Стилът ни според възрастта (40+) - лайфстайл тема за пораснали момичета. Април!

• 169 774
  • 2 280
  •   1
Отговори
# 1 500
  • Бургас/Пз
Мими, специално тези продукти от мострите не съм ги ползвала , но на същата марка има страхотна лист маска , която прави лицето супер сочно и хидратирано. Балмът ми е най-най любимият форевър.
АнМари, страхотно преживяване е било.
Копче, добре , че всичко е завършило благополучно. С природата шега не бива.
Змия , супер си!

Витамин Е - https://www.iherb.com/pr/pura-d-or-professional-vitamin-e-oil-70 … -oz-118-ml/105256
Взимам едно тампонче за грим и го разрязвам на две , накапвам от маслото /то е с капкомер/ и слагам тампончетата под очите. Понякога даже заспивам с тях и ги махам по някое време през нощта. Спя предимно по гръб и не ми пречат . На шията и деколтето мажа директно върху крема. Държа го в хладилника , защото е голямо количество . Отсипвам си в по малко шише, защото като всяко масло гранясва на топло. За масажи е наистина страхотно.

# 1 501
този Cabotine е малко странен
познавам го от  майка ми преди години, в последствие , от носталгия съм купувала пак,
и още по-късно - последно преди 2 г пак...и не знам дали е от преформулировка или от лошо съхранение при продавача/ аз си имам тъмен шкаф, в хладна баня/, но ароматът ми идва по-странен
дано твоят да е добър

# 1 502
познавам го от  майка ми преди години, в последствие , от носталгия съм купувала пак,
и още по-късно - последно преди 2 г пак...и не знам дали е от преформулировка или от лошо съхранение при продавача/ аз си имам тъмен шкаф, в хладна баня/, но ароматът ми идва по-странен
дано твоят да е добър
Ароматът е цветен, нежен  на тубероза, зюмбюл и карамфил...просто нито аз, нито дъщеря ми обичаме толкова флорални! Grinning

# 1 503
дано твоят да е добър
Ароматът е цветен, нежен  на тубероза, зюмбюл и карамфил...просто нито аз, нито дъщеря ми обичаме толкова флорални! Grinning
ходих да го проверя във фрагрантика, дори не си спомнях,че има тубероза
този не е най-туберозният парфюм, който съм срещала, щом съм го ползвала все пак- тубероза не понасям
а в топло време, или да влезеш в напечена от слънцето кола- направо си е за припадане

# 1 504
Туберозката има силен аромат, така е! Аз имах в саксия миналата година, тази забравих да посадя луковицата. Дали ако я сложа сега има още време?

# 1 505
Аз обичам флорални, ама да пътува до София... давай на колежката, а аз получавам идея за следващо "искам" Wink
Днес сложих люляковия Eclat d’Arpège Lanvin, много ми харесва, но е малко нетраен...

# 1 506
Любимата тубероза може да прати в несвяст хора които не са почитатели на флорални парфюми Joy

Вчера сложих Carnal Flower, невероятна прелест и красота в студеното и мокро време.

# 1 507
  • София
Отстралях току-що Поем в Нотино. Дебна от половин година. Сега вече съм спокойна Laughing

# 1 508
Аз я харесвам, но не за парфюм. Същата фирма, от която си купих луковицата предлагаше продукти от тубероза. Бях си взела едно масло. Приятно беше на ръцете. Всяка година правят изложение в Морската ни градина. Тази пак ще ги чакам, защото искам да купя розова тубероза, моята е бяла. Wink
Asa, честит парфюм, нямаше налична или за цена?

# 1 509
Аз май харесвам тубероза на парфюм, този не съм пробвала.И люляк харесвам, въобще цветя да има.
Ан-мари, страхотна си ти и инициативата.Браво!!!😍

# 1 510
Koпче, дано винаги така леко и бързо да се измъквате от наводнени ситуации, че може да е и много, много по-неприятно! С две думи - по вода да ви върви! Hug

Ние сме били под вода на една Коледа в Доминикана - пороят напълни ризорта до над коляно за няма 3 часа, но не гонехме самолет поне. Но и нашата Костариканска ваканция завърши емоционално - 5 часа преди полет ММ с хранително отравяне и на системи, аз с висока температура и дива кашлица пакетирам цялото семейство за 48 мин (личен рекорд, сравним само с истеричното пакетиране в движещо се по магистралата със 100+ км/ч RV отпреди няколко години, когато пак закъснявахме за полет). Канадските авиолинии отиват на черния ми списък - нямаше нещо в което да не се издънят! А, все пак просекото им беше перфектно охладено,  това не мога да отрека!

Пепси, урокът мина много добре, мерси Simple Smile Всъщност първите 2 урока минаха чудесно, но третият беше пълен дизастър, защото вече имах нечовешка мускулна треска на ръцете, мазоли на палците на краката и няколко по-гадни охлузвания от пясъка от първите два и това на по-тясна и маневрена дъска при по-брутални вълни Grinning Трагична бях, но си направих правилните изводи!

Скрит текст:
(изтрити)

Тази книга си я купих заради корицата - жената и зелената ѝ рокля
Скрит текст:
^^^ Щерката я чете в момента (изнуди ме на летището), аз съм следващата! Моята ваканционна беше тази:
Скрит текст:

PS Видях Змия - много съм впечатлена от тази и страст! Hug

Последна редакция: пн, 22 апр 2024, 21:21 от Agent Provocateur

# 1 511
Големи приключения сте имали всички, не може да се отрече! Много неприятен завършек с болести и наводнения.
Копче, благодаря за снимките и добре сте се измъкнали навреме
Ан - Мари, уникални кадри, весело и приятно изглежда всичко!
Ани, мерси за споделеното за вит. Е, ще взема и аз.
Мими, дъщеря ми беше подарила от тези хора масло от тубероза - на някакъв базар по морето ги видяла. Уникално миришеше - ползвах го за ръце и тяло на почивка. Пита ме тогава за луковица, но не посмях да взема, защото нямам идея как се гледа, а много мразя да ми умират цветя. Претенциозна ли е?
Не знам защо се вади, ама защо да не я посадиш, студено е още. Твоята цъфтя ли?
Туберозни парфюми обичам на периоди - в момента сме приятели. Blush
Аз чакам парфюм с гардения. Моята е цъфнала и съм обсебена от аромата, божествен е.

Последна редакция: пн, 22 апр 2024, 17:47 от silver pearl

# 1 512
... Моята ваканционна беше тази:
Скрит текст:
MM подари тази книга на щерката за приемането ѝ в профилирана гимназия с профил Химия Sunglasses Още не я е почнала, а захвана друга за училище за проект по английски с довод: "Трябва да се носи в училище, тази е ценна, не излиза от вкъщи." Smiling Imp козичка с Монк в душата си Joy
С по-друга визия е корицата, която мнооого я радва Wink
Скрит текст:

Скрит текст:
Той беше в командировка и по време на изпитите в седми клас (прословутата драма в Бг), и по време на редене на желания за кандидатстването (беше в Южна Африка).
Сто пъти питах "Физика или химия? А защо не математика? Ама сигурна ли си за химията?", детето беше сигурно, бащата нямаше претенции, учи си химията с кеф.

Последна редакция: пн, 22 апр 2024, 17:47 от peneva_a

# 1 513
  • Бургас
Флората е скоро, искам и аз такъв лосион и цвете, ако помните коя е фирмата, казвайте! Ако не -ще издирвам по щандовете.

# 1 514
Тубероза Полиантес е фирмата.
Вечер на ръцете слагам от крема им, много ми харесва как ухае и колко мека прави кожата.

Змия не я видях, снимките са били за малко вчера

Тия дни чакам черното сако от H&M Rokh
Много ми се иска да е хубаво и да ми застане

Общи условия

Активация на акаунт