Стилът ни според възрастта (40+) - лайфстайл тема за пораснали момичета. Април!

• 169 720
  • 2 280
  •   1
Отговори
# 1 800
Поръчах я да а видя, имам дрехи на които пасва, малко телефона ми не снима хубаво, но като цветове мисля е ок. ММ ме видя какво гледам и  "Давай, много е хубава, вземи си я!"
Скрит текст:

Магни, такъв цвят на ръцете и като се погледна ще ме бие ток Joy

tuty, като стане така, чантата май-май е приключила. Имам чанти така са на дръжките, но не като отлепено, а изтрито стои, нося ги, защото и изтрито изглежда приемливо (за мен)
Скрит текст:

Мими, коя е била отровно жълтата чанта? Много ми е на сърце тази гама

Мими88, така е - много приличат на Фурла, предполагам Зарена шият някои от моделите им.
Ходи ли на очен лекар за кожата около очите?

AngelWings ли беше Ангелчето? Виждала съм я няколко пъти в едно кафе до Ю.Парк

От началото на годината почнах да пия вечерна иглика, по едно сутрин. Не знам прави или не прави нещо

# 1 801
Magni, как е роклята?

# 1 802
  • Бургас/Пз
Копче, така е, просто ми е най-лесно да пускам линкове от кокос. Освен това с код КК10 и рефънд от 5% от стойността на поръчката , който може да се ползва при следваща поръчка, цените понякога са прилични. На мен ми излезе около 50лв, просто защото имах 10 лв натрупан актив за връщане и с -10% от кода. От Нотино специално корейските неща много често са ми идвали без срок на годност и това супер много ме дразни. От там купувам само , ако не мога да намеря никъде другаде. А и мострите , които дават от Кокос ,Лотос, Беъркеър, от Нотино никога не ги дават.
В случая като гледам линка в Беър кейр е доста по висока цената
Ако искате, ще ви пиша като получат пудрата, защото и аз ще искам още две бройки за близки.

Ал, цветът ми харесва, но моделът е супер нефункционален . Колежка я получи и я върна , защото няма бъркане в тази чанта.

Мерих от новите ленени костюми на Стилна жена. Много са хубави , на имаха само С , а аз съм ХС и вероятно ще поръчам от сайта.

Мими, дай линк към Ангелчето. Нямам я във фб и не ми излиза рекламата.

Последна редакция: пт, 26 апр 2024, 15:47 от ani_d

# 1 803
Имам чанти на разни премиум марки-масово ми се отлепиха така, но след доста носене

# 1 804
  • София
За цветни чанти - чудя се на една-две оранжево-червени.
Вчера извадих тренча и бях с подобен аутфит:

# 1 805

Аз също, три. 😀
Първото в това число.
Поръчах ги.

# 1 806
Добре изглежда това съчетание, Рокстар.

Al, мина ми зачервяването като спрях околоочния крем, а час имаше за след 3 седмици като звъннах на очния…Сега се чудя има ли изобщо смисъл да ходя.

Вечерна Иглика си взех и аз да пия, пише че помага при акне, аз имах напоследък пъпки, сега са поизчезнали. Не знам дали е от нея, или от това, че намалих много месото и млечните.

# 1 807
Хм, аз имам мини чантичка с размер ш 26 cm / в 13 cm / д 5.5 cm. Много фенси, едва събира два телефона, карти, ключ, червило и мини огледалце
Жълтата отрова е с размер ш 31 cm / в 11 cm / д 4.5 cm
Ани, сега ме хвърли в размисли....

В Стилна жена ми харесват ленените костюми, изкушавам се. Има разни офиси дето климатиците са на макс лятото и като влезеш за час се окостваш ако не си с дълъг панталон и сако. Имам един на Кенсол, ма много се мачка.....

ДХЗ, да и при мен е така. Дръжката дето снимах е на 15-ина години, нося я лятото с 0.5 л вода, тефтер и т.н. вътре

Rockstar, оранжево-червено, керемидено ще пасне много на тези цветове и определено ще освежи.

Мими88, аз млечни почти не ям и чукам на дърво имам хубава кожа. Отиди на очния, че тия неща са упорити и поне ще имаш рецепта в случай че стане пак.

TuЛи Sunglasses Simple Smile и аз поръчах първото шалче. Ти кои други две си взе?Simple Smile

# 1 808
Вечерна иглика пия и аз, но правете почивка, не я пийте постоянно. Давам и на дъщеря ми при тежък ПМС.
Мими, от доста време не ползвам специален околоочен крем, пробвай ако не си. Няма разлика при мен, все така си остарявам със и без него;)
Ползвам крема за лице навсякъде, че и по шията мажа.
Благодаря за отговорите, ще пиша на Зарена.
Стилна жена имат ли сайт?

# 1 809
  • София
Ама аз наистина нося твърде много черно, бяло, дънково и бежово... Май трябва нещо цветно!

# 1 810
Tuty, аз я пия вече почти четири месеца. През колко време и за колко се прави почивка?

Rockstar, ти носиш едноцветни дрехи и би могла освен керемидена да вземеш и двуцветна чанта, или с принт някакъв, дори червена чанта. Много обичам червени чанти, поверието е че са на пари Wink
Aurora жълта
Чанта с щампа
Чанта с принт

# 1 811
ММ ме видя какво гледам и  "Давай, много е хубава, вземи си я!"
Мими, коя е била отровно жълтата чанта? Много ми е на сърце тази гама.
Разбирам те напълно, ММ също би я харесал. Joy
Моят модел го бях видяла в един магазин в Бургас, но и по сайтовете я намерих. Сега вече едва ли мога да я намеря.
Зарена САРА е с размери 21/9/13, сега я измерих с линията! Blush
Ето какво побира вътре:козметичен несесер, портфейл, калъф с очила, ел. цигара, кутия цигари, мокри кърпи, телефон!

Последна редакция: пт, 26 апр 2024, 15:43 от mimi.7299

# 1 812
Ал, зависи за какво я пиеш.
Тук има добри обяснения и схеми за прием
https://www.forlife.bg/vecherna-iglika-maslo-polzi
Аз след три пълни месеца употреба направих почивка и сега я взимам само преди цикъл.

# 1 813
  • София
Много сте лоши, ей! Аз бях загледала една червена на Валентино. Но при всички случаи искам да е нещо по-голямо.
Имам една оранжева малка, носила съм я 3 пъти.

# 1 814

TuЛи Sunglasses Simple Smile и аз поръчах първото шалче. Ти кои други две си взе?Simple Smile

Ето тези:
https://zarenabags.com/products/shal-ot-koprina-tcx04
https://zarenabags.com/products/shal-ot-koprina-tcx11

Реално не съм сигурна, че ще ги ползвам и трите, но мисля, че са добра идея за подарък/ част от подарък, когато човек няма време за търсене на нещо конкретно, изчерпал се е откъм идеи, или просто иска да направи вещо приятно за близък човек, дори и без повод. ❤

Общи условия

Активация на акаунт