Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 36

• 108 468
  • 1 402
  •   1
Отговори
# 150
Здравей, щом са ти записали час, значи ще те поеме веднага. Може да се запишеш някъде на женска консултация по здравна каса. Там ще ти правят изследванията безплатно и ще й ги пращаш и на нея. Аз се следя при нея и тя така ме посъветва да направим. Страхотна, много мила и внимателна е.
Здравейте, насочила съм се за раждане в Токуда при доктор Атанасова. Вчера ми дадоха първия възможен час при нея за 16.10., когато живот и здраве се надявам да съм 21-ва седмица. Дотогава мисля да се следя при друг специалист. Принципно като записвах часа не са ме питали за какво съм, не знам дали е трябвало.

Можете ли да ми кажете, като се отиде на първи час при Атанасова, тя веднага ли те поема, имам предвид, съществува ли възможност да откаже да те вземе, тъй като няма капацитет за нови бременни?

# 151
Момичета моля споделете при кой се следите в Токуда? И кои са най добрите специалисти?

# 152
Наистина ли д-р Атанасова не допуска бащата по време на преглед?

# 153
Наистина ли д-р Атанасова не допуска бащата по време на преглед?

Да, чух я веднъж да казва, че причина за това е малкия кабинет, което не е далеч от истината. Кабинетите не са чак толкова големи и ако има 4-ти човек вътре ще стане пренаселено (по принцип по време на прегледа е доц. Атанасова, медицинската сестра и вие).

# 154
Кофти. Не че таткото е много активен по време на прегледи, но досега винаги е бил до мен, радва се като може от първо лице да чуе доктора и евентуално да си пита нещо.

# 155
  • София
За препоръки - Василев, Такова, Кирякова. Основно бях при Киркова и при нея раждах и съм много доволна. Всичките бяха отзивчиви, отговаряха на всякакви въпроси, връщаха обаждане, пускаха допълнителни изследвания при нужда.

Атанасова и Нашар не пускат таткото. Други не съм чула да не пускат като чаках в коридора. Бащата винаги като можеше влизаше и му беше интересно.

# 156
Аз съм при др Апостолова.Следя се вече втора бременност.И преди (около година и малко)и сега пак таткото не влиза,не дават.Казват ,че е много малък кабинета,а това до колкото знам се е въвело по време на ковид.Аз мислех ,че при всички лекари е еднакво.

# 157
Аз също следя втора бременност при Апостолова и бях направо потресена как реагира като попитах дали може да влезе бащата. Разбирам за ковид времената, но минаха 4 години....
Кабинетите били малки, глупост, за какво ги направиха тези хубави нови кабинети, телевизор има до бюрото, на който се вижда ехографа, а бащата, който е част все пак от тази бременност, не може да си види бебето и да слуша заедно с нас... Тайно се надявам скоро да преусмислят тази политика

Последна редакция: нд, 07 юли 2024, 23:34 от sisi11

# 158
  • София
Sisi, това явно си решава всеки лекар, не е генерално за отделението. Другите си пускат, даже на единия преглед ме питаха изрично няма ли да влезне и бащата и бяха едни очудени, че не е с мен 😀

# 159
Не знам дали не е политика на болницата, защото когато аз се следях и раждах в Токуда 2019 г., д-р Атанасова почти се молеше на мъжа ми да присъства по време на раждането. На всеки преглед, когато е бил с мен, не е имала против да влезе. Вярно, че след това мина Ковид, но просто не мисля, че е лекар, който би забранил на таткото да присъства по нейно желание.

# 160
Аз първоначално се следях при Апостолова и също бях неприятно изненадана, че не е позволено бащата да присъства, тъй като се оказа че тя не е моят лекар се прехвърлих при д-р Василев и там нямаше проблем бащата да е част от прегледа.

# 161
  • Sofia
Здравейте, в болницата лагат ли витамин К на бебетата при раждане или 30 дни след това? Ако не слагат как се набавя най-бързо за да се постави след раждането?

# 162
На нас ни бяха дали в родилното и след това на прегледа на 30ден.И след това предупредих изрично личният педиатър, защото иначе щеше тя да ни го даде.

# 163
За препоръки - Василев, Такова, Кирякова. Основно бях при Киркова и при нея раждах и съм много доволна. Всичките бяха отзивчиви, отговаряха на всякакви въпроси, връщаха обаждане, пускаха допълнителни изследвания при нужда.

Атанасова и Нашар не пускат таткото. Други не съм чула да не пускат като чаках в коридора. Бащата винаги като можеше влизаше и му беше интересно.

Здравейте Simple Smile и аз обмислям доктор Кирякова за проследяване на бременност и раждане. Бихте ли споделили малко повече за нея, трудно ли се намира час и много ли се чака пред кабинета, пуска ли бащата на прегледи, подкрепя ли естествено раждане? Благодаря предварително

# 164
  • София
Не знам изключение ли бях, но повече от 10-15мин не съм чакала (при нито един от тримата, при които съм ходила). Часове спокойно записвах и за след 2 седмици, но ако се налага те вмъква и без час. Бащата влизаше, единствено за мерене на шийка и взимане на секрети излизаше. За естествено раждане е, но при мен имаше други причини за секцио. Много е спокойна, обяснява всичко, успокоява при нужда. Държи си на изследвания всеки месец, пращат й се по вайбър и тя връща обаждане с коментар.

След самото раждане беше единствената, която дойде да ме вижда редовно и в реанимация, и после в стаята. Другите лекари на останалите 3 момичета така и не минаха за 5 дни.

Общи условия

Активация на акаунт