Стилът ни според възрастта (40+) - лайфстайл тема за пораснали момичета. Април!

• 169 995
  • 2 280
  •   1
Отговори
# 1 110
Честит Ден Рожден, Пинк! Изключителен дух и вдъхновение има в теб, пази ги със здраве! Flowers HibiscusKiss

Снимки в темата почти не видях, обаче Копче и Агент, така ме пренесохте в друга реалност Flowers Hibiscus Heart Exl
Сиска, винаги изглеждаш страхотно!

Полата на Ани ме подсети, как преди 5-6 години, като реших да сменя стила се оказа, че нямам бяла/ черна/ тениска/ топ/ изчистени. Запълних надлежно този пропуск, разбира се (COS/ Arket са добър вариант). Мисълта ми e, че с нещо такова и кецове, е лесно ежедневно облекло. Обожавам да ми е удобно.
Много харесвам бял tank top. Нося със всичко.

Mimy, откъде са белите Premiata?

Малко цветни идеи https://www.plumo.com/?gclid=CjwKCAjww_iwBhApEiwAuG6ccMwoOw8vZVB … T96hoCEpAQAvD_BwE

# 1 111
  • София
Честита да си, Пинки. Много здрава и щастлива!

Лични снимки на почти никого май не видях, но пък природните красоти много ми харесаха, особено жълтата отровна сестра.
Ани, полата ти ми харесва с оригиналната си дължина.

Оказа се, че нямам чисто черно сако, а ще ми трябва за състезанието през уикенда. Нямам и време да обикалям магазини, за да търся. Disappointed

И да се похваля, че покрива на Магни съм го виждала с очите си, но ще се включа и в покривната форумска среща Stuck Out Tongue

# 1 112
Честит рожден ден Pink Dress!
Да си жива и здравa, усмихната, феерична и все така мила, вдъхновяваща и пълна със сила!
Скрит текст:

С обувките съм като Магни (мечтая за терасата ти, в някой момент ще се метна на първия самолет и
ще дойда да проверя поляти ли са цветята на терасата Kissing Heart), нося токчета с часове, но най-добре ми е със сандали, чехли и джапанки. Токчетата, а и всички обувки ги избирам все едно ще ходя през девет планини в десета Joy едни да са, но като продължение на крака ми.

Копче, мерси за франджипанитата. Закичи се с едно и за мен Flowers Cherry Blossom

Mimy, защо не. Аз нося Premiata и с рокли и костюми които си искат токчета и ми харесва.
Оглеждам се за едни по-летни да си взема, като светлите които си показала.
И аз съм за сандали на ток към роклята - нисък, среден, висок, каквато ти е удобна.

Днес вали, още не съм излязла, пролетно е.

На Сиска червилата ме вдъхновиха за ново, госпожицата иска да ми избере по-тъмно матово, а аз мислех за по-розово и нежно.

# 1 113
  • Бургас
Добро утро и от мен!
Честит празник на Pink dress! Много  здраве и безброй усмихнати дни!
И аз си поръчах ново червило и един колан за дънки, ще покажа като пристигнат.

Последна редакция: ср, 17 апр 2024, 11:46 от sunny-n

# 1 114
Днес си пускам отпуската за Гя. И след 17 май пак отивам за седмица. Оказа се, че ММ иска там да посрещне РД. Аз нямам нищо против! Wink Стискайте палци да ме пуснат! Hands Pray
За поводи обувки избирам красиви, от колата до мястото и обратно...понякога за там взимам по ниски ако се очертава денс!

# 1 115
  • Бургас
Аз така и правя, като не съм в Б-с шляпам по джапанки Ипанема  -най-издръжливи и неплъзгащи се.Чат-пат от летните маратонки като чорап.
Мими,  да не ми е астрален близнак твоя човек.

# 1 116
Честит рожден ден, [bPink dress][/b]! Бъди здрава и розово да ти е в душата Hug

Ани, и от мен ЗА оригиналната дължина на полата. Харесва ми и с черно, и с бяло, и с кец, и с токчета.
Непременно бих дошла отново в Малта, Магни, този път специално за теб и твоя покрив. Виното за купона ще е от мен Heart Eyes

# 1 117
Ани, и от мен ЗА оригиналната дължина на полата. Харесва ми и с черно, и с бяло, и с кец, и с токчета.
Направо ѝ се чудя на Ани какво толкова я мисли тая пола, стои и толкова хубаво, ако можеше да се види в моите очи. Такова плисе не може да си позволи всеки! Sparkling Heart

# 1 118
Адаш, моля ти се, никакви маратонки за онази ефирна рокля, за повода ще изтърпиш! Kissing Heart Красотата иска жертви! Hug
Ани беше показала едни заострени ниски обувки/тип балеринки. Защо не пробваш с тях?
Мими, само заради теб ще отида да премеря нещо из мола днес! Но ще си нося маратонките в дамската чанта. По същото време и ние ще сме в Гя! Весело да си изкарате и да ни е хубаво времето.

Mimy, откъде са белите Premiata?
Елирост, аз от официалния сайт на премиата си ги поръчвам.
Ал, Магни, ще видя днес дали ще намеря нещо, благодаря за съвета.
Пенева, ще го потърся този крем.

# 1 119
Адаш, ти май не разбра кремът доколкото разбрах е за търкане между крачетата. На комар като теб не му трябва!
Сега гледам как се връща Шугара, я вижте какъв бански имат! Grinning
https://sugarfree.bg/exclusive-edition-tsyal-banski-rozovo-23804282-715

Последна редакция: ср, 17 апр 2024, 10:05 от mimi.7299

# 1 120
  • Велико Търново
Пускам снимка с костюма преди зъболекаря и после ще се връщам да чета.
Роклята, ах роклята -уникална е!Днес около 17.00 часа спирам да ям и пия, защото утре няма да мога да я закопчея.Всеки лев си струва!
Скрит текст:
Скрит текст:
На живо е уникално красив, толкова е изпипан.Само, ако не прекалявах с храната.

# 1 121
Мимиии, ще
падне покривът, защото сме много, не дебели😂😂😂
Всяка обувка ме убива, даже джапанки ми правят мазол.Не знам каква е тази работа🤦🏻♀
Онзи ден пак се сдобих с нов от обувки, които имам от 8г.
Какво гадно време днес Sad((

# 1 122
Mimi, стискам палци за Гърция
И да имате хубаво време с Mimy

Отворих сайта на Пепина да гледам, има като на Макадамия змийчетата
https://pepina.bg/product/damski-zlatni-sandali-18177
тези ми харесват, но дали ще е ок в жегата с тия лентички....
https://pepina.bg/product/damski-zlatni-sandali-18176
https://pepina.bg/product/damski-zeleni-sandali
и като за баби както би казал ММ
https://pepina.bg/product/damski-obuvki-s-otvorena-peta-196
и като за мацки
https://pepina.bg/product/damski-ostri-obuvki-s-otvorena-peta

Оооо, Сиска
с костюма си уау.
Толкова здраво спортуваш, във форма си, един кг няма да те бутне. Много си фит
Нямам търпение да те видя с роклята

Банския на Шугъра не знам за дами с бюст или за  такива без бюст е подходящ
Аз имам два цели на Парамидона, единия го облякох за едно спа, а другия така и си остана с етикет

Последна редакция: ср, 17 апр 2024, 10:31 от Al Georgieva

# 1 123
Честит рожден ден Pink Dress!
Много положителни емоции пожелавам!
И един цветен поздрав от моята тераса Simple Smile
Неприятно е времето днес. За малко да си облека дебелото яке.
А вчера си беше супер по риза.

Някой пазарувал ли е от дрехите на ELLEN MORE? Изскочи ми реклама и си харесах някои неща.

Последна редакция: ср, 17 апр 2024, 20:58 от pep_si

# 1 124
  • Бургас
Siska, наистина е много красив костюма и ти стои страхотно.
Пришки отдавна не са ми ставали от обувки. На босо обаче дали сандали или джапанки, почти винаги на първо слагане за сезона се получават. То е нормално, кожата е изнежена от затворените обувки, а и не е имало триене на това място. Затова гледам първото обуване да е за кратко, да посвикне кожата.

Общи условия

Активация на акаунт