Стилът ни според възрастта (40+) - лайфстайл тема за пораснали момичета. Април!

• 169 948
  • 2 280
  •   1
Отговори
# 555
Вероятни няма да нося чехли, не са ми удобни.На младини подносвах доста, но не е моята обувка.

# 556

Мими с това Фабиано ще ме вкара в разход - харесах си поне 3 чифта ... и Мими, нали бяха по-широчки ?
Ще носите ли тази година чехли - аз си харесах едни зелени Фабиано

Да, уголемени са, виж им таблицата със сантиметрите на стъпалото, за всеки модел обаче я гледай поотделно, защото се различават.
https://www.fabiano.bg/pokupka/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0 … D0%BE-%D0%B8-4704
Тези вече си ги купих, защото имам доста цикламени летни неща, вкл. и сврачешка рокля. Дъщеря ми каза супер пенсионерски/ бабешки не помня как точно се изрази ! Joy
Чехли ще носим, аз обичам, защото лесно се обуват е не баш за работа, но за по лежерно.

Последна редакция: вт, 09 апр 2024, 14:43 от mimi.7299

# 557
Macadamia, айде, да покажеш роклите като имаш време Simple Smile
Супер че всичко е ок
Хубавата материя е голямо удоволствие, някак по-леко минаваш през проблемите като не те души полиестер или дере  етикет Joy

Днес минах и пробвах Фабиано, не са моите - твърди ми идват, по-дълбоки и широки отколкото ми харесва и да, уголемени са с един номер

Чехли ще нося, имам едни розови на ток, показвала съм ги тук, много вървят на всичко
И едни шляпащи като за гейши за свободното време Joy
и слингбакс, и сандали

Копче, много Шанел стил си днес Flowers Hibiscus

Мими, тая оранжева рокля що носене е, свраките от квартала ме познават вече Joy

За цикламено искам такива, но се чудя дали ще са удобни с тоя прорез.....
Скрит текст:

ДХЗ, суперски са обувките, много ги мислех, но нещо ми се видяха твърди в магазина и не се реших. А и си обещах само суперски обувки.

# 558
Не са твърди, играх хоро с тях 😃.

# 559
Само за дънки и панталони говорите от няколко страници, а си дойде сезонът на роклите и полите Blush

# 560
Здравейте, прекрасни момичета!

Видях прелестната Ал Blue Heart вчера с едно като сако ли е, късо палто ли?, не можах да определя точно, но мноого ми хареса и чак ме инфлуенсна да си поръчам и аз един подобен фланелен блейзър Smile

Скрит текст:
Към края на месеца ще пристигне, тук нещата стават бавно с онлайн пазаруването.

Днес също ми харесваш, Ал, но тези "харбали" ли им казвахте по източния край на воланчетата? не са моето. Цветовете на роклята са супер! Purple Heart Бих я носила с кожено яке като това на Копче от пред-пред-последните й покупки Stuck Out Tongue Winking Eye

И аз ползвам слънчеви очила само с поляризация. Копче, панталона и сакото са чудни! Много добре ти стоят. Но днес съм модна полиция Joy и колана от рафия ме озадачава в тази твоя комбинация. Рафията и веригата на чантата, не! И може би не и с дънкова риза отдолу. Но че си прекрасна жена, спор няма. Heart Eyes

Много се радвам, че в последните няколко седмици толкова много дами (стилни или не Smiley) се включват в темата да споделят своя опит и мнение. Безценно! Hug

На разходка с кученцето
Скрит текст:
Animal Paw Prints

Последна редакция: ср, 10 апр 2024, 01:32 от anne-marie

# 561
Привет, снощи подгънах и веднага си облякох забравеният панталон.
Чехли няма да нося. Не мога нито да вървя, нито да шофирам с такива. Дори за плаж чехлите си ги нося в чантата и употребявам само на пясъка Simple Smile.

Последна редакция: вт, 09 апр 2024, 23:01 от pep_si

# 562
Agent, страхотна снимка! Благодаря.
Преживяването сигурно е било незабравимо.
Мерси Simple Smile
Ама честно ли... не беше зле, но незабравимо и истинско за мен ще си остане това през 1999 год в БГ. Бях млада и доста по-впечатлителна, гледахме го с чудна компания на Дуранкулак... Дори няколко снимки имам все още, ако не се лъжа. Ще кача ако ги открия.
Вчера тичах по задачи, карах се с милото, търсих очила за затъмнението в последния момент (не намерих, но ММ като жест на сдобряване зае маска за заваряване от съседа). И накрая се изнервих страшно, че на 100-кратно увеличение от ръка без статив не е лесно да се снима, а аз се бях заинатила да го направя Grinning

Правих първи пост за модната тема с някои от пролетните трендове. Ако на някой му е любопитно - тук!

Чехли харесвам и нося. Платформи харесвам и нося.
Дори платформести чехли нося и за ужас на милото шофирам с тях Wink

За пролетта ми се ще да обуя поне няколко пъти тези, че ги купих и съм ги слагала веднъж - дървените ми чехли (без майтап, дървени са!)

Последна редакция: вт, 09 апр 2024, 15:49 от Agent Provocateur

# 563
Ох, как харесвам чехли с платформа. Дори бременна в девети месец ги носех и естествено паднах. Мъжа ми вика ама как е възможно да се покатериш на това чудо в деветия месец! Joy

# 564
Ан Мари, чудни сте - и ти, и кученцето 🩷
Днес видях един сак акула и си казах "Е това е за Ан Мари дамска чантичка 🦈 😏
Скрит текст:

Сакото е Capasca, много си го обичам
Скрит текст:
След тази рокля не съм си купувала нищо с харбалички. И не искам. Щеше да е прекрасна и с якичка и без къдри, но и така ми е любима. Много комфортна коприна, а цвета е 🧡

Pepsi, панталона ти е по последна мода, виждам го розов на екрана си.

Агент, ти си ултра способна щом караш кола с такива платформи.
Сините велурени чехли са интересни.

Мариголд, сезона на роклите дойде и ми е много  хубаво 👗 Харесва ми да нося, харесва ми и да виждам жени с рокли, да гледам платове, модели (запазила съм си ръкавчето на Пенева)
Чакам Pink Dress да покаже някоя красива рокля, Light Beam какво ще измисли за бала, Macadamia да покаже трите нови рокли, за на Мими сините цветя с якичка малко съжалявам че не си я взе, облечена стои различно и мисля че НМ щеше да я хареса

# 565
Ан Мари, чудни сте - и ти, и кученцето 🩷
Днес видях един сак акула и си казах "Е това е за Ан Мари дамска чантичка 🦈 😏
Скрит текст:

Сакото е Capasca, много си го обичам
Скрит текст:
.... за на Мими сините цветя с якичка малко съжалявам че не си я взе, облечена стои различно и мисля че НМ щеше да я хареса
А, аз не че се съобразявам много с неговото виждане, но доста пеньоареста и много пъстра с цветчета, не е за мен чак такова нещо! Flushed

# 566
Да, може би с геометрична шарка ще е по-хубава такава рокля.

# 567
  • В заешката дупка
Чантата е pillow/puffer тоте. Моята е като черната, но цвят (тъмно зелено-жълта) маслина. Много ми е практична. Ходя си на пазар редовно с нея.

Последна редакция: вт, 09 апр 2024, 16:50 от ЧеКа

# 568
Съгласна съм с теб, Мими, не е за теб!

Оставила съм си отворен още един таб (очевидно е постоял отворен няколко седмици поне, защото е доста "зимен") какво носят едни наши френски наборки. Та преди да го затворя ще го сложа все пак в темата:

Агент, ти си ултра способна щом караш кола с такива платформи.
Grinning Grinning Grinning

DX3  - златните ти мокасини/лоуфъри много ти отиват и много, много искам да ги съчетаеш с някакъв бял панталон/дънки и нещо тъмносиньо иЛи червено отгоре, моля!
А за шпакловката ти свалих шапка! Това съм го опитвала и от първа ръка знам, че не е за всяка уста лъжица! А какъв тендовагинит от боядисване съм си правила!

Последна редакция: вт, 09 апр 2024, 16:54 от Agent Provocateur

# 569
  • Sofia
Само за дънки и панталони говорите от няколко страници, а си дойде сезонът на роклите и полите Blush
Рокли имаме - много:stuck_out_tongue_closed_eyes:

Общи условия

Активация на акаунт