Стилът ни според възрастта (40+) - лайфстайл тема за пораснали момичета. Април!

• 169 970
  • 2 280
  •   1
Отговори
# 540
  • София
МТЗ, на мен ми харесва и с двете обувки.
Аз днес съм с широоооки дънки. Вея крачоли с моите кинта и шейсе Smiley

Последна редакция: вт, 09 апр 2024, 13:54 от asa

# 541
Агент, много добра снимка
ДХЗ, много ми харесваш в бежево - пу, пу Hug
Мтз, кецките с белите връзки
Майола - сладкиш Blush
Мими, викаш утрепа ги колегите Grinning Grinning
Ал - чудна си бе жена Heart Eyes
Пристигнаха ми от Беста трите роклета и панталончето - жестоки материи - ще ми е леко и прохладничко - не съм пробвала нищо - за малки няма да са малки, мисля че няма да има изненади .....

# 542
  • София
Ал, сравни в някоя оптика да гледаш през стъкло с и без поляризация. Особено за шофиране се препоръчват с поляризация, заради понижаване  на блестенето и повишеният комфорт на окото. Без поляризация, лично аз се чувствам като с очила, извадени от пакета с Лъки Бой….

Днес  в офиса така

# 543
Копче, супер си - много добра комбинация на панталона и сакото
Може ли линк към панталона - нещо съм пропуснала, но чантето и сакото ги знам ....
Относно очилата тези които масово носим / дизайнерските / , те са си за гевезелък както казваха бабите, тези с поляризацията са много добри за шофиране и са цифра - последните такива, които мерих, надхвърляха 1000 ....

# 544
  • София
mtz, още един глас за кецовете в белите връзки.
Ал, много ми харесваш така!
Имам два чифта очила с поляризация, не мога да ги нося, екраните се виждат много зле. Освен да ги оставя в колата само за шофиране. Имам 5-6 чифта слънчеви очила, не знам колко, нося само едни, които са вече на 10 или 11 години. Целите са надрани и знам, че е много вредно това, но с тях се харесвам най-много, най-удобни са ми и другите ги купувам УЖ, за да започна най-накрая да спра да ги нося, но...така или иначе не се случва.

Последна редакция: вт, 09 апр 2024, 12:24 от Klemy

# 545
  • Sofia
Облякох цветните летни дрехи, ама като са такива температурите:sunny:

Последна редакция: вт, 09 апр 2024, 12:56 от Vesana

# 546
  • София
Копче, супер си - много добра комбинация на панталона и сакото
Може ли линк към панталона - нещо съм пропуснала, но чантето и сакото ги знам ....
Относно очилата тези които масово носим / дизайнерските / , те са си за гевезелък както казваха бабите, тези с поляризацията са много добри за шофиране и са цифра - последните такива, които мерих, надхвърляха 1000 ....
Благодаря! Simple Smile
Ами, аз купувам очила, само от магазина на Полароид фирменият, на Попа, който е на спирката на градския транспорт. В София това. Или онлайн поръчвам. Последните бяха 90 лв, купувани от магазина им преди месец точно, покрай 8 март. Това е някаква заблуда, че са скъпи очилата с поляризация. Дори HM пуснаха наскоро очила с поляризация.

Панталонът ми е подарък от приятелка. Иначе от Зара. Simple Smile

Последна редакция: вт, 09 апр 2024, 12:36 от kopche

# 547
asa, откъде намери "къси" дънки за кинта и шейсе?
Мен в 90 процента от случаите ме спира да купувам такива панталони, защото са много дълги и ако ги скъся им се губи съвсем фасона.

# 548
Прекрасни, прекрасни сте!
Нямам време и малко отгоре-отгоре пиша.
Ал, тоз хубав ансамбъл с моите обувки от Зара, но оранжеви.Много ме блазнят, но няма с какво да ги нося.Много са удобни, взех си по-големите, да бе ми стискам пръстите и сложих стелки половинки.

# 549
  • София
Пепа, от Зара, те на менекенката са къси, на мен са си точно.
Ето ги https://www.zara.com/bg/bg/дънки-z1975-wide-leg-cropped-висока-т … 059853&v2=2353210

Последна редакция: вт, 09 апр 2024, 12:49 от asa

# 550
  • Бургас
Smile И аз така онзи ден мерих едни "къси" дънки, които на мен се оказаха със съвсем нормална дължина. А аз даже клоня към 1.50м

Слънчевите очила и аз ги търся поляризирани. Polaroid са доста достъпни като цена, имат и разнообразни модели. За екраните обаче е вярно, дори в колата не мога да видя какво пише на дисплея като съм с тях.

# 551
  • Sofia
Ето ги https://www.zara.com/bg/bg/дънки-z1975-wide-leg-cropped-висока-т … 059853&v2=2353210
Изобщо не ми харесват на манекенката - смешно стоят с тази никаква дължина. На теб са ти много добре!

# 552
Копче, днес ме удари право в сърцето, чудесен тоалет - цвят, форма, сако! Браво!
Аса, много готини панталоните и виж колко практично на нас кинта и половина са ни тамън!
Ал, тази оранжева рокля още първия път като я показа я харесах!

# 553
Веси е изтрила снимката, но да ви кажа беше много, много слънчево облечена
Очилата, които пробвах в Мола бяха или на немска, или на американска фирма - много солени
Мими с това Фабиано ще ме вкара в разход - харесах си поне 3 чифта ... и Мими, нали бяха по-широчки ?
Ще носите ли тази година чехли - аз си харесах едни зелени Фабиано
https://www.fabiano.bg/pokupka/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0 … %D0%B8%D0%BA-4828
и тези си харесах
https://www.fabiano.bg/pokupka/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0 … D0%BE-%D0%B8-4704
и тези
https://www.fabiano.bg/pokupka/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0 … %D1%8F%D1%82-4819

Последна редакция: вт, 09 апр 2024, 14:11 от macadamia

# 554
Здравейте и от мен! Добре дошла на Пепсън.
Всички които успях да видя, много сте хубави. Чехли и сандали не нося, освен джапанки на плаж или басейн🙂

Общи условия

Активация на акаунт