интерес към тях. Казава чао, боц , показва тате, мама, лампичката, но само когато си поиска. Вече проявява характер. Сега променя интериора, нещо не и допада моя вкус на подредба. Минирала е пода с играчки и всичко , което е успяла да докопа и вика та-та-та. Казва всякакви съчетания без мама, ама само като се усмихне с двата зъба и и прощавам. Все още е само с две зъбенца, след като на 6 месеца избиха, досега само лиги и всичко слага в устата, но няма нищо.
А Бубъл ме е изпреварила, докато се напиша.
Хайде, до довечера, че малката буба, тя така си вика, е опасно близко до един ръб. Лек ден

# 42
  • Велико Търново
ДубрЮтро!Симби, тук съм бе,но голямото ми бебе днес ще прави прощално парти в службата и трябваше да се занимая по-подробно с него!С удоволствие си вземам тройна доза кафе Laughing!

Честита месечинка на сладката Евка!Желая и да е много здраво,слънчево и добро дете за радост на всички!  bigdance2

Днес тук пак е пекнало едно слънце и аз пак ще го гледам през прозореца или терасата,ама утре ще имам количка и сокаците са мои.МОЛ-а ще го пропускам като обект на посещение още малко,че от тез вируси вече ми се изправя и бездруто правата косица Mr. Green.

Дано днес има по-голяма активност в темата!Желая ви приятен ден и много разходки,а аз отивам да чистя,защото довечера ще правя кокошо парти Mr. Green!

# 43
И аз да се разпиша тук
Олче.....новия монитор прави чудеса   bouquet темата е страхотна
Честито на месечковците и озъбилите се тези дни
Отивам да си направя кафенце...после сме на РД
Ето една шофьорска снимка.....много му допадат колите....ходим да си играем в един детски клуб наблизо....като е кофти времето

# 44
  • Варна
Добро утро!
Олче, както винаги темата е много красива! Поздравления, страхотна си  newsm51

Виф, честита бременност на приятелката ти, дано всичко този път е ОК. Аз като отворих темата не помнех да къде съм чела, мярнах само едн "Виф, честито бебче" и бях така  #Crazy Помислих, че си ти. Как е Макси? Ако сте свободни за разходки в сряда може да се видим.

Змейковичке, дано нямате повече такива среднощни изпълнения. И аз мисля, че е било от зъбче.

Ани, много се смях на разказа ти за Евровизия  smile3501 Не знам за пеенето как си, но в разказите много те бива. А, щях да забравя -честита ти кола. Хайде сега можеш да идваш до Варна през седмицата. Сериозно, престрашавай се и идвай.

Сиска, ама и твоя мъж е голям майтап с това "опитай с добро"  rotfImbo Хайде, чакаме да ни покажеш Божа в новата количка.

Ние с моя мъж по случай Св.Валентин се точим да ходим на диско. Е, няма да е на датата, защото родителите ми ще имат гости, но в събота надявам се "и Асан да е хора" и да си припомни що е то дискотека.

Синоптиците не познаха- тук напече слънце и ние ще се стягаме за навън. Слънчев ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт