Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 36

• 108 714
  • 1 402
  •   2
Отговори
# 180
Аз също се следих при д-р Сирманова, по препоръка на д-р Апостолова. Дава направления и болнични без проблем. Правеше ехография при всеки преглед без да заплащам. Смятам, че е добър специалист, защото това, което ми казваше се припокриваше с това, което ми казваше и д-р Апостолова след това. Тя не изражда и за това няма никакъв проблем да се следите и на частно, честно казано не я интересува. Винаги отговаряше бързо по вайбър.

# 181
Привет на всички!

Предстои ми избор за проследяване на бременност. От всевъзможни теми гледам, че повечето от вас се следят на две места: частно и по ЗК. Исках да попитам, това задължително ли е?

Имам и още един въпрос относно проследяването в Токуда тъй като виждам че там имат пакет за проследяване по ЗК. Някой ползва ли този пакет и като цяло какво можете да ме посъветвате?

ПС: Говорим за проследяване от самото начало на бременността. Мерси предварително! Simple Smile))

# 182
Няма пакет за проследяване по ЗК специално за Токуда.
  Касата плаща определен брой изследвания и прегледи, които са еднакви за всички болници.

# 183
Здравейте, отново въпрос, свързан с д-р Атанасова - ако ви се случи да трябва да отидете извънредно за преглед, възможно ли е? Пишете ли й, или се обаждате в болницата за час? При мен се появи неприятно течение и искам да пусна микробиология, за да може да лекувам каквото и да е.

# 184
Bu,мисля че е най-добре да и пишеш на Вайбър какво те притеснява и тя ще ти каже какво да правиш .Аз не съм при Атанасова,но пиша на моята лекарка и ако прецени ме е викала извънредно да ходя и без час.

# 185
Благодаря, сега е в отпуск, но ще пробвам все пак. Blush

# 186
  • София
А знаеш ли докога е в отпуск и кой я замества?

# 187
Днес имах час при др.Атанасова и ме бяха прехвърлили при др.Кирилова,та явно тя я замества,но незнам до кога е отпуска.

# 188
Мисля, че е до 28ми.

# 189
Здравейте, дами,
Има ли пациенти на доц.Атанасова? И как процедирате с болничните? В петък ми се наложи да чакам два часа за удължаване на болничен. Накрая ме прехвърлиха при д-р Такова за преглед-било задължително преди издаването на болничен. И след това се оказа, че трябва да заплатя 110лв за преглед+ 88 лв за комисия. И така щяло да е всеки месец без значение на кого съм пациент.
Нещо не ми е ок да плащам за болнични по 200лв-никъде не съм чувала такова нещо.
Как стои при вас този въпрос?

# 190
Аз се следя при д-р Атанасова, но болничните ми ги издава АГ-то ми по здравна каса. За сега ми е издаден първият болничен за 14дни и предстои удължаване, но не е ставало въпрос дали ще струва нещо.
Д-р Атанасова ме посъветва да се запиша на женска консултация по здравна каса, за да ми правят там безплатно изследвания,болнични и т.н.
Здравейте, дами,
Има ли пациенти на доц.Атанасова? И как процедирате с болничните? В петък ми се наложи да чакам два часа за удължаване на болничен. Накрая ме прехвърлиха при д-р Такова за преглед-било задължително преди издаването на болничен. И след това се оказа, че трябва да заплатя 110лв за преглед+ 88 лв за комисия. И така щяло да е всеки месец без значение на кого съм пациент.
Нещо не ми е ок да плащам за болнични по 200лв-никъде не съм чувала такова нещо.

# 191
Здравейте, дами,

И при мен беше така, тези 88 лв. са за ЛКК и от Токуда ме предупредиха, че при тях се заплаща, варианта да не плащаш е ако си някъде по здравна каса, но аз не съм и не ми се и занимава след като от друг град пробвах да си удължа болничния по ЗК когато изтичаше и ме караха да лежа 2 дни в болница заради пътека, аз отказах.

# 192
Здравейте, дами,

И при мен беше така, тези 88 лв. са за ЛКК и от Токуда ме предупредиха, че при тях се заплаща, варианта да не плащаш е ако си някъде по здравна каса, но аз не съм и не ми се и занимава след като от друг град пробвах да си удължа болничния по ЗК когато изтичаше и ме караха да лежа 2 дни в болница заради пътека, аз отказах.

При мен също процедирахме по този начин, като имах само едно удължаване на болничен, преди да изтече родих и ми дадоха нов.

# 193
Здравейте, знаете ли какви са актуалните цени за раждане в Токуда и цената за преглед при доц. Нашар?

# 194
Здравейте, някой, който в момента се следи при доц. Нашар може ли да ми каже дали си е решила отпуските вече? Предното ми рабдане беше при нея и искам пак да се прехвърля при нея, но на предният ми час, чакан от 4 месеца я нямаше🫣и ме притеснява да не стане същото и на следващият😁

Общи условия

Активация на акаунт