Стилът ни според възрастта (40+) - лайфстайл тема за пораснали момичета. Април!

• 169 981
  • 2 280
  •   1
Отговори
# 1 245
  • Велико Търново
mtz, сияеш!Страхотна си!

# 1 246
  • София
Ани, много хубав е резултатът от процедурите.
Ал, сакото не се вижда много, но е стилистичен завой мисля за теб - готина промяна.
Мими, другите са ти дали насока за ниацинамид продуктите - тонер или серум.

# 1 247
Мими, освен всички съвети за промяна в храненето и по- детайлно почистване на лицето, аз бих я успокоила дъщеря ти, случвало ми се е и на мен след почивка кожата ми да страда. От пясък, от мръсен въздух или от сух такъв в самолета. Поправя ме добро почистване при козметик и хидратация.

# 1 248
Мими, освен всички съвети за промяна в храненето и по- детайлно почистване на лицето, аз бих я успокоила дъщеря ти, случвало ми се е и на мен след почивка кожата ми да страда. От пясък, от мръсен въздух или от сух такъв в самолета. Поправя ме добро почистване при козметик и хидратация.
Тя не се е притеснила особено Flushed, дерматолог няма скоро да види, тя е на стаж, не на почивка! Wink

Последна редакция: чт, 18 апр 2024, 11:37 от mimi.7299

# 1 249
Ани, страхотна си, страхотна!
Тази сутрин направихме фотосесията, която ще ми е за рождения ден.Като е готова ще ви покажа снимките.С фотографката, която ми е приятелка от форума имам 14 годишна дружба, хората толкова брак нямат.
Ето и зелената рокля от ревюто.Няколко пъти мислех да я продам, но все се отказвах.
Скрит текст:
Не я продавай, твоята си е!!!

Много те харесвам във всякакви нюанси "беж" от бялото до карамел/бежово, но... С това зелено многи ми хареса, шик и женственост Broken Heart Аз повече те харесвам в нея, отколкото в анималистичния принт...

ПП: вчера нещо писа "леля Силвия", та... моята леля се казва така Joy та не си леля Силвия... Може да си Силвия, Сиси, Сиска, Силвѝ, ама... "леля Силвия" - не!

Ани - сияйна, mtz свежарка... Ама как може да сте такива готини и лъчезарни, пък аз съм недоспал таласъм Thinking

# 1 250
ani, лицето ти е много добре. Може ли да попитам с каква спирала си? Миглите са уау.

# 1 251
Такива официални рокли са много впечатляващи и запомнящи се и човек веднъж, макс два пъти да ги облече и това е.
За зелената рокля на Сиска говоря. Ако беше червена пак щеше да е за едно, две обличания.
Ако ще виси в гардероба, по-добре да се продаде.
Шарената рокля е друга, тя става за повече носения - с нея Сиска ми напомни на кралицата от 300.

Харпа, съвсем си е в моя стил, днес съм с едно подобно сако, колегата преди малко ми казва "Взимай мундира и да тръгваме за среща"

# 1 252
Моето мнение е, че дори и да няма поводи, има две щерки, които  може да я облекат.
Харпи, не те видях, а сега разбрах, че някъде по трасето съм изпуснала и Ал. Отивам да се поправя.

# 1 253
  • Бургас/Пз
Пенева, коремът ме боли от смях като те чета. Много харесвам чувството ти за хумор . Таласъм 🤣😂🤣 ще те изям просто 😘

Сиска, не я продавай, страхотна е! Честно искам да съм ти сестра и на теб.
Мтз, прекрасна си. Снимките ти в движение те показват в различна светлина от статичните пред огледалото . Супер готина и позитивна, заразяваща ❤❤❤

Мариголд, спиралата е открити на Харпи , корейска , ето тази. https://kocos.bg/Heimish-Dailism-Smudge-Stop-mascara--1-2293
Тюбинг е , маха се само и единствено с вода. Пада на парцалчета , но с повече вода се почиства идеално. За хора като мен, с чувствителни очи, които се зачервяват от най малкото потъпкване , е идеална. Това ми е третата и много рядко посягам вече към Клиник . За първи път в живота си съм само с две спирали 🙈😂
Ако мога и червилата да минимизирам , ще е супер .

Искам да споделя, че вчера говорих с козметичката за слънцезащитите и тя каза, че акнетичните кожи доста по трудно намират точния продукт. Вчера бях само с лилавата на Ултравиолет и като ми почистваше лицето отбеляза, че я намира за много хубав продукт , който въпреки че е минерален не се набива в порите. Даже ще й я нося другата седмица да я пробва.

Моята цел в грижата за кожата е да си я харесвам до толкова , че да спра да слагам всеки ден фдт. Е, най- после съм в такъв период. Обаче то може би е свързано и с вътрешно усещане на харесване. Просто от известно време съм в тази фаза 😍 колкото и нескромно да звучи Simple Smile

# 1 254
Ето я моята кожа, това е най отблизо, намазана съм само с крем Joy

Последна редакция: пт, 19 апр 2024, 07:59 от mimi.7299

# 1 255
Хваля си  Ултравиолет от колко време. Сега вече и в Софийската Сефора я има. Уффф процент не получавам за препоръчани продукти. 🤣🤣🤣🤣
Не я сменям за нищо, нито желание да пробвам нещо друго или ново имам. 😂

# 1 256
Mtz сияе по тия пътешествия Hug
Наистина в движение снимките са други.

За фдт и без, то е до вътрешното ни усещане.
Аз не нося фдт, никога не съм носила при все че кожата ми е далеч от съвършенство, но съм ок с това.
Виж без спирала не излизам, миглите ми са бяло руси.

Cloè, кое беше това Ултравиолет?

Мими, лицето ти е супер.

# 1 257
Мими,
Дъщеря ти има ли isdin слънцезащита там? Моето лице много правеше пъпки от сл. защити. Isdin 30 ми е добре, а от скоро и Юсерин 50. С друга веднага отимам големи дебели подкожни пъпки по челото (а по принцип нямам никакви).

# 1 258
Рошличка, не знам до какви продукти има достъп там, ще пробвам със съветите и ще решим какво да променим. Тя винаги е имала здравословна рутина, и успешно сме се справяли с пъпки, комедони и т.н. Явно смяната на средата ще трябва да промени и рутината.
Аз също трудно намирам слънцезащита, почват да ми стават пъпки, които никога не съм имала. От Кларанса съм доволна на 100 %. ФДТ никога не съм ползвала ежедневно, намажа ли се с него или ВВ крем почват да ме питат дали съм правила процедури. Но дори и това не може да ме накара да си го причиня ежедневно.
Замислям се за ботокс на челото, но дерматоложката каза, че няма нужда. Ще видим тази на Ани какво ще каже? Wink

# 1 259
Ал, ето я

Не гледах какво пише, че е за мазна кожа. Объркали са се. За суха и комбинирана кожа е разкошна. Мазната да бяга от нея ще ѝ дойде тежка и ще лъсне.

Общи условия

Активация на акаунт