Стилът ни според възрастта (40+) - лайфстайл тема за пораснали момичета. Април!

• 169 999
  • 2 280
  •   1
Отговори
# 1 200
Може ли да ви питам в тази тема, през уикенда се мазах с минерална слънцезащита нивеа за деца. Фактор 50, бях като с бяла маска, но точно такава беше целта. Вечерта я свалях с мицеларна вода, едва я изчистих, но много ми изсуши кожата , следващите дни ми опъваше неприятно. Със суха кожа съм, но не съм предполагала, че от детски крем може да стане така. Въпросът е - какъв крем да ползвам за пълна защита, щом детският ми дразни кожата? Не ми пречи да съм бяла, не излизам извън градината Grinning

# 1 201
  • София
Змия, ходили сме...влече ни дивото обаче! Ако имаш "диви" предложения, казвай! Халкидики, Миконоси, Амолиани, Корфу морфу, Закинтоси не са моите места.Simple Smile
Ти само туристически места споменаваш.
За мен и Тасос е туристически, а ние сме съвсем по дивото.
Ако искаш, ще пиша лично.

# 1 202
Змия, ходили сме...влече ни дивото обаче! Ако имаш "диви" предложения, казвай! Халкидики, Миконоси, Амолиани, Корфу морфу, Закинтоси не са моите места.Simple Smile
Ти само туристически места споменаваш.
За мен и Тасос е туристически, а ние сме съвсем по дивото.
Ако искаш, ще пиша лично.
Пиши! Wink
Вече съвсем се обърках с тази рокля? Сиси, за теб ли я шиха или я хареса от мострите? И коя беше 17 м коприна? Thinking
Минерална защита няма да си слагам явно, не стоя на плажове, лице като тебешир не искам 😂

# 1 203
  • Бургас/Пз
Змия, ходили сме...влече ни дивото обаче! Ако имаш диви предложения, казвай! Халкидики, Миконоси, Амолиани, Корфу морфу, Закинтоси не са моите места.Simple Smile
Мими, мисля, че Змия говореше за среща със съфорумки при Магни в Малта Blush

Да споделя, че днес бях на карбонов пилинг. На моята кожа процедурата се отрази изключително добре. Направо лицето ми глоуна без глоу продукт. Не е от най-приятните, но е само половин час и се изтърпява. Не боли, но не е обикновена козметична процедура. Бих я направила пак след известно време. Няма как на снимка да се улови какъв е вида на кожата, но моята се свежна много. Утре смятам да пробвам само по слънцезащита да бъда, но ще видя сутринта като стана. Принципно съм от жените, които ежедневно се гримират, без почивните дни. Може и само бб крем или лек фдт да е, но рядко излизам с голо лице, когато съм на работа. По време на отпуските и събота и неделя с удоволствие не се гримирам.

# 1 204
Сиска, килограмите са ти само в главата. Роклята е великолепна и ти стои разкошно. Вземи я за срещата да видиш колко дами ще успеят да се напъхат в нея. Аз няма и да се пробвам даже. 😂😂Може би тогава ще разбереш, че нямаш кг за сваляне. 🤗
Животинските принтове не минават от мода. Просто има периоди, които са супер тенденция. В колекциите на Долче и Габана и Кавали присъства много често.
Ани, болеше ли? 🙈Радвам се, че ти е харесала процедурата. 🤗😘

Туту, ако ти харесва ето линк. 🤗Пак са я изкупили при мен https://www.zara.com/share/-p02183060.html?v1=362762133&utm_camp … =red_social_movil

Последна редакция: ср, 17 апр 2024, 22:09 от cloè

# 1 205
Анииии, със Змия си хортуваме за Гърция и дивите места в Гърция, Малта не е Гърция...за Малта е ясно, всички сме за там! Wink

Последна редакция: ср, 17 апр 2024, 22:13 от mimi.7299

# 1 206
  • Велико Търново
Последно за роклята-това е мострена бройка, която завода продава.Плат за други рокли няма-13 метра коприна е.Една зелена е 17 метра коприна, мъжа ми сега се ококори като видя цената в сайта.

# 1 207
Красота си , Сиска, красота е и роклята, без значение чия е и колко струва Simple Smile Изобщо не мисля, че се хвалиш - споделяш и това ни радва, тук всички сме се събрали да споделяме и да си крадем по някоя идейка. Коприната си заслужава всяка стотинка, за съжаление понякога ми се вижда скъпа дори и на моите широки пръсти …

Адаш, за Гърция не знам дали сте били на Пелопонес, има чукари и гледки - ако не сте били няма да сбъркате, ако отидете.

Този панталон дали не го мернах някъде из форума, може ли някой ако го е виждал да сподели дали е дълъг и дали си отговаря цвета:

Откакто открих удобството на широките панталони много трудно обувам клин, или слим дънки…, самовнушавам си, че ми притискат вените даже..

# 1 208
  • Велико Търново
Сакън!Хваля се, краката ми са целите във вени и напукани капиляри от многото часове работа.

Последна редакция: чт, 18 апр 2024, 21:58 от siska79

# 1 209
Адаш на Масимо Дюти, Сиси го има!
Ще идем и до Пелопонез! Wink

# 1 210
Благодаря! Полезни както винаги!

Отивам да умувам дали го искам докато приспивам детето:)
Лека вечер на всички и лека нощ!

# 1 211
  • Бургас/Пз
Клое, не боли, просто не е приятно. Лазера се активира при досега с черната карбонова маска, с която е намазано лицето и при всяко преместване на накрайника се чува пукане. Иначе усещането е като много лека, повърхностна игличка. Най- хубавото е , че след почистване на лицето няма следи нито от убождания, нито зачервявания, а моята кажа е много реактивна.

Мими8809, мисля, че на живо е една идея по-светъл костюма . Виждала съм само елека.

Днес ми беше свежо и люляково, за утре не ми се мисли
Ал, чантата перфектно си пасна с тези, обувки. Опитах се да хвана всички части Simple Smile

Последна редакция: чт, 18 апр 2024, 11:24 от ani_d

# 1 212
  • София
Сиска, събуди ми интереса със зелената копринена рокля. Имаш ли снимка? На роклята.
Ани, чуден пролетен костюм Two Hearts Всичко ти стои супер.

# 1 213
Ани, ти си човекът за костюмите...всякакви ти стоят идеално! Heart
Адаш мисля, че го искаш, май си стройна и височка и ще ти стои като на манекена.

# 1 214
  • тук-там
Ани, царица си на костюмите! Няма две мнения по въпроса.
Сиска, роклята ти стои като излята!
Това в дясно ли е твоят костюм?

Общи условия

Активация на акаунт