Стилът ни според възрастта (40+) - лайфстайл тема за пораснали момичета. Април!

• 169 993
  • 2 280
  •   1
Отговори
# 1 215
  • Русе
Честит рожден ден, Пинки! Здрава, много щастлива и усмихната бъди!

# 1 216
  • Велико Търново
Добро утро!
Честита да си, Пинки!Здрава и обичана бъди!
Ани, страхотна си!Всичко ти седи на теб!
mtz, не е той.Сакото със сигурност не е, но панталона може и да е същия.

Хубав ден, момичета!

Последна редакция: чт, 18 апр 2024, 21:58 от siska79

# 1 217
Минерална защита няма да си слагам явно, не стоя на плажове, лице като тебешир не искам 😂
Купих си минералната защита на Авент и се намазах. Ама хубаво, така да има. По- късно ММ ми сподели, че на ум се е питал дали жена му се гримирала като мим. Satisfied
Зелената рокля е много, много хубава.
А костюмите на Ани оставам без коментар. Пасват идеално!

# 1 218
Сиси, ми тя и зелената страхотна, защо не си ни я показала до сега?

# 1 219
Сиска, зелената рокля я искам. Така хубаво ще ми “лепене” на зелените очи.
Страхотна е, браво, че си в купила. 😍Ако дойда във Велико Търново ще ме водиш в завода, а после ще хапнем. 🙈🤗

# 1 220
Разкошна е зелената рокля, като за оскарите.
Маре, толкова ли е плътен?
Аз затова не смея да експериментирам много със слънцезащитата, бяла съм и с допълнително бяло, ставам като призрак.

# 1 221
  • София
Съвсем за малко с наситено розовия грим ви се показвам. Ужас е 🤣🤣🤣 като тук е даже блед. Най-много да уплаша някого в парка на обедното тичане 👻

Сиси, роклята е разкош 🥰

Последна редакция: чт, 18 апр 2024, 10:16 от Harpalike

# 1 222
  • Бургас
Много сладко стои, Харпи! Наистина ти отива.

# 1 223
  • София
Сиска, зелената рокля е разкош и много ти отива този цвят.

Харпи, голям си експериментатор в грима.

# 1 224
Харп, аз те харесвам, на теб всичко ти отива!

# 1 225
Харпа, ако сложиш само гланц може да излезеш спокойно на вън. Отива ти и ми харесваш.

Добре си бях в период дето нищо не ми харесваше. 😂 Сега ме е налегнала лакомия.
Вижте в каква чанта на Фурла се влюбих, но цената не ми харесва. 🤩🤩 Не ги заглеждах, че се повтарят с модели, но тази е разкошна.

Има я и в бяло.

# 1 226
  • Бургас
Сиска Green Heart
Харпи, нежна миниатюрка си ти, но не отслабвай повече от 48 кг, моля Hearts Наистина нямаш нужда. Розовият грим много добре ти седи, но дали розовата спирала няма да се открои повече, ако очите са очертани с друг цвят за контраст. Само питам, нямам голям опит с цветни спирали. Моя приятелка, която обича и ползва разни лилави и сини само повдига миглите леко в основата с черна, а после по дължината слага цвят, така се подчертава и по-добре формата на окото.

# 1 227
Магни 🌷

Мацки, за Малта е хубаво да се организираме в периода май - средата на юни. Давайте да го мислим, за да можем да се организираме.

Харпа-фея, подкрепям Яна за друг молив/сенки, за да се открои розовото - антрацит може би ще е драматично, но тъмно зелено?

Сиска, зелената рокля е красива, но цветната ми взе ума. Много е красива, харесвам високи деколтета на рокли.
Ти сега отново ми запали желанието за платове и рокли 👗😘

Плетената чанта на Furla я искам 😍

Ани 😘 супер ти се е получило
Много хубаво ти стоят костюмите.

# 1 228
На  малката кожата й е станала ужасна, пъпки, черни точки, не знам какво да я посъветвам.

Последна редакция: пт, 19 апр 2024, 09:33 от mimi.7299

# 1 229
  • Бургас/Пз
Мими, посъветвай я хубаво двойно почистване с балм/олио и измивен продукт. Витамин С и слънцезащита на първо време. И ако яде сладичко и тестеничко да го спре за известно време. Ако ползва фдт може и него да ограничи доколкото е възможно .

Общи условия

Активация на акаунт