Стилът ни според възрастта (40+) - лайфстайл тема за пораснали момичета. Април!

• 169 988
  • 2 280
  •   1
Отговори
# 1 230
Мими, посъветвай я хубаво двойно почистване с балм/олио и измивен продукт. Витамин С и слънцезащита на първо време. И ако яде сладичко и тестеничко да го спре за известно време. Ако ползва фдт може и него да ограничи доколкото е възможно .
Ани, мерси, направо се уплаших като я видях снощи. Мие се с Биодерма, изписан от дерматолог за комедоногенна кожа от години и маже лек крем на Авен, най финия хидратиращ. ФДТ ползва всеки ден. Изрично съм я предупредила за слънцезащита, намерила там Нивея фактор 50. Каза, че водата била ужасна и според нея мръсна и тя предизвикала този обрат. Тестяничко обича, то и е най-любимо!
Освен да я мятам на двойното почистване и нея, вит С  вътрешно или на крем? Нейната кожа е съвсем различна, бяла, чувствителна, леко мазна и склонна към комедони.

Последна редакция: чт, 18 апр 2024, 10:21 от mimi.7299

# 1 231
  • София
Благодаря ви за милите думи. Да, с по-тъмен молив би се получило по-добре, но днес реших да е монохромно розовото Simple Smile

Кло, чантата е жестока! Фурла поне са по-евтини от Ботега Венета.

Мими, както Ани те е посъветвала, двойното почистване върши много добра работа. Ако има тонер или някакъв продукт с ниацинамид, той също работи в насока изчистване на кожата.

# 1 232
Ако има тонер или някакъв продукт с ниацинамид, той също работи в насока изчистване на кожата.
Такъв продукт от аптека ли се взима? Или го има в козметични магазини? Това намирам като аптечно?
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010020805

# 1 233
Двойно маслено почистване вечер( да се свали грим и себум добре), после тоник/тонер за хидратация( може флорална вода от маточина, роза), серум с ниацинамид, азелаинова киселина няколко пъти в седмицата и после хидратация.
Без сладко, млечни и ограничено бързите въглехидрати.Ако ползва слънцезащита- моята кожа хич не я обича, затова да се търси подходяща.Да се перат и почистват често четки и блендери за грим, да се дезинфекцират( със спрей) сухите пресовани продукти( сенки и тн.)
Ще отнеме време.
Сиска, искам и такава рокля, направо си прекрасна с рокли!!!

# 1 234
  • Бургас/Пз
Мими, напълно те разбирам. Дъщеря ми като замина за Германия беше същата работа. Ежедневното гримиране и не добро почистване е проблема . Нека пак да си ползва гела на Биодерма, но да включи един балм или олио преди него. Да разтърква продължително време , за да излиза мръсотията от фдт и да оставя порите чисти. Хидратацията е много важна, ако кожата е мазна, астенична , на дехидритирана, пъпките са гаранция. Витамин С - серум за мазане. Ниацинамид -  тонер. Но ако не ги е ползвала досега да не ги започва двете едновременно . Кажи й да си вземе слънцезащита от аптека . Тази Нивея не ми вдъхва доверие. Може да й вземеш като си дойде тази жълтата , която вчера пратих, мисля, че много ще й хареса.

Кло, чантата е страхотна . Много е гадна фазата - всичко ми трябва, всичко ми харесва Simple Smile
Сис, и зелената е хубава, но другата е уаууууу.
Ще дебна панталона на Бос , че няма нито 32, нито 34.
Днес изневерих на костюмите. Даже ботите си извадих

Последна редакция: чт, 18 апр 2024, 11:23 от ani_d

# 1 235
Много си хубава Ани, лицето сияе.😍

# 1 236
  • Бургас/Пз
Много си хубава Ани, лицето сияе.😍
Благодаря ти много 🥰❤Комбинацията от мезотерапия и карбоновия пилинг при мен дадоха добър резултат. Даже за сега реших да задържа ботокса на челото, въпреки че минаха 9 месеца и определено ми е време вече. През май имам още едно мезо , после скин бустер и тогава ще мисля дали да правя челото.

# 1 237
Нали знаеш, обаче, че топлото действа зле на ботокса- по-бързо изчезва.

Последна редакция: чт, 18 апр 2024, 11:02 от ДХ3

# 1 238
Мими, да не и става от слънцезащитата? Или от слънцето?
Бих махнала фдт и оставила само лека хидратация.
Водата от маточина, която ДХЗ препоръча е супер - напръсква се лицето вечер и се ляга без нищо друго.

Ани, лицето ти сияе, изглеждаш прекрасно.

Момичета, поръчах си сако от rokh H&M колекцията Sunglasses
снимка от британския вог на мацка-инфлуенсърка
Скрит текст:
надявам се и на мен да ми застане добре сакото от колекцията

Последна редакция: чт, 18 апр 2024, 11:33 от Al Georgieva

# 1 239
Ани, аз съм на двете крайности и няма средно положение.😂😂😂
Сияеш, браво много хубав резултат! Харесваш ми много. Сега ще ме бие Мими, но да си смени дерматолога. 🙈

# 1 240
О, Ани, страхотна кожа!
Тути, много е бяло лицето след крема. Ще го оставя за морето, където само ММ ще ме гледа (иска- не иска).

# 1 241
за пъпки, комедони и etc. - освен външното почистване, е вашен и вътрешния баланс
аз давам ударно вит Ц, Б комплекс, органична сяра (MSM) и комплекс омега

# 1 242
Благодаря за съветите момичета! Ще поразгледам довечера и ще и предложа да поръча и избере продукти!
Анииииии, направо сияеш! Purple Heart
Кло, вече с Ани го обсъдихме, ще пробвам нейния! Wink

# 1 243
  • Велико Търново
Ани, страхотна си, страхотна!
Тази сутрин направихме фотосесията, която ще ми е за рождения ден.Като е готова ще ви покажа снимките.С фотографката, която ми е приятелка от форума имам 14 годишна дружба, хората толкова брак нямат.
Ето и зелената рокля от ревюто.Няколко пъти мислех да я продам, но все се отказвах.
Скрит текст:

# 1 244
  • тук-там
Подкрепям съветите на Ани! Задължително добро почистване и вит С сутрин. Аз подготвих девойката преди Германия за стриктна рутина и няма проблеми. Разбира се, ограничава и сладкото.
Ани, страхотно ти е лицето! Грижите се отблагодаряват!
Във Верона изложението на виното вчера пълзеше и по малките улички в стария град:

Последна редакция: чт, 18 апр 2024, 16:07 от mtz

Общи условия

Активация на акаунт