МАЙски сладички устички, казват вече първи срички!

• 15 417
  • 292
  •   1
Отговори
# 15
  • Велико Търново
Добро утро! GrinningДенят е закрит от Кабранска и ако никой не ме изпревари ще го открия аз!Кафето и чая са сервирани  food010 kaffeetrmker_2 morning Coffee

Олче,темата е страхотна и много любовна Heart Eyes!Калиа,заглавието е много сладко!Поздравления и за двечките! newsm51

Честити 10 месеца на сладката Бетинка с невероятно изобретателния батко и 9 на Александър!Желая им много здраве и само усмивки да носят на мама и тате!  ura  bigdance2

Ани,явно с теб сме много подходящи за новото предавене по НТ с водещ Константин Mr. GreenНякога като се излъжа да запея на Божа и Жоро веднага казва"Моля те,опитай първо с добро"

Тук от сега пече слънце и явно ще е страхотен ден,а аз още съм без количка и ще зяпам от терасата най-много да сляза пред блока.На всички желая хубав ден с много разходки! Hug

# 16
  • София
Ани,явно с теб сме много подходящи за новото предавене по НТ с водещ Константин Mr. GreenНякога като се излъжа да запея на Божа и Жоро веднага казва"Моля те,опитай първо с добро"

Joy Joy Joy

Добро утро и от мен!
В София е мрачно и вали и разходките май ще ни се разминат днес...  Sad
А вчера беше приказно времето, но не и нашето настроение...  Twisted Evil Такова мрънкане отдавна не беше имало "в наш'та фирма"...  ooooh! Веселбата със зъбите няма край при нас...  Party Тази нощ се събуди в 4 наспан и аз - давах биба, вода, но нашият си вика и рита и аз накрая се ядосах след 5487 - то ставане до креватчето, захих го хубаво, обърнах го, намазах бибата с Дентинокс и ... обратно в леглото. И той е взел, че е заспал...  #Crazy Да, но след близо час (взаимно) бодърстване...  Twisted Evil
Друго интересно от нас няма, нещо не съм в кондиция от вчера, чувствам страшна слабост и сърцеТуп  Laughing, май умората и "настроението" ми си казват думата... Но да не почвам понеделнишки.
Хубава седмица на всички - големи и мънички! Hug

# 17
Имаме си нова темичка. Ура. Браво на Олчето.
Честито на всички месечинки.
Честито на Ани за новата кола и успех в кормуването. Благодаря на Сиска за кафето.
Олче, дано веселбата със зъбите вече да свърши и другите да ви излизат безпроблемно.
И нашите горни зъбчета ни мъчат вече втори месец и дано най-после да пробият.

# 18
  • Варна
Не съм дочела старата тема, но ще се поправя, че май съм изпуснала това онова....

Честити 10 месеца на сладката Бетинка!!!! И браво за стъпките!!! Е каката си е кака!!!! И също честити 9 месеца на Александър и Калоян!!!

Олче, мноооооооооого валентино-дейско ми стана!!!! И като знам, че на 14 и Макси ще е тук, просто  Heart Eyes Hug

Мимозка, що го сръбваш така мъжо, по-спокойно, по-отдалеч, че да не разбере откъде му е дошло даже  Laughing

А н и, еееее ти направо ме разби!!!! Не знам за евровизия, ама ако има конкурс за вицове, ти си  Peace

Хайде, време е за работа..... любимите ми цифри....

АААА, исках да ви се похваля. Моя много близка приятелка загуби бебето си няколко дни преди термин /починало е преди да се роди/. Милата трудно го преодоля, но все пак успя - минаха почти 2 год. И в петък ми каза, че пак е бременна - направо си умрях от кеф  Heart Eyes аз много си я обичам и много се радвам и се  Praynig този път всичко да е ОК
А пък кръстницата ни е с термин в сряда на 14, и бебето още не ще да излиза  Crossing Arms , явно ще е влюбено бебе  Mr. Green  Crazy

Последна редакция: пн, 12 фев 2007, 10:20 от Vif

# 19
  • Бургас
Честит 10 месец на Бетинка и 9 на Александър! Да са здрави и щастливи, палави и игриви!
Ани  Joy душко, ми то май вече няма нужда да можеш да пееш - я заголи дупе и цици и тичай на Евровизията, пък ние дружно ще гласуваме за тебе.  Peace
Олче, темичката ни е супер   bouquet Again, действа ми страшно празнично. Аз посред нощ родих идея за тема, но ти вече си я сготвила.
Змейковица, дано да са били зъбки и да няма повече такива изпълнения - я кажи на Калинка Малинка, като и се купонясва да се облича и да излиза, не да плаши така  Wink
Я чакай и аз да се мушна в класацията за най-добър гледач - нашия татко загуби Жасмина .. в къщи. Оставих му я да я гледа в хола - той естествено беше  на компа, по едно време чувам едни ръчички как пляскат по мозайката в коридора, дребосъчка ришела че не и се седи там и пристига при мен в спалнята / казах ли ви, че вече си отваря вратите като са притворени хваща отстрани, дава назад и отваря/. Та извиках аз на мъжо" ти нали щеше да я гледаш?", а той " ми тя къде е  Shocked?" - хич не разбрал, че детето излязло, пусти игри, бомба да беше паднала нямаше да усети.
Vif, дано приятелката ти изкара една безпроблемна бременност и да се радва на прекрасно бебче, а кръстницата ти може пък да не иска празника да пропусне Grinning

# 20
Добро утро!
Днес Александър ви черпи cook cheers kaffeetrmker_2 morning Popcorn beer beer3 beer2  food002 newsm38  party023.

# 21
  • София
добро утро!

bouquet ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧИНКОВЦИТЕ  Joy !

ЗА ВСИЧКИ ТЯХ ПОЗДРАВ ОТ НАС И ЗА ПРАЗНИКА НА ЛюБОВТА  newsm51 - http://s100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/?action=view&am … nt=1171269200.pbw

всички снимки много сладки, недче, стоянчо голям бонбон с този пъзел, ние нямаме таквоз чудо още (всичко в кошарата за игра трипам, но май скоро за Миа място няма да има). Давайте идеи къде да държим нарастващия куп играчки... в мрежените кошове ли , къде????

змейко, радвам се , че Калинка е добре, да не е от зъбетата тази Т била?

ще ставам, че на момата й се приспа, а се гуши в мен преди това.

пс. Виф,  честита бременност на приятелката ти! да са живи и здравички и двете бебчета!

Последна редакция: пн, 12 фев 2007, 10:35 от vaniliaice

# 22
  • Бургас
Айде да се включа и аз в новата тема
Честито на всички празнуващи днес
А да кажа и аз за нашите умение /или по скоро липсата на такива/, ми те се свеждат да нищо, Радослав нища не прави нито боц, нито чао, абе нищо, само казва мама, баба , бебе и т.н. но да не си помислите че това е съзнателно  Mr. Green, само повтаря като папагалче, нали цял ден някои му казва "къде е мама ..."
Направо кво да ви разправям , а да освен това не пълзи, но затова пък с паяка е № 1, дори не се подпира само го сурка след себе си ...
 А от днес ядем и макарони -звездички направо ги смля  bowuu

# 23
Честито на Бeтинка и Александър   bouquet
Ванила- на нас ни подариха много функционална кутия за итрачки.Пластмасова,червена на колелца ,с капак и дръжки.Дръжките закопчават капака,на него има направени места да се надстроява с още кутии така,че да е стабилно.Дано го обясних правилно.Понеже има колелца се мести навсякъде и детето може да го бута и дърпа.Това е кутията ,в която баткото разхожда Жули из цялата къща  Joy Ако някой не интересува ще покажа снимки специално на кутията.

ВИФ -знам ,че така трябва ама пусто характер/зодия ли/ бързо избухвам и бързо ми минава..не,че е в моя полза ама  Rolling Eyes ,че и горкия не бил виновен  hahaha Стискам палци и на двете ти приятелки  Praynig
Сиска ме разбиииииииии rotfImbo rotfImao rotfImbo ей голям образ си  Grinning

# 24
Да се разпишем и ние в новата темичка!

Честито на всички месечковци, да са живи и здрави!

gwendoline,специални благодарности от нас с Вики, много приятно ни изненада.Само, че не знам в кой вестник да се търсим, че не съм много редовна в четенето.Писала съм ти ма лична  bouquet

На всички приятен ден от нас!

# 25
Здравейте от нас за днес и в новата темичка. Е, нека  и аз да поздравя авторката   bouquet. Олче, както винаги си положила усилия и всичко е на ниво Simple Smile.
Първо честито на празнуващите. Честити първи стъпки на Жасминка.
Малеее, а като проходят дечковците какво ни чака... Laughing
Ние в класация за добър гледач не можем да участваме, щото като го оставим Каян в проходилката и не се сещаме да го извадим. Само си се гледа детето. Харесал си е един бенджамин и само ходи да му опъва листата. Е, понякога си слага в устата от тях, но нали майка му е за това - да следи. Другото му любимо място /освен коша за боклук/ е едно чекмедже с вилици и лъжици. Блъска го, обслужва се сам с прибори и много се забавлява.
Вчера, да ви се оплача беше страшен ден. Още от сутринта Калоян се събуди ревейки и така - до обяд. Унесе за 10 минути и после пак -рев. Даже и температура имаше и то висока - 38.5. Към 1:00 заспа и се събуди чак в 5.30 милото. Небеше яло 7 часа. И като се събуди - друг човек. Смее се, крещи. Нищо общо със сутрешното настроение. Сигурно са зъби. Нямам друго обяснение.
Относно уменията: казва ам-ма-ам - не зная ам-ам ли е или мама /май е първото обаче Grinning/, дава боц, когато поиска, казва чао, когато поиска и винаги сочи с поглед къде е лампичката.
Аз за играчките съм решила да вземе кош за дрехи. Пластмасов. Дано се окаже траен, че досега два от мрежа скъсахме. И той ще е за всички други играчки , без плюшените. За тях сме отделили цял рафт в секцията.
Ани, честито ти возило. Със здраве и безаварийно да си я караш. Искам и аз скоро да се похваля с нещо подобно.
Тук изгря слънце и отивам да водя домочадието на разходка. Чао и лек ден от нас.

# 26
  • Плевен
Здравейте МАЙки!
ОЛЧЕ, ПРЕКРАСНА ТЕМА!  newsm51

ЧЕСТИТ 10 МЕСЕЦ НА БЕТИНКА И 9 НА АЛЕКСАНДЪР!

Днес ми е едно такова гадно настроението, чак не мога да се позная, преумора ли е какво е, но съм като прегазена с влак, едвам гледам, а уж съм спала...много кофти започвам седмицата. То и едно валежно в Плевен, но ето сега като пиша и ...  Nature Partly Sunny проби слънчицето през облаците. Дано се пооправи за да излезем малко, че да свежна навън!
Да ви поздравим и покажем как Траяна гледа реклами по телевизията

Весел ден и приятни разходки!  smile3531

# 27
  • София
АА Недке това с къщичката от пъзел е класика в жанра  Joy hahaha Ние имаме поне 10 такива снимки ..моля те  Laughing
А ще разделим конкурса на 2 - първо дете и 2-3 дете на мама и тате. Та вие сте привилигировани.   Joy  Laughing
Хайде лек ден  Hug

# 28
.......... newsm78къде сте,бе мами.....???.айде събота и неделя-татита,други роднини...гости-мости...ама днес е понеделник-не е честно някак да няма никой Naughty-пък и времето е мрачно/поне нашето,де-одеве и малко слънчице се показа,ама ние докато се накъткаме и замина на някъде/......пък и моетео главоболие си намери обяснението в поредния/ вече май редовен/ цикъл........та май ще си лентяйстваме вкъщи/доколкото може след съботно- неделната фиеста с цапане и разхвърляне/ ...и да се похваля-изгледзах цял филм одеве/ама ако искате ми се смейте но за пръв път откак съм родила Иво ми се случва Mr. Green/.сега и с кафенце ще си угодя...пък и запасите от "шошколад" ще прегледам и ще се жертвам в името на Сами аз да поема голямата част от вредностите Wink........но стига съм се разпростирала....ами да пожелая късмет на всички ви....да кажа,че Стоянчо е страшно чаровен/че снощи го пропуснах/,Тери да споделя,че много критично ги гледа тез реклами/то и ние гърнето основно за ТВстол го ползваме/....,на Ванилка да отправя питане относно ефектите към слайдшоуто/много красиво се е получило-ама то с този модел май друг вариант няма/...........и ако броим и издънките с по-големи деца-да се включа със забравяне на Самуил/ на два месеца беше/ в стаята в сутерена дето държим количката-аз взех торбите с покупките и оставих татито да вземе спящото дете....но той заключил стаята и тръгнал нагоре с ръцете в джобовете...е ,познайте дали вече му гласувам доверие да ми прибира децата ooooh!...........

Последна редакция: пн, 12 фев 2007, 17:02 от Анонимен

# 29
  • София
....

Последна редакция: пн, 12 фев 2007, 19:17 от vaniliaice

Общи условия

Активация на акаунт