Стилът ни според възрастта (40+) - лайфстайл тема за пораснали момичета. Април!

• 169 892
  • 2 280
  •   1
Отговори
# 195
  • Sofia
Тили, този перчем наистина е хит, масово, вкл. и моят тийн ходи с такъв. Подреждането му става с пудра за коса. Като се "посоли" с нея, косата застава в позиция, невлияеща се от гравитацията.

# 196
  • София
Тениски харесвам и нося,но не и с групи.
Копче не можа ли да си избереш друг подарък за РД?Ако имаш мерак,можеш да минеш и през нас да го изпробваш как работи.
Ха-ха-ха! Ми така е думата, де! Иначе първият подарък за РД си направих още началото на март и се похвалих тука. Ботокс на гневна бръчка. Satisfied Вторият- беше хем за Коледа, хем за РД. Билетите за Германия! Любимата ми! (е, ако трябва да съм напълно честна Щатите са ми любимата дестинация)
От ММ е коженото яке, от синът ми  екипът за фитнес розовият, който демонстрирах тука, даже. От госпожицата имам черно сако от Зара. И него показах тука. Парочистачката я водя подарък от свеки!

Змия, имаш много характерно лице! Точно за модел си! Innocent

# 197
Аз на 18 носех много къси поли, сега не смея.
И къси потничета също, да. Сега слагам, но с много висока талия на панталон/пола.

О, и много "цветни" цветове носех. После някак станах скучна, та сега умишлено отново избирам ярко и цветно.

# 198
Ма затова ли моят тийн ми иска ролките вече 10 пъти, да си къдри косата, а аз обяснявам, че
коса 2см няма как да накъдри с ролки.😝 Чак се ядосва-искал къдрава коса.

Последна редакция: пт, 05 апр 2024, 14:46 от ДХ3

# 199
  • София
Змията е била и е красива.

Аз с моята коса не мога да се разбера, тънка, но гъста, чупи се на челото и днес пак вързана. Но неонова.

Последна редакция: пт, 05 апр 2024, 22:09 от Rockstar

# 200
  • София
Относно тонираната слънцезащита на Avene - тази е перфектна! Цветът е идеален, не е жълта, не е гъста, не се влачи, не става на петна, разнася се идеално, мирише много приятно. Може би за друг вид става въпрос, че е кофти.
Скрит текст:

Те Авен имат много тонирани слънцезащити. Не говорим за показаната от теб, макар че на мен тя ми е тъмна и жълта също. Взех я зимата, защото беше намалена и се надявам да попочернея малко в някакъв момент, за да ми пасне. Като текстура не помня как беше.

# 201
Доколкото виждам има обозначен нюанс - ultra light. Може би има и други цветове. Аз не съм твърде бяла, но този цвят е отличен за мен и в никакъв случай не е жълт. Неутрален с розов подтон го определям.

# 202
  • Mediterraneo
Никога не съм носила къси блузки и тениски. Сега не бих сложила много къси панталони, педя поли и клин, всичко останало ми е непроменено в стила, който имах на 18.
Темата вече не е за 40+, така ли? Излязохме от първоначалната идея?

# 203
И аз съм шарена днес.

РоклАта е дълга до глезените.

# 204
  • France
Тюх, пропуснах Змия, а явно е имало какво да се види.
На 18 просто взимах каквото имаше в гардероба и не го мислех много. То и нямаше кой знае какъв избор навремето. Сега е точно обратно. Имам дрехи за дебелите дни, за слабите дни, за дните, когато имам време, effortless дрехи... като май последните са най много.

# 205
  • София
Аз из квартала си нося клинове много. Но винаги с голям суичър отгоре. Въобще в свободното ми време се мъкна като сегашните тийнейджъри, признавам.

# 206
Аз разхождам куч по клин. И сутрешното ходене го броя за спорт - съответно съм с клин.
Тарти, идеята е същата и ти си го потвърдила. От 18г насам не си променила много стила си. И аз така.
Средата е определяща. Аз няма къде да бъда елегантна като Мими, Ани, Змия или Ал. Със сигурност и много други момичета като тях. Но всяка може да се възползва от добрите предложения тук според собствените си виждания.
Днес съм без яке. Вчера преместих и последното си растение, което имаше нужда от нова саксия. Много обичам това време от годината.
Скрит текст:
имам вече цъфнал олеандър

# 207
В почивните дни и в свободното време освен клин, друго не нося ......

# 208
Колежката си избира годежен подарък за 17-тата церемония. Шегувам се за бройката, но всичко около индийските традиции и ритуали е дълго и интересно, поне за мен. Основната церемония ще е Август 2026. 840 гости… Засега.
Няколко чифт обувки снимах, докато в чаках.

# 209
Змия, много си хубава!
Клинове и преди и сега не нося, като млада носех и къси топове и къси поли, сега вече не. А роклите ги открих преди има няма три, четири години. Токчета никакви не нося също, просто защото съм висока и за да не извисявам над ММ😀
Взех нетониран флуид на Avene, дано да ми допадне и имат намаление в момента.

Общи условия

Активация на акаунт