Стилът ни според възрастта (40+) - лайфстайл тема за пораснали момичета. Април!

• 170 003
  • 2 280
  •   1
Отговори
# 1 095
Нареждам се на опашката за терасата на Магни. Била съм в Малта, хареса ми, ще повторя някой ден.
Ако щеш вярвай още имам смесител с две отделни кранчета за топла и студена вода. А теб няма да те мисля като пресичаме и като те возя с колата. 🤗
Момичета, приготвяйте зимните якета отново. Времето само при Копче и Агент ще е хубаво май.
Пинки, какъв тоалет избра за празника?
Лека нощ от мен!

# 1 096
ЧРД, Пинки! Здраве и хубави емоции ти белая най-сърдечно❤❤❤
Идвам и аз на терасата на Магни- ще падне накрая тоз покрив.😂

# 1 097
  • Велико Търново
Добро угро, момичета!
Мила Пинк, от цялото си сърце ти пожелавам да си здрава, безкрайно щастлива и все така прекрасна!Весел празник да имаш!

Магни, и аз ще дойда на покрива!Може да направим форумна среща в Малта, аз и в София, Варна или при мен в Търново искам....
Деси, много е хубав този гащериозон, представих си го на теб!
Благодаря за хубавите думи, днес чакайте снимки с роклята и белия костюм, че и още едни бял панталон на М.Д ще взема и още един, но той не е за кецове/сникърси и една дълга до глезен дънкова риза дадох да ми я скъсят.
И така официално спирам да купувам рокли и панталони, само няколко тениски/топове ще взема и край.

Хубав ден, момичета!Аз след малко тръгвам на спининг!

# 1 098
Пинки, честита да си! Здрава, щастлива, много обичана и глезена!
Ани, подкрепям мнението на Чека за белите тениски и обувки с леопардовата пола. И не я глади! Нищо няма да се получи. Отиди при шивач и питай той какво може да направи.
Сиска, много ти е добре панталона. За червилото си знаеш.
Магни да се активизира и да купи по- голямо джакузи.
От темата освен стил крада още положителни емоции, но и много полезна информация. Ето, вече знам за китката франжипан.

# 1 099
Добро утро на всички!
Мрачното време няма значение, когато четеш тази тема.

Честит празник на Пинки! Здраве, късмет, вдъхновение и любов!

В Малта бях точно преди Ковид. Страхотно място. Времето беше хубаво. С много добри впечатления съм. Някоя зима ще отида пак.

# 1 100
Честит рожден ден, Пинк! Да си много, много, много здрава Hug и все така лъчезарна!

Тази сутрин извадих пак якетата, децата излязоха, аз не мога да се накарам... Мрачно и влажно е Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 17 апр 2024, 08:22 от peneva_a

# 1 101
  • Бургас
Магни, създала си си прекрасно и уютно кътче! А басейнчето/джакузито -представих си какво ли е с чаша шампанско под звездите. Като по-млада не си падах много по цветята, но откакто съм тази възрастова категория изведнъж ми стана много хубаво да си гледам и садя растения.
 На мен ми се върти идеята за магнолия, но моята градинка в двора е много малка, а те май стават големи дървета.

Честит празник, Пинки! Бъди жива и здрава! Мислех, че и ти си Телец с този афинитет към красивите дрехи и платове.

Последна редакция: ср, 17 апр 2024, 07:53 от Галчудо

# 1 102
Мале, изписали сте света!
Пинки, слънчице, честита да си! Бъди здрава, все така ефирно-романтична и много, много щастлива! Purple Heart

И аз мечтая за терасата! Със сигурност Малта вече е в списъка ми, при любимото море и Магни! И да не чувам, че нямаш стил, винаги мога да позная кой тоалет е твоя...Hug
ДХЗ гащеризонът е страхотен. Дано го доставят пак. И аз се сетих за разкошната рокля на цветя от сватбата! Flowers Hibiscus

Къде е Агента? Вчера не е дала отчет... Thinking
Днес какво ще обличаме момичета. При нас е топло, но мрачно? Wink
ДХЗ много ме разсмя, че терасата ще падне...ама аз ще съм отслабнала до тогава! Joy

Последна редакция: ср, 17 апр 2024, 07:55 от mimi.7299

# 1 103
Добро утро, момичета!
ЧРД, Пинки! Здрава, щастлива и красива бъди!
Магни, уникален е този рай около теб. Много уютно и релаксиращо изглежда.
Сиска, много ми харесва стила ти и червилото! Чакаме снимка на новите покупки.
Ани, имам много подобна на тази пола и я нося с черно, но дължината на моята е до средата на прасеца и има цепки.
Момичетата на почивка - много хубави снимки видях, приятно!
Адаш, направо усетих как мирише този люляк.
Темата е приятна и полезна, вярвам на много от нас. Различно е да гледаш дреха на сайт/манекен и на някой тук, поне аз придобивам много по-добра представя за визията й. Аз също си крада идеи, признавам! Купих си широк панталон, който не бих имала смелостта да нося преди да ви срещна тук.
Иначе времето се развали, ще приберем отново летния гардероб…
Да се оплача - краката ми с напредването на възрастта стават все по изискващи и вчера дори едни кецове успяха да ми направят рани…Единствено се чувстват комфортно в спортна обувка тип маратонка и съм на ръба за онази синя рокля да купя нещо от сорта на това:
Скрит текст:

Или на това:

Дори ниските мокасини, които бях купила наскоро ми убиват и правят рани.

# 1 104
  • Бургас
И на мен всичко може да ми прави пришки-дори кецове, обувки тип маратонка .Едни на Каприс как ли не ги мъчих, стелки, лепки, така са направени, че на ахилеса винаги ми правят рана.Заострени пък задължително мазол.

# 1 105
Адаш, моля ти се, никакви маратонки за онази ефирна рокля, за повода ще изтърпиш! Kissing Heart Красотата иска жертви! Hug
Ани беше показала едни заострени ниски обувки/тип балеринки. Защо не пробваш с тях?

Последна редакция: ср, 17 апр 2024, 09:25 от mimi.7299

# 1 106
Пинки,
ЧРД  здраве, щастие и сбъдване на всички желания!

Ама много са лоши 😉 -55% , а сега де
https://www.amazon.de/-/en/Liebeskind-Womens-Chelsea-Shopper-Aur … 9d7198af8837&th=1

# 1 107
Ей за този крем преванривно за протриване ви писах вчера
Скрит текст:

# 1 108
  • Сливен
ЧРД, Пинк! Бъди здрава, щастлива, силна и вдъхновяваща! Бъди млада по дух и мечти!

# 1 109
ДХЗ много ме разсмя, че терасата ще падне...ама аз ще съм отслабнала до тогава! Joy
И мен развесели, както и изказването на Мариат, че трябва да купувам по-голямо джакузи. Ох какво усмихнато начало на сутринта
Скрит текст:
между другото всичко, цветно което показвам е пак благодарение на този форум. Цветя имам от 4 години и тук ме научиха как да ги отглеждам
Мен обувки не ми правят пришки, обаче каквито и да нося повече от 6-7 часа на крак ми смачкват пръстите чак ми се реве. Даже баланските редувам с други маратонки. Ако можех бих ходила само с чехли и отворени модели.
Мими, аз бих потърсила елегнатни не много високи даже и сврачешки сандали за тази красива рокля.

Общи условия

Активация на акаунт