Стилът ни според възрастта (40+) - лайфстайл тема за пораснали момичета. Април!

• 170 030
  • 2 280
  •   1
Отговори
# 1 050
  • Бургас
Галке като вървиш от Богориди към Св. София  от коя страна? Искам обувки без пета, но трябва дйа се пробва? Tired Face

От ляво /не се сещам какво е имало там/.Определено трябва да се пробва, най-вече при мен заради подметката, че някои са много твърди, а аз имам проблем. Тя жената ми каза ако искам да пробвам, но с тази алергия задържам вода, и по това време на деня 100% щяха да ми стягат.Каприса  поне е изпробван, че са удобни.

# 1 051
  • В полите на Пирин планина
Ани, според мен полата трябва да си е дълга. Иначе комбинациите и с бяло и с черно ми харесват.

# 1 052
Галке, новите по ми харесва от Каприза.

# 1 053
Ани и аз мисля, че трябва да си е дълга полата. Повече ми харесва в комбинация с бяло.

# 1 054
  • София
Сиска, хубави сте много с твоя ММ!
Скачане с парашут!? Кога това? Невероятно! Hug
Надали ще се престраша чак толкова някога…

Ани, аз не обичам да режа вече дълги Поли и рокли.

Ветрена- изключителна стилна до последният детайл видях!

Искам да пия кафе на тераската на Магни! Много чаровно местенце!

Днес стигнахме до половината на пътя за водопада. Само 1,5 км извървяхме. Заваля и пътя до там- общо 3,2 км в посока, беше по обли, хлъзгави,  мочурливи камъни. Очаквах нещо еко пътека, въжени мостове и от. Нищо подобно! Сами със себе си и без обхват бяхме! Преценихме, че в този си вид няма как да покоряваме тоз див пейзаж… Ходихме до друг известен плаж на Мавриций, ядохме сладоледи и обядвахме местни риби.

Сутрин с кафето на терасата

Казах ли, че тук - в Мавриций движението е обратно и се кара с десен волан?

Езикът- преобладаващо френски.
Местният пейзаж и население- странна колаборация между Индия и Боливия. Колорит. Сгради с индийска религиозна орнаментика се срещат тук- таме. Минавахме през много гета и бедни райони, в контраст със скъпите резорти

Пътеката към водопада

Плажовете имат много, много корали, изхвърлени на сушата

Плажът
Flic en Flac

Местна екзотика малко с франджипани. Simple Smile

# 1 055
# 1 056
  • Бургас
Здравейте!
Лятото идва и с него новия ми ужас - триещите се в горната си част бутчета. От скоро ми е и не знаех за този "разкош". То това боляло бе хора!
Някой с работещи хакове? Пробвала съм с бебешка пудра, но неудобството е, че иска много често подновяване, а извън къщи няма как. Може би някакви къси дишащи хлъзгави клинчета? Ако някой е купил нещо успешно, моля, нека сподели!  Толкова много обичам рокли и панталонки с ниско дъно. Чувала съм за отрязан чорапогащник, той пък се навивал на ролка. Не гоня толкова намаляване на обема и отпуснатата зона, за съжаление се появиха /48 г скарана със спорта/, а по-скоро приплъзване.

# 1 057
Ани, много ми харесва полата в оригиналната си дължина. Мисля, че с черна тениска и кецове също ще стои добре, но и кецовете да са черни. Иначе се събират много контрасти. С риза и ток също много ми харесва. И подкрепям мнението, че ластика трябва да се скрие с някой хубав изчистен колан. Аз имам няколко поли с такъв ластик и винаги ме дразни. Това ми напомни да потърся подходящ колан.

# 1 058
Дойде и моят ред да се включа Simple Smile
vivi.vivi,
Ето какво помага. Това получих последно от. Temu.

По нашите магазини също се намират.

# 1 059
  • Бургас
Виви, има по магазините за бельо нещо като жартиер, но по-дебело.Една приятелка си беше измислила за бременността клиннче от отрязан чорапогащник, като беше махнала единия крачол.

Ето го

https://stil-mm.com/%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D … %D1%80%D0%B0-6302э

# 1 060
  • София
Галчудо обувките са предназначени за розов тоалет.Мисля си,че чантата трябва да бъде в друг цвят.Ще се наложи пак да обикалям.
Аууу сега ми хрумна идеята за бежовата
Галя на Зарена.Ще взема да погледна как стоят в съчетание.

# 1 061
Такива неща като от still-mm трябва да са много по размер. Аз имам и въпреки, че са със силиконова лента от вътрешната си страна, ми падат.

# 1 062
  • Бургас
Проблемът е, че нюдовете са или към бежово, или към розово и много трудно да се улучи точния за обувките, но дано да стане поне това да си спестиш.

Моите от Ади са нюдово със златисто и им взех златиста, не можах да намеря, което да пасва, а за поръчка пък съвсем не посмях.

Ранела, а ако се носи само едно пак ли ще се свлича? И на мен ми се случва понякога, трябва да си взема и аз едно такова дантелено.

Ето едни по-хубави, не са дантелени и може да не се закачат едно в друго.

https://www.sevenseconds.bg/protivotrieshti-lenti-za-kraka-thigh … bands-02-natu-m-l

Последна редакция: вт, 16 апр 2024, 20:18 от Галчудо

# 1 063

Ранела, а ако се носи само едно пак ли ще се свлича? И на мен ми се случва понякога, трябва да си взема и аз едно такова дантелено.
На мен ми падат. Но са ми големи.

# 1 064
  • Бургас
Ани, честит професионален празник!
Ако трябва да съм честна, тази пола не е твоята дреха, според мен. Все пак, ако искаш да си я носиш, варианта с бяла тениска и пълна дължина ми изглежда най-добре. Не знам защо, но с по-къси ръкави на тениската ми се струва по-добре. 
Vetrena, прекрасна! На вид няма да го докарам, но на упоритост,  целеустременост и организация на ежедневието много бих искала да се доближа до теб и Ани някой ден.
Галдучо, залагам на Caprice. Другите не ми се виждат кой знае колко по-елегантни, а удобството е под съмнение.
Kopche, wow, много вдъхновяващо. Почвам да мисля и аз за някоя по-екзотична дестинация.
ДХЗ, и аз ги видях тези рокли в ship gratis, ама май са китайски, т.е има и чакане и въпросно връщане.
Ali97,, обувките изглеждат много добре. Мисля, че са същите, които Ани похвали. Обаче те са бледо розови, гащеризона също, не  знам дали чантата няма много да се откроява, ако е в различен цвят. Или пък да се съчетае с някой друг аксесоар?
Anne-marie, страхотна си, ама недей да скромничиш, нито с външния вид, нито с ръста.

Общи условия

Активация на акаунт