Стилът ни според възрастта (40+) - лайфстайл тема за пораснали момичета. Април!

• 169 780
  • 2 280
  •   1
Отговори
# 435
  • тук-там
Сис, браво! Страхотен тоалет си поръчала! Чакаме да се покажеш.
Аз от на Макс Мара нещата, те виждам с ето това:
https://bg.maxmara.com/p-5131024206012-malizia-pink

# 436
G&B, благодаря ти! И не забравяй, че обеща да споделиш нещо с нас. Heart
Филомена, островчето е Малта. Моят дом от 14 години.
Сис, обичам иронията ти. В събота така навъртях 13 часа с 30 минутна почивка. Днес трябваше да заредя батериите просто.  Щерката ме праща на консултация в една от най-добрите дерма клиники тук. За втора поредна година настоява да ми подари филъри. Все така ме е шубе, но днес срещнах дружка, много хубаво са я пипнали  там. Аз изглеждам така освежена след няколко дни при съседите. Затова по-добре да се почива достатъчно често.

# 437
Magni, не съм забравила, но ще е след като се върнем от Амстердам в петък.

# 438
Ааа, Сиске, "ансамбълчето" е чудно. И панталонът, и сакото са с перфектна кройка.  Ама си изчерпала номерата Grinning Направо си се представих намъкната в него - със светло син топ и едни нюд обувки с отворена пета и светлосин ток, които имам

# 439
  • Бургас
Siska, супер е ансамбълчето, и аз си представях нещо подобно. Обаче на снимка не е като в реалността. Например мерих тези, ако не бъркам и един тип цигара 7/8 (не го намирам онлайн), обаче хич не ми стояха добре. Първия като модел ок, обаче правеше някакви гънки около чатала и не го усещах добре. С другия... огромна торба
И този топ харесах, но само на закачалка и снимка, на мен не Sad
По отношение на процедурите, изобщо не съм компетентна, т.е не ползвам много, но миналата седмица по стечение на обстоятелствата и липса на алтернатива направих един пилинг на тяло. Прозвуча ми като пълна глупост, но се оказа много добро, че и с траен резултат.

Последна редакция: пн, 08 апр 2024, 09:36 от sunny-n

# 440
.С каквото и да ме намажат, каквото и да ми направят след 12 часа на работа и 6 часа сън, нищо няма да има желания ефект.То затова си има прослойки, не всичко е за всеки.
Много ми хареса това. И аз предпочитам да харча за нещо, което ми създава радост на душата. Няма да си възвърна 20-годишната кожа с никакви процедури,. Освен това никога не забравям, че точно сега, в този момент съм по-млада, отколкото някога ще бъда Sunglasses

# 441
  • Велико Търново
Сис, браво! Страхотен тоалет си поръчала! Чакаме да се покажеш.
Аз от на Макс Мара нещата, те виждам с ето това:
https://bg.maxmara.com/p-5131024206012-malizia-pink

Добро утро!
Показвай, показвай и като спра да пиша да знаете, че или ме е убил мъжа ми или съм умряла от глад.
Много е хубав!

Съни, аз имам още два такива панталона на М.Дути и от някакъв италиански магазин в Търново, ако не ми хареса заминава обратно.Все пак 10 чифта обувки върнах
Ааа, Сиске, "ансамбълчето" е чудно. И панталонът, и сакото са с перфектна кройка.  Ама си изчерпала номерата Grinning Направо си се представих намъкната в него - със светло син топ и едни нюд обувки с отворена пета и светлосин ток, които имам

И аз имам едни от Пепина, обаче тока също е нюд.Толкова се радвам, че се завърна!Сега и снимки, ако вземеш да пускаш отново ще е идеално.

Магни, то това ми остана!е чакам да пишеш, ако се решиш за консултация.

.С каквото и да ме намажат, каквото и да ми направят след 12 часа на работа и 6 часа сън, нищо няма да има желания ефект.То затова си има прослойки, не всичко е за всеки.
Много ми хареса това. И аз предпочитам да харча за нещо, което ми създава радост на душата. Няма да си възвърна 20-годишната кожа с никакви процедури,. Освен това никога не забравям, че точно сега, в този момент съм по-млада, отколкото някога ще бъда Sunglasses

Аз и никога не съм искала да съм като на 20.Бях дебела, все още се учех да се боря с живота и не ми се връща към онези години.Сега се опитвам да се наслаждавам на живота леко и ненатрапчиво!

Пинк, за роклята-много е хубава, за теб съм пристрастна!С всичко ми харесваш!

Желая ви хубава и усмихната седмица, момичета!

# 442
Хубава и усмихната седмица момичета!

Виждам широки розови, сини и бели костюми носени с гуменки/сникърси и много ми харесва. Едни три млади мацки бяха с розови костюми /различни/ и ми напълниха душата.
Една млада баба с прическа, широки дълги дънки, конвърси, риза с якичка и пуловер чакаше за сладолед  с две внучета и така ми се искаше да ви я снимам, но ще ми се доверите че беше суперска Sunglasses

Отивам да се боядисвам и ще прочета и пиша пак Flowers Tulip

# 443
Ей, нямате изчитане... Много снимки изпуснах, Лайт също...
Добре дошла отново Hug Не видях роклите, но си знам, че си прекрасна (виждах снимки от бала на приятелското момче Wink ).
Силно препоръчвам да си вземеш светло синя рокля Simple Smile Страшно ти отива, а и с лен и синьо става за снимките с момчетата. Тъмносиньото ми е по-бизнес или тежко коктейлно... А ти си ефирна и светлото (гълъбово) синьо е твоя цвят Heart Eyes

ПП: Аз на големия син на бала (само вкъщи с най-близки роднини) бяха с много тъмносиня рокля с тънко рае и брошка цвете в зелено... но младежа беше с тъмнозелено сако и тъмносин панталон и с папионка, нямаше вариант за нещо по-"леко". На втория костюма беше ленено бежов със сини обувки и вратовръзка, аз с рокля лен и коприна в светлоленен цвят (показвал съм ви се), има и късо сако с 3/4 ръкав, но не го сложих, че беше жега... Той си избра тази рокля - сукман, синята не му хареса, но и беше съвсем различне нюанс и тъмна... и аз предпочитах тази Wink

Последна редакция: пн, 08 апр 2024, 09:44 от peneva_a

# 444
За хубави събития съм на мнение, че е хубаво да имаш нова рокля/гащеризон. Чувстваш се по-специално на деня, а след това всеки път като обличаш тази дреха си казваш "С това бях на бала/рд/сватбата на...." и ти става хубаво 🙂

Пенева, покажи моля те снимка с тъмносинята рокля с тънко райе.

За първото изпращане си уших копринена рокля без ръкави. Плата стигна за толкова, още си я нося с удоволствие.
За последното ви бях показвала плата с гъсениците, които изкачвайки се нагоре се превръщат в пеперуди и отлитат - символиката ме впечатли. Любима рокля ми е ❤️ На много поводи съм я слагала, разтопи ми се сърчицето като синът на приятелка ми каза "Хубава рокля. С нея беше не изпращането на Х."

Интересно ми е колко дълго ще се задържи модата на клош панталоните. Гледам че младите дами носят широки, но прави модели.

# 445
Много искам да се задържи модата на тези панталони, така готино стоят...на Сиси и Съни много хубави модели...! 💜
Нета ми предлага вкякакви цветове Макс Мара и ми топи сърцето! Simple Smile

Последна редакция: пн, 08 апр 2024, 17:01 от mimi.7299

# 446
  • тук-там
Дами, черно или беж:

Последна редакция: пн, 08 апр 2024, 12:45 от mtz

# 447
  • София
Благодаря за изказаните мнения!
Не съм висока,напротив и корекция на дължината на гащеризона ще бъде необходима,дори и с ток.Според околните добре ми стои,прикрива всякакви недостатъци.Но аз си мисля,че ако имаше един номер по-малък можеше да е по-добре.За съжаление няма как да разбера.Въпреки това и въпреки самокритичността към собствената ми фигура,смятам,че не ми стои зле.Мислех и малко от ширината на крачолите да се вземе,но всички /съпруг и родители/ ми казват нищо да не пипам,освен дължината.Живот и здраве и една сватба ме чака,та може и за там да си го оставя.
Ал напълно съгласна съм,че за хубави събития е хубаво нещо ново да си вземе една жена.

Последна редакция: вт, 09 апр 2024, 02:27 от Ali97

# 448
МTS, беж.х

# 449

Общи условия

Активация на акаунт