Стилът ни според възрастта (40+) - лайфстайл тема за пораснали момичета. Април!

• 169 863
  • 2 280
  •   1
Отговори
# 180
  • В заешката дупка
Змия, снимката като много млада изглежда специално направена и професионална. Има ли причина за това. Да не си била модел? Със сигурност на такава приличаш поне.

# 181
  • София
Благодаря, Ани, ама съм и много млада на тези снимки.
На първата - около 18, на втората 32-33 може би.

Чакайте да се похваля. Вчера бах на профилактичен преглед, организиран от работодателя.
Ортопедът би трябвало да дава талон за изследване на костна плътност на всички жени над 40. На мен не ми даде, но не обърнах внимание. После колежка ме подкани да си поискам, а той ми каза, че не ми е дал, защото съм "много младичка". Колко пък да съм младичка на 48.

Чека, и двете снимки са правени на нарочни фотосесии.
Модел в буквалния смисъл не съм била, но съм позирала няколко пъти по специални поводи.
Тук съм се показвала и от една фотосесия, която бе основно за абитуриентски прически, но се рекламираха и бижута. Останалите момичета бяха с дълги коси.
........

Последна редакция: пт, 05 апр 2024, 13:37 от змия

# 182
  • Sofia
Змия, много хубава и тогава, и сега!

Всъщност нямам шивач, не съм ползвала такива услуги от много години. Ако не намеря скоро, 5-метровата рокля може да остане и за следващия сезон. Joy

Последна редакция: пт, 05 апр 2024, 11:38 от Karen

# 183
Aу, Змия, направо си “леле-мале”!!!😍
За роклята те разбирам, деколтето ще е проблем, но иначе  е прекрасна.Семпла и мой стил.

# 184
  • В заешката дупка
С тази последната къса прическа си страхотна, Змия!

# 185
Ани, взе ми думите от пръстите, прекрасна Змия, истинска прелест Heart Eyes

Когато ходех на интервюта, се придържах към класиката костюм с пола или панталони, риза, лек грим, токчета, малко бижута. Това беше подходящото облекло за позициите, за които кандидатствах.
От няколко години ми се налага да се занимавам и с подбор. Както се спомена по-горе, очаквам хората да дойдат във вида, в който ежедневно ще ходят на работа, да са спретнати, приветливи и спокойни. Обръщам внимание на детайлите във визията и поведението, защото говорят много. От друга страна, отдавна нямам усещането, че "водя" интервюта, това са всъщност разговори, на които взаимно се интервюираме и аз трябва да представя компанията така, че кандидатът наистина да иска да стане част от нас. В нашия бранш има криза за определени позиции и трябват усилия, за да привлечеш качествени и мотивирани кадри.
Никога не вземам предвид марки, цени и други материални измерения на визията - те нямат много общо със стила. Познавам доста хора с възможности, които носят масови марки, и такива, които дават половината си заплата за чанта или цяла - за телефон.

# 186
Змия, уникално красива си! Nature Fire Nature Fire Nature Fire
Добре дошли на новите момичета и късмет на Т. на интервюто.

На 18, по-скоро до 18-19 носех къси ластични поли с токчета на дискотека, денем на дядо ми балтона, тупирана коса, стърчаща във всички посоки, вратовръзка и обувки с огромни бомбета, военна фуражка с брошки с камъни, стара нощница с дантели със сукман отгоре и кубинки, също и гумени ботуши.  Жалко, че не съм се снимала!
Естествено, нищо от това не нося в момента.

Последна редакция: пт, 05 апр 2024, 11:51 от silver pearl

# 187
Змия, много си мацка - и преди и сега Heart Eyes
На снимката с черната рокля си горска нимфа

Силвър, жалко че нямаш снимки. Ние тия дни гледахме снимки, малко имаме за съжаление, ами какво да ви кажа Grinning Joy и на двайсет съм залитала по шарките и съм малко като за Махалата

Последна редакция: пт, 05 апр 2024, 11:48 от Al Georgieva

# 188
Змия, уникално красива си! Nature Fire Nature Fire Nature Fire
...

На 18, по-скоро до 18-19 носех къси ластични поли с токчета на дискотека, денем на дядо ми балтона, тупирана коса, вратовръзка и обувки с огромни бомбета, военна фуражка с брошки с камъни, стара нощница с дантели със сукман отгоре и кубинки.  Жалко, че не съм се снимала!
Естествено, нищо от това не нося в момента.
Лееле, звучи жестоко! Жалко, наистина, че не си снимала.

Змия е уау. И сега с такава рокля пак ще е уау. Вече разбирам защо предпочиташ по-къса коса. Откроява те. Но предполагам косата ти е гъста, нали?

# 189
  • София
Тениски харесвам и нося,но не и с групи.
Копче не можа ли да си избереш друг подарък за РД?Ако имаш мерак,можеш да минеш и през нас да го изпробваш как работи.
Змия много си хубава!
Искам пак на 18,ама няма.Тогава освен млада бях и 47 килограма,по спомени.Помня,че ходех с поли над коляното.

# 190
Относно тонираната слънцезащита на Avene - тази е перфектна! Цветът е идеален, не е жълта, не е гъста, не се влачи, не става на петна, разнася се идеално, мирише много приятно. Може би за друг вид става въпрос, че е кофти.
Скрит текст:

# 191
  • София
Рошличка, косата ми е много тънка. Ако имах шанс да я вържа, дебелината на опашката щеше да е колкото показалеца ми.

Силвър, наистина е жалко, че не си се снимала тогава.

Днес съм доста шарена.

Всички цветове са по-ярки.
Не се бях показвала отдавна, а днес ви наводних със снимки.
След малко ще итрия повечето.

# 192
Тениски на групи нося, ако ми харесва дизайнът им. Тази си я нося още
Почти всяка година си вземам от A to JazZ Festival , но те пък ги правят все по - хубави Simple Smile.
Имам си и една Glam Rock, която е доста универсална и др.

Последна редакция: пт, 05 апр 2024, 18:52 от pep_si

# 193
  • В заешката дупка
Силвър, беше писала, ми се струва, че сега не обичаш да приковаваш внимание с облекло, но като млада определено си била екстравагантна. Макар че то май доста млади имат и носят по нещо екстравагантно, изразявайки себе си. Simple Smile И аз бих искала да видя снимки. Жалко, че нямаш. Аз имам някои от метъл-грънжд  периода ми, но не са ми под ръка.

# 194
Не бих ходила толкова разголена, както го правех на 18 и не бих носила неудобни обувки.
Това са първите неща, които ми дойдоха на акъла. Иначе като стил на обличане не съм се променила чак драстично с годините. Станал е по- изчистен и по- адекватен Grinning за конкретни събития, но като цяло- дотам.

Агент, пропуснах да отбележа прическата (бретона на твоя юнак). Имам същия вкъщи. Този перчем е някакъв абсолютен фетиш. Отначало се дразнех, после ми беше смешно, вече претръпнах, чакам "да мине". Но младежът претърпя истинска екзистенциална криза, докато открие как да докарва въпросната форма и да я поддържа- то не бяха ленти за коса, слагани по не- знам- си- какъв- начин, то не бяха различните приставки на дайсъна, диадеми и какво ли още не. В крайна сметка си присвои сешоара на сестра му с въртяща четка и не мърда никъде без него. Joy  Но! Трябва да се види как се наглася (и стои) това произведение на изкуството под каска за ски.

Общи условия

Активация на акаунт